Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "transformeriai"

Prie mūsų šaunaus būrelio gali prisijungti visi norintys (tik su keliom sąlygom):
1. Reikia ne tik ką nors rankdarbiauti, bet ir parodyti savo darbų albumą.
2. "Praplepėti" bandomąjį laikotarpį, t. y. kol senbuvės nutars, kad jau priima
3. Gaminti dovanėlę su didžiausia meile, rūpesčiu ir šiluma
4. Gerbti, mylėti ir reikalui esant, užjausti visas swap'o dalyves ir pretendentes

Mūsų swap'o albumas čia

Organizuojam pavasarinį swapą
user posted image

Siūlomi terminai:
Iki vasario 28d. t. y. iki pirmadienio susirašom, susirandam moderatorę.
Iki balandžio 17 darom.
Iki gegužės 1-osios gaunam.

Moderuoti lyg ir sutiko Kentaurė.

Dalyvauti norėtų:
1. Oksyte
2. netikėtai
3. sapnelyte
4. Daivulyte
5. tavi
6. smalsi
7. Smilga

Kviečiame prisijungti!
Atsakyti
Na va visos ir įsigando g.gif
O Smilga taip stengės
Atsakyti
Na va mergytės - kelias dienas neprisijungiau, o jus jau ir seną temą pabaigėt ir į naujus namus persikraustėt smile.gif uuuuuch kaip grėsmingai atrodo tie transformeriai biggrin.gif bet kokias rimtais įrankais apsiginklavę lotuliukas.gif Smilga, labai tu čia šauniai padirbėjai smile.gif Et, būtų man ne karantinas ir aš į šį traukinį bandyčiau...

Kaip jūsų savaitgalis? Mano panelę išsivežė sesė balsuoti, tai aš atokvėpio minutę turiu - nepaleidžia ji manęs iš akiračio kelinta diena, nesuprantu, kas pasidarė. Tai suirzę abi, viena nuo kitos pavargusios... doh.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
Buvau tamstytes pametusi biggrin.gif Gerai,kad radau-ką jūs be manęs darytumėt lotuliukas.gif
Jazau,kaip pavargau,noriu atostogų ir vasaros.Arba vasaros ir atostogų.Eiliškumas nesvarbus biggrin.gif Mažoji kosti visą savaitę namie,darbe vėjai visokie.Gerai,kad nors namuos ramu.O tai nors nusišauk doh.gif

A ko čia taip miargai stabdo,swap'an nesirašo g.gif Tema baisi?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Taip, man tai tema schmoll.gif nes nelabai sugalvoju, ką galima transformuoti iš šilko šalikėlio, o daugiau nieko kito nelabai ir moku... Tai šį kart susilaikysiu. Beto, daug kam prisižadėjus visko, tai daug darbų turiu cool.gif
Atsakyti
Is salikelio gali padaryti ir papuosala ant kaklo , juk dabar esu maciusi skarelias su ant galu prikabintai karoiukais , be to is skareles vasarai gali pasidaryt palaidine ,dirzeli , jei skara didele ir i pleza tunika . mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 27 vasario 2011 - 18:35
ačiū Smilgut za temu 4u.gif

nu , o anas jau baigtas?

misliju gal man transformerin įsipaišyti lotuliukas.gif

Atsakyti
Ane? Ot tau Smilga sk8ron duos hihihi.gif
Atsakyti
Naktibalda O gal tikrai imk ir insirašyk,a bigsmile.gif mes kaip nors tave nuo Smilgos pasaugosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Mhm. Ir dar gal diplominį už ją parašysit? wink.gif
Atsakyti
O tai tipo negali,ania? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 02 28, 06:59)
Ane? Ot tau Smilga sk8ron duos hihihi.gif

cool.gif , nujaučiu ............

QUOTE(netikėtai @ 2011 02 28, 07:57)
Naktibalda O gal tikrai imk ir insirašyk,a bigsmile.gif mes kaip nors tave nuo Smilgos pasaugosim mirksiukas.gif

aha jos rankos ilgokos, galit nespėti apsaugoti lotuliukas.gif

QUOTE(_Smilga_ @ 2011 02 28, 08:38)
Mhm. Ir dar gal diplominį už ją parašysit? wink.gif

va būtų gerai, kas parašo man diplominį dovanynas garantuotas cool.gif
QUOTE(netikėtai @ 2011 02 28, 08:39)
O tai tipo negali,ania? biggrin.gif

nu rimtai, galėtų kas nors cool.gif
Atsakyti