Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

QUOTE(romuciukas @ 2011 03 02, 11:10)
jau tiek daug pasiekus,jau  tokia tu super duper,tai ko tiek putojies,ko cia tiek draskais i sita tema uzklydus hihihi.gif

nu gi toki stimuliuojanti ir gera darba dirba, kad visa diena SM gali prasedet per emigrantu temas eidama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2011 03 02, 12:13)
1- o kiek yra tokiu kur diplomuoti ir sedi LT be darbo? kokia LT nauda is to diplomo? Apskritai, LT ne tik daktarus galima nusipirkt, bet ir tuos pacius destytojus ir diplomus, paskui sedi pasipute- as diplomuotas  didis.gif  o kad ziniu su tuo diplomu 0 tai neesme  schmoll.gif 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2011 03 02, 13:14)
ne nu rimtai, kokia tu ten trauma patyrei, tam Londone per 5 dienas, kad tiek neapykantos jauti fabrike dirbantiems lietuviams doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(-Astreja- @ 2011 03 02, 13:15)
nu gi toki stimuliuojanti ir gera darba dirba, kad visa diena SM gali prasedet per emigrantu temas eidama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kazi kuria vieta ten jai tas darbas stimuliuoja,pagal postus suprantu,kad tikrai ne smegenis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salem @ 2011 03 02, 12:59)
bloga itaka dave tie kurie dirba svetur ir atvyksta tik sveikatos "pasiremontuoti", jis issikeicia 900 svru gauna cia kalna LT ir perka tuos daktarus, man be eiles, man pirmam, man geriau.. ir t.t.
siomis dienomis labai tenka tai girdeti =)))
kai atvyksta is fabriko i LT jie galvoja, kad tikrai gerai stovi ir viska sau leidzia..

Niu vienintele is seimos esu gyvenati uzsienyje ir atrodziau i LT atvykus kaip kokia kosmonaute nes niekam ne lito kysio duot neketinau ir nedaviau..tik is visu pusiu visi cia LT pasakoja kad tai kone privaloma…ir deja niekas niekaip tai su atvykstanciais uzsienyje uzdarbiaujanciais lietuvaiciais nesieja… cool.gif

Atsakyti
QUOTE(salem @ 2011 03 02, 12:49)

as palaikau poziuri" sieksiu ir pasieksiu", bet ne man gerai ir fabrike delioti i dezutes....

tai pasiekiama ne per diena ir gal but ne per metus........o tu nespjaudyk i sulini, o paciai teks gerti mirksiukas.gif ........kaz kada ir as spjaudziau, dabar geriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2011 03 02, 13:28)
Niu vienintele is seimos esu gyvenati uzsienyje ir atrodziau i LT atvykus kaip kokia kosmonaute nes niekam ne lito kysio duot neketinau ir nedaviau..tik is visu pusiu visi cia LT pasakoja kad tai kone privaloma…ir deja niekas niekaip tai su atvykstanciais uzsienyje uzdarbiaujanciais lietuvaiciais nesieja… cool.gif

na beda tirai yra tokia, nes musu daktarai i dirbancius ziuri kaip i grobi... =)))
Atsakyti
Siandien susirasiausu buvusia kolege,ji nuo liepos Uk,tai ka,kai uzklausiau ar galetu kuom padet,nes sake,darbo daug,eina papildomai ir t.t.o kai uzklausiau apie save,tyla..
Ir paskui prisipazino,kad net nezino ka atsakyt,pati kalbos nemoka,dar tik bando,visur sake reikejo daug skambint,reikia drasudimo,dokumentu sutvarkyt,supratau kad pagalbos tikrai reikia..
sake gavo nama,puse imokos tik moka,nes vyras nelegaliai remontais uzsiima,gauna pasalpas,lietuvoi nuonoja du butus,vo kur gyvenimas!
Ir kaip supratau,ji vaziavo per drauge,kuri viska jai ir dare,ir net savo tam fabryke del darbo buvo jai susitarus,bet..bet atvykus kaip supratau tiesiogiai nedarbina?reikejo vistiek anketa ta nelemta pildyt..ir dar laukt du menesius kol sutvarkys dokumentus..?
Tai supratau trumpam padirbet,paziuret,kas kaip ir neiseitu,nes ir darbo kad paskambintu reiktu palaukt ir dar kol dokumentus padarys?
Nejaugi man taip ir liks jusu ta uK svajone tik.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(salem @ 2011 03 02, 00:01)
badas-maras, manau darbas kuri tu dirbi turi ir tau patikti, nemanau, kad gali patikti valyti tualetus....
Papildyta:
1. Jus neverskite tos valiutos, juk ten reikia moketi mokesciu nevertus...
2. gyventi UK viename kotedze su 3-5 nepazystamais... sorry! lt taip bent nereikia
3. nuoma ir t.t. 900 svaru tau mazai, uz ka valgysi...
4. nemanau, kad reikia ziureti darbo uz 800 lt, bet pirma darba gauti uz 5000 nesitikek, bukite Jus blaivaus mastymo!!!
5. Nemanot, kad yra darbu ir lt uz 3000-4000 lt psiverskite, stai ir Jusu tie 900 svaru!!!
6. nesusijautrinkite dirbancios UK!!!

Taip darbas turi patikti, bet neretai net ofise sedintys jauciasi ne savo vietoje, tad kiekvienam savo rolleyes.gif
1. o lt mokesciai labai verti? blink.gif
2. kas jums sake, kad taip gyventi reikia? manau savo bustus turintys/nuomojantys sudaro gerokai didesne dali nei gyvenantys kartu su kazkuo, kurie patys neisgali atskirai issinuomoti cool.gif
5. o nemanot, kad dirbantys lt uz tuos 3000-4000 lt dirba/dirbtu tikrai ne uz 900 svaru atitinkamai mirksiukas.gif

QUOTE(salem @ 2011 03 02, 00:25)
kaip matau jautri tema. niekas ant Ju nevaro...

tik nepradekite, kad LT neimanoma gyventi!

beda yra ta, kad norite visi visko VAKAR. reikia geru masinu, geru rubu ir t.t ciut kantrybes, todel ir vertinate tai, kad UK uz 10 svaru skuduru pasipirkti galite...
tipo cia tai jau galiu sau leisti, oho... tik kodel visi su asarom paliekate ta LT?

Nes turiu jautria mama, kuri visada asaroja, tad ir as asarele isspaudziu 4u.gif

QUOTE(Pause @ 2011 03 02, 03:24)
Man tik keisciausia, kad Lietuvoje ofisuose uzdirbantys tuos 3-5 tukstancius litu zmones yra zymiai nelaimingesni nei UK gaunantys 900 svaru. Vat tas piktumas, nusivylimas ir nepasitenkinimas viskuo... O dar politikavimas... Po 2 metu atvaziavau atostogu i Lietuva ir tai buvo pacios blogiausios mano atostogos, negrisiu tikrai niekada. Geriau lekstes sluostysiu, bet busiu laiminga, vertinama ir  sypsosiuosi, nei ofise bumbesiu ant visu ir menkinsiu kitus. Kas isvis per lietuviskas budo bruozas sumenkinti kita?

drinks_cheers.gif
QUOTE(salem @ 2011 03 02, 10:59)
tik nereikia interpretuoti savaip. As kalbu, kad su diplomu net ir UK nereikes tau fabrike malku kapoti, galesi rasti gera darba, bet su diplomais ten sedi tikrai mazai, Jus paziurekite kiek tokiu yra.. isvyko kas nieko cia nepasieke ir pyksta ant tos LT
Papildyta:

Tikrai taipo kaip jus suskaiciavote mazai ar daug? mano ziniomis su diplomais UK yra tikrai labai daug zmoniu, tad...

QUOTE(romuciukas @ 2011 03 02, 11:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kazi kuria vieta ten jai tas darbas stimuliuoja,pagal postus suprantu,kad tikrai ne smegenis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasakysiu atvirai, pati puikiai įsipaišau į tą 3000 - 5000 litų uždirbančių žmonių kategoriją. Paskolų neturiu, taip kad viskas, ką uždirbu, lieka man ax.gif Turiu diplomą, kuris, tiesą pasakius, Lietuvoje yra bevertis,nes mažiausiai rūpi darbdaviui. Ir ką? Gyventi galima, bet vis tiek planuoju anksčiau ar vėliau išvažiuoti iš Lietuvos. Ne dėl pinigų, o visų pirma dėl gyvenimo kokybės blush2.gif
Dažnai nuvykstu į Londoną aplankyti ten gyvenančių draugų. Kaip bebūtų kai kam keista, nei vienas jų nesiskundžia ir neverkia. Visi patenkinti ir į LT sugrįžti neplanuoja. Visi žmonės su taip jau garbinamais diplomais, Lietuvoje dirbę šiltuose ofisuose. Dabar dauguma dirba ne pačius prestižiškiausius darbus, bet yra daug laimingesni nei gyvendami LT. Taip, kad vien diplomu ir 3000 litų sotus nebūsi... mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(LeSecret @ 2011 03 02, 13:28)
Siandien susirasiausu buvusia kolege
sake gavo nama,puse imokos tik moka,nes vyras nelegaliai remontais uzsiima,gauna pasalpas,lietuvoi nuonoja du butus,vo kur gyvenimas!

Pati esu pries sukciavima.labai.bet kas jus uz liezuvio traukia,sakyk tokius dalykus cia,apie KOLEGE? dar norit ,kad ji jums duris atvertu savo namu.padarytu didele klaida.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 02, 16:32)
Pati esu pries sukciavima.labai.bet kas jus uz liezuvio traukia,sakyk tokius dalykus cia,apie KOLEGE?  dar norit ,kad ji jums duris atvertu savo namu.padarytu didele klaida.

Prisijungiu prie jusu !!! Kazkada buvau atverus savo namu duris pazystamiems , nepazystamiems .... Nesidarem jokio biznio , norejom tik padeti . Ka galvojat smile.gif likom nesuprasti , gryze i LT sako gerus durnelius uzgaudem gerai numelzem g.gif .
Dabar skambina gimines papraso pagelbos irgi tyliu , nes daug metu buvom nereikalingi ir pamirsti , o dabar kai beda susiranda , butent ju pries isvaziuodami prasem paskolinti pinigu . Lazda turi du galus.
P.s. Nors ir nusvilus sparnus , bet vistiek padedu draugams o jei reikia ir svetimiems!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 02 kovo 2011 - 17:57
Man net koktu pasidare ,paskaicius ,kad su akmenym kiseneje,ruosiasi pagalbos prasyt .
Atsakyti