siaip rimtas, jei pagal prasme:))) ir grazus man, ir karina su saulium man l.faini:))) bet rimtas mano ausiai skamba, kaip bernardas, sofija, zygimantas, barbora...juk kiekvienam savaip..bet majus l.mielai ausiai:))))
maniau kad bent skambinai turi ir nepasiduos skystaliukų -ajų -ojų ir pan. manijai. deja, klydau. bus į porą marinos bui ešlei va iš kandelio tai kažkaip nesitikėjau tokio gražaus ir originalaus vardo, maniau bus kokia nuvalkiota kamilė, augustė ar emilija
maniau kad bent skambinai turi ir nepasiduos skystaliukų -ajų -ojų ir pan. manijai. deja, klydau. bus į porą marinos bui ešlei va iš kandelio tai kažkaip nesitikėjau tokio gražaus ir originalaus vardo, maniau bus kokia nuvalkiota kamilė, augustė ar emilija
Pritariu. Kažkodėl maniau, kad Skambinai vaiką pavadins "stipriu" vardu, o išrinko... Sorry, jei įžeidžiau Majų mamas.
Majus, kiek zinau, kildinamas iš sen. romėnų pavasario deivės vardo Maja, plius kazkur skaiciau, kad Maja yra gamtos derlingumo deive, dar kildinama nuo lotynu zodzio daugiau....... Na prasme tai tikrai rimta
Majus, kiek zinau, kildinamas iš sen. romėnų pavasario deivės vardo Maja, plius kazkur skaiciau, kad Maja yra gamtos derlingumo deive, dar kildinama nuo lotynu zodzio daugiau....... Na prasme tai tikrai rimta
Prasmė rimta, bet tinkama moteriai: mitologijoje derlingumas = vaisingumas. Tiesa, nereikėtų tikėti viskuo, ką rašo žurnalistai. Gal Skambinai davė šį vardą, siedami su majų tauta, ar induistų deive Maja. Kaip ten bebūtų, keistas pasirinkimas.