Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "transformeriai"

Organizuojam pavasarinį swapą
user posted image

Siūlomi terminai:
Iki vasario 28d. t. y. iki pirmadienio susirašom, susirandam moderatorę.
Iki balandžio 17 darom.
Iki gegužės 1-osios gaunam.

Moderuoti lyg ir sutiko Kentaurė.

Dalyvauti norėtų:
1. Oksyte
2. netikėtai
3. sapnelyte
4. Daivulyte
5. tavi
6. smalsi
7. Smilga

rašomės rašomės aktyviau bigsmile.gif
Atsakyti
Tai jau dabar kaip ir baigtas anas svapas, Naktibalda kaip ir užbaigė ir "atsiskaitė".
Tai arba sakykit dar ką nors arba kaip sakoma "tegul nutyla amžiams" ir darom kitą
Atsakyti
atėjo smilga ir sudrumstė tylą dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 01, 12:06)
fu karsta.gif išdėjau, dabar galėsite ant manęs varyti  tongue.gif ,

ir as dar vandeni pamutysiu ph34r.gif
ka cia ant taves pavarius, imi grynais ar natura biggrin.gif
beje tu man patinki kaip moderatore, nu pries tavy nieko neturiu
ax.gif
bet as galiu dadet deguto, bent jau mano akimis buvo ir nesiekianciu to trim litu ir bent pora dovanu kurios buvo padarytos..."ir taip bus gerai" kurias as iskarto buciau i siuksline kisus, o kaip butu faina ,kad to nebutu ir pries siunciat siuntinuka kiekviena ivertintu savo darba kritiskai, uzduotu elementaru klausima sau "ar as noreciau tai gauti", tai pat nesuprantu tu kurios gauna akivaizdziai bileka ir sako oi kaip grazu ,faina.....bet pala cia mes aklos ir nematom ,kad taip nera???
taigi isdejau ka galvoju(nors jei ka galvoju deciau ,tai butu ziauriau) 4u.gif ...nafig rasykit ir mane i sekanti rolleyes.gif , bet zinot jei as gausiu bileka ...tai gausit siuntinuka atgal su mano asmenines saskaitos nr. ir noresiu gaut trim litu tai bent jau sampes kavinej isgersiu.... ax.gif nes man noris smagaus dideliu mergaiciu zaidimo :
wub:
....p.s zinau bjauri as, bet nemegstu galvos i smeli kist, pilnos ausys buna smelio
doh.gif 4u.gif
vsio as jau tyliu, iveiksiu sesija ir tada kaifuosim nauju swapu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 01 kovo 2011 - 16:19
iki šiol tyla buvo, dabar iš vis gal pavadinkim tylos įžadai biggrin.gif

rašykitės į swapą dar nes tiksi laikas biggrin.gif
Atsakyti
OK biggrin.gif
Dalyvauti norėtų:
1. Oksyte
2. netikėtai
3. sapnelyte
4. Daivulyte
5. tavi
6. smalsi
7. Smilga
8. miegutis cool.gif
Atsakyti
Aš irgi labai labai noriu, bet neleisiu sau šįkart. Nes nežinau ko noriu, o belenką rašyt ir po to nelabai džiaugtis tai nėr smagu nei man nei fėjai...

tai vat ir dar - kadangi pratylėjau visus liapsusus, ir tikrai negyriau nieko kas man nepatiko - galėsiu moderatorei lot padėt, nes poreikį išsirėkt turiu neišpasakytą biggrin.gif
Atsakyti
Naktibalda,mieguti vat ranką ant širdies padėjus galiu pasakyt-daugiau tikėjaus iš jūsų cool.gif lotuliukas.gif
Man tik va smalsu-kaip turi atrodyt atsiskaitymas moderatorei už medžiagas? Čekį paštu nusiųst ar nufotkint g.gif Ar dar kokį biesą padaryt.O ką jeigu pvz reikiamų medžiagų turi namuos ir neperki,tai kaip čia išeina-nesiskaito? Nu vat aš ne prieš šitą reikalą,tik nelabai suprantu kaip tas pasidarys.
Tai vat galvoju ryt traukiam burtus,nes apmąstymų laikas susitrauks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 03 01, 19:29)
Naktibalda,mieguti vat ranką ant širdies padėjus galiu pasakyt-daugiau tikėjaus iš jūsų cool.gif  lotuliukas.gif
Man tik va smalsu-kaip turi atrodyt atsiskaitymas moderatorei už medžiagas? Čekį paštu nusiųst ar nufotkint g.gif Ar dar kokį biesą padaryt.O ką jeigu pvz reikiamų medžiagų turi namuos ir neperki,tai kaip čia išeina-nesiskaito? Nu vat aš ne prieš šitą reikalą,tik nelabai suprantu kaip tas pasidarys.
Tai vat galvoju ryt traukiam burtus,nes apmąstymų laikas susitrauks mirksiukas.gif

ane dry.gif nu mes gi netokios(nors galėčiau) ax.gif
o su medžiagom manau paprastai, jai ir turi kažko namie juk gaudaisi kainose ir niekam jos ne paslaptis, šeip jau į bet kurį darbą pažiūrėjus daug maž galima pasakyt kokia jo savikaina, tai jei turi siūliukų namie juk žinai kiek tokie pardėj kainuoja mirksiukas.gif
jei reikėtų čekių būtų žiauru doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
na žodžiu aklų čia nedaug , tik va su drąsa ne kas, bet gal ir gerai ax.gif nes juk nebūsim kaip senos bobos kurios kanda gerkles biggrin.gif

Giagut ko nedalyvauji g.gif , be ryšiaus nemanai davai rašaisi cool.gif

ei dar kuchacių reik prisišaukti, bigsmile.gif

dar ką sugalvojau, kadangi swapas transformeris tai aš jį suprantu pritaikymas prisitaikymas, ir t.t o jeigu padaryti ne makalavimą, o žinot ką nu tarkim

aš rašau moderatorei laišką su prioritetai kam noriu gaminti bigsmile.gif tarkim
rašau prioritetų tvarka

1, čiunga čanga
2, mėlynas kraujas
3, žiurkė
ir t.t prioritetų mažėjimo tvarka, čia iš serijos būtų kas pirmesnis tas gudresnis, gal turim neįgyvendintų svajonių kam gaminti , ar ką ............... ax.gif

reik kuchacių prisišaukti, gal tada ir aš insirašyčiau į chebrą blush2.gif jei Smilga leis rolleyes.gif , ir žinoma jei turėsim moderatorę šiam swapui ax.gif

Papildyta:
a su medžiagom tai juk pačios žinom kas kiek kainuoja , melo nelabai įsivaizduoju, nors šitas svarstytinas klausimas dar...eigoje nuspręstume ar tikrai to reikia, ypač reikia jei nemažai dalyvių ............nors prisipažinsiu man kontrolė nepatinka rolleyes.gif , nes vis norisi tikėti, kad čia jau aiškiau nebūna ax.gif
Atsakyti
numirot ar kas g.gif
Atsakyti
Nenumirom-skraisau ant šluotos,dieną matai nėr kada doh.gif
Aš čia biškį nesupratau su ta čiunga čianga blush2.gif

Taigi rašykis Naktibalda swapan,gi Kentaurė pamoderuot siūlosi mirksiukas.gif
Atsakyti