Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 11, 20:17)
Na o kam tas pamokslavimas, nei Jus ta seima pazystate, nei ka...  doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Elica @ 2012 03 11, 13:02)
Gal galit parekomenduoti, kokį rinktis interneto tiekėją.  4u.gif Vyras išvyko į UK, išsinuomavo kambarį, bet ten nėra interneto  ax.gif

Jei nuomojasi kambari, tai laikinai pradziai galima isigyti interneto flash'a, kuri karts nuo karto reikia pasipildyti, ji rasti galima bet kokioje mobiliuju parduotuveje. Aisku, tai daug brangiau nei su modemu ir ilgalaikiu planu, bet kad susirasti kokia info, ar darbo paieskoms, ar gyvenamos vietos ir t.t. tiks ir toks, o ir nesi ipareigotas. Cia tuo atveju, jei kiti namo gyventojai nenori vestis interneto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elica @ 2012 03 11, 13:02)
Gal galit parekomenduoti, kokį rinktis interneto tiekėją.  4u.gif Vyras išvyko į UK, išsinuomavo kambarį, bet ten nėra interneto  ax.gif

Tam skirta tema , kažkada seniai mano sukurta ir nuklydus į tyrus.
Atsakyti
QUOTE(Agira @ 2012 03 11, 19:39)
drinks_cheers.gif
Jei nuomojasi kambari, tai laikinai pradziai galima isigyti interneto flash'a, kuri karts nuo karto reikia pasipildyti, ji rasti galima bet kokioje mobiliuju parduotuveje. Aisku, tai daug brangiau nei su modemu ir ilgalaikiu planu, bet kad susirasti kokia info, ar darbo paieskoms, ar gyvenamos vietos ir t.t. tiks ir toks, o ir nesi ipareigotas. Cia tuo atveju, jei kiti namo gyventojai nenori vestis interneto.  4u.gif

atmenu, ems pradzioj tai neto kavinem naudojomes... biggrin.gif nebuvo pinigu ir jokiu flashu nesinorejo.. nes lb priklauso, ar ant kalvos, ar dauboj gyveni.. kaimynai turejo, tai ir klaidziojo su laptopu rysi gaudydami... doh.gif lotuliukas.gif

o kai atsirado pinigeliu, Virgin sutarti pasirasem.. nors lupikai jie. vyras sake, kad persikrauscius BT pasiims.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2012 03 14, 00:16)
atmenu, ems pradzioj tai neto kavinem naudojomes...  biggrin.gif nebuvo pinigu ir jokiu flashu nesinorejo.. nes lb priklauso, ar ant kalvos, ar dauboj gyveni.. kaimynai turejo, tai ir klaidziojo su laptopu rysi gaudydami...  doh.gif  lotuliukas.gif

o kai atsirado pinigeliu, Virgin sutarti pasirasem.. nors lupikai jie. vyras sake, kad persikrauscius BT pasiims.

4u.gif

Matai kaip idomu, mes dabar BT naudojames ir kaip tik norim is ju pabegti, kai persikraustysim, nes plesikai doh.gif nors rysys tikrai geras. 4u.gif
Atsakyti
'pamokslavimas'?! g.gif pastebejimas ir tiek. gi ziurima viskas vietoj, o ne per aplinkui. nors kaip kam patogiau. va dekui uz interneto 'temos' prikelima, gal bus kam lengviau
Atsakyti
Labai ačiū, merginos, už nuomones 4u.gif . Perdaviau atsiliepimus, rinksis tarp 3 ir Virgin, bet dar laukia susitikimo su namo šeimininku
QUOTE(whitey @ 2012 03 15, 20:27)
'pamokslavimas'?! g.gif pastebejimas ir tiek. gi ziurima viskas vietoj, o ne per aplinkui. nors kaip kam patogiau. va dekui uz interneto 'temos' prikelima, gal bus kam lengviau

apšmeižė? g.gif prašiau rekomendacijų, o gavau kaltinimų advokatavimu, nekalbant apie žinutės toną doh.gif ir "pilna pasiūlymų" - juk ne nuraminimo prašiau. Domina gal kokios akcijos vyksta, ar pan. Juk, ne paslaptis, kad ką tik atvykusiam žmogui daug rūpesčių atsiranda, neviską iš karto spėji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elica: 19 kovo 2012 - 20:18
kokie gi 'kaltinimai'?! normalus patarimai. va ateitu pats zmogus uzklaust, tai kitas reikalas, kitaip ir patart, o dabar?! sugedusio telefono zaidimas, o pabaigoj liks kalti kazka patare. zinomos senos tiesos. juolab, kaip matau, buvau teisus- spres namas del interneto, pradedant sheimininku
ir,beje, tiek dabar, tiek anksciau tonas yra normalus, patariantis. nera jokios racijos kitokiam gi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 19 kovo 2012 - 21:02
Laba 4u.gif turiu klausimuka toki, gal kas esa susidure doh.gif
iki siol jau puse metu dirbau per agentura, viskas buvo tvarkoj, bet atsitiko taip, kad darbas tos agenturos norejo atsisakyte, nezinau del kokiu priezasciu, todel turejau registruotis kitoje agenturoje, jei norejau toliau dirbti, as pasiskambinau i ta agentura, paaiskinau situacija ir jie man pasake, kad norint tai padaryti turiu padaryti 8 savaiciu pertrauka blink.gif g.gif ar taip gali butu? kas cia per tvarka...ar cia jie kazko nesuprato ar as...bandysiu dar skambinti g.gif
Atsakyti
paklausk 'socialiniai reikalai uk' temoj. pades mergaites wink.gif
Atsakyti
Laba diena,
su draugu labai norime liepos mėn. išvažiuoti į UK. Aš turiu pedagoginį išsilavinimą, šiuo metu dirbu Vilniuj privačiam darželį, darbas tikrai su nemažom perspektyvom ir profesiniam tobulėjimui visos sąlygos, tik labai sunkus ir kol kas uždirbu ne per daugiausiai. Mano draugas turi statybos profesinį išsilavinimą, statybose dirbęs apie porą metų su pertraukom. Esame jauni (20-23m.). UK pažįstamų turime, nelaimės atveju ar šiaip dėl pagalbos turime kur kreiptis, bet kitiems ant galvos lipt nelabai norėtumėm ir bandytumėm patys kažkaip kabintis, na GAL pirmus mėnesius apsistotumėm pas giminaičius. Kaip manot ar realu prasimušti mums kažkaip Londone ar kur kitur? Gal kas iš Jūsų esate dirbusios vaikų darželį? Ar sunku gauti darbą?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zizu* @ 2012 04 21, 23:25)
Laba  diena,
su draugu labai norime liepos mėn. išvažiuoti į UK. Aš turiu pedagoginį išsilavinimą, šiuo metu dirbu Vilniuj privačiam darželį, darbas tikrai su nemažom perspektyvom ir profesiniam tobulėjimui visos sąlygos, tik labai sunkus ir kol kas uždirbu ne per daugiausiai. Mano draugas turi statybos profesinį išsilavinimą, statybose dirbęs apie porą metų su pertraukom. Esame jauni (20-23m.). UK pažįstamų turime, nelaimės atveju ar šiaip dėl pagalbos turime kur kreiptis, bet kitiems ant galvos lipt nelabai norėtumėm ir bandytumėm patys kažkaip kabintis, na GAL pirmus mėnesius apsistotumėm pas giminaičius. Kaip manot ar realu prasimušti mums kažkaip Londone ar kur kitur? Gal kas iš Jūsų esate dirbusios vaikų darželį? Ar sunku gauti darbą?
4u.gif

Prasimusti tiek pat realu, kaip ir kitiems panasije situacijoje esantiems. Tik nepamirskite, kad didziule dalis (turbut dauguma) issilavinusiu dirba nekvalifikuotus darbus. ax.gif Taciau niekas nedraudzia siekti savo. Mes su vyru tai pat atvykome su didelem viltim, planais, abu su magistrais, ir ne po viena. Kolkas jie absoliuciai nepraverte. blush2.gif Vyras pradejo nuo darbo parduotuveje - deliojo i lentynas prekes, veliau prie kasos, netrukus paaukstins iki vadybininku. Bet jis toks yra.. Eina kaip akmeninis per sienas - pasiekia ko nori. As noreciau taip... unsure.gif - beje jo issilavinimas ir pomegiai neturi nieko bendro su vadyba ir pan. blink.gif
As pati ieskau dabar darbo svietimo srityje - na mokyklose, darzeliuose ir t.t. Kad ir pradziai neapmokamo, vien kad praktikos cia UK igyciau. Jau metus - nieko. schmoll.gif Bet as ne Londone, o Siaures Vakaruose. Vilties neprarandu.
Gal kas is savo varpines pakomentuos kitaip. mirksiukas.gif As Jusu vietoj ("dirbu Vilniuj privačiam darželį, darbas tikrai su nemažom perspektyvom ir profesiniam tobulėjimui visos sąlygos") nevaziuociau tikrai. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 22 balandžio 2012 - 17:51
QUOTE(apkabinu ir bučiuoju @ 2012 03 06, 13:25)
Na as rasiau, kad as noreciau pirmiausiai mokytis.
O jusu situacija idomi, kad sudetinga susirasti darba, kai tokia tarptautine specialybe unsure.gif
Tikiuos neuzilgo ir Jusu laimingo finalo 4u.gif
1. Na tai tada juolabiau nebeda, nebent suzinojes nesiskirs lotuliukas.gif
2. Del teises nei dejau, nei dedu vilciu, nes musu diplomas nieko vertas, nes skiriasi ne tai, kad anglosaksu ir kontinentu sistemos, bet dar ir kiekvienos saliu baize bla bla.. Cia tik parasiau, nes paklause.
Suprantu, kad dirbciau bele ka. Man svarbu gerai ismokti kalba ir islaikyti save ir maziuka. Bet jau kaip suprantu - mano situacijoj ypatingai sunku.
7. Va sitas mane labiausiai ir nuliudino, kad mama su vaiku viena - ne koks derinys.

Bet zinau viena - likusi viena LT irgi ne uz ka nenoriu pasilikti, man geriau sunkumai, bet su viltim rolleyes.gif

as isvaziavau viena su vaiku, galvojau surizikuosiu, turejau vezti ji atgal, o po to po metu vel atsiveziau, buvo labai sunki pradzia. gerai apgalvok viska.
Atsakyti