Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

Kumpiene koks tortas-drugelis wub.gif , o jau jubiljate 4u.gif

Muneg smagu kad geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
jau torto grazumas ir skanumas turbut... smile.gif
Atsakyti
Na ka ir vel ziema atejo , bet grazus ir geras oras lauke 4u.gif ka tik grizau namo is sporto klubo , pabudau su ne kokia nuotaika asaros vel akyse , tyngejau eit bet priverciau save nu eit ir savo liudesi ir pikti isliejau sporto klube.

Atsakyti
Sveikos.neuzleidzia ziema pavasariui zemes schmoll.gif nepapuoliau siandien pas savo ginekologe,o jau 9 savautes praeje ,o as dar nepasitikrinus....
negaliu klausyti garso takelio is serialo "Naisiu vasara"kaip baugina jis mane...dar kai laukiuos tie zodziai "svieski zvaigzde aukstai,svieski viena man likai''''kazkaip uz sirdies sugriebdavo...isvis kuo toliau tuo daugiau matau,akd buvo,na,tikrai buvo zenklu ispejanciu apie nelaime...
Siandien 2 mėnesiai,kaip Tu,musų angele,toli,toli nuo musų...Ilsėkis ramybėje Gerduk
cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 10, 14:35)
Na ka ir vel ziema atejo , bet grazus ir geras oras lauke  4u.gif  ka tik grizau namo is sporto klubo , pabudau su ne kokia nuotaika asaros vel akyse , tyngejau eit bet priverciau save nu eit ir savo liudesi ir pikti isliejau sporto klube.

Joooo, sian snigo tai visai "ne i tema". Bet skaiciau kad savaitgali laukia pavasariski orai thumbup.gif
O tu saunuole kad prisiverti eiti 4u.gif Po truputeli, po truputeli, po zingsniuka link prasvesejimo 4u.gif
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 10, 15:43)
Sveikos.neuzleidzia ziema pavasariui zemes schmoll.gif  nepapuoliau siandien pas savo ginekologe,o jau 9 savautes praeje ,o as dar nepasitikrinus....
negaliu klausyti garso takelio is serialo "Naisiu vasara"kaip baugina jis mane...dar kai laukiuos tie zodziai "svieski zvaigzde aukstai,svieski viena man likai''''kazkaip uz sirdies sugriebdavo...isvis kuo toliau tuo daugiau matau,akd buvo,na,tikrai buvo zenklu ispejanciu apie nelaime...
Siandien 2 mėnesiai,kaip Tu,musų angele,toli,toli nuo musų...Ilsėkis ramybėje Gerduk
cray.gif  cray.gif  cray.gif

Zvakute tavo angelui console.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 10, 13:43)
Sveikos.neuzleidzia ziema pavasariui zemes schmoll.gif  nepapuoliau siandien pas savo ginekologe,o jau 9 savautes praeje ,o as dar nepasitikrinus....

Zvakute tavo angeliukui
verysad.gif
As irgi dabar kai griztu mintimis atgal buvo daug pranasisku zenklu.Tada net nesusimasciau..o ju buvo nemazai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 10 kovo 2011 - 15:05
QUOTE(bicė @ 2011 03 08, 00:20)
Rence , sirdele o tau stiprybes siom dienelem, zvakute tavo angeleliui degu...kaip kartais noretusi, kad viskas tebutu tik blogas sapnas....

Ačiū, bice... nekenčiu šios dienos, nenoriu jos prisiminti, bet juostelė atminty vis sukasi ir sukasi, kaip sugedusi karuselė... ašaros byra, nors pažadėjau nebeverkti... atleisk, sūneli, bet pasiilgau tavęs...

QUOTE(vaivos juosta @ 2011 03 08, 13:24)
Ir su šypsena. Mano Miglė anądien paklausė - ar graži buvo Vaivutė? ...  wub.gif  wub.gif Pasakiau, kad labai graži.... ir turėjau nusisukt.... graudu lig šiol..

taip, prisimeni su šypsena ir su grauduliu gerklėje verysad.gif

QUOTE(vejune1206 @ 2011 03 08, 17:12)
As ir pries 3 metus netekau dukriuko verysad.gif , kazko skausmas ne kiek nemazeja verysad.gif

console.gif

QUOTE(Limour @ 2011 03 09, 15:35)
Čia "širdukams", gal bus įdomu pažiūrėti http://www.youtube.c.....ayer_embedded...

sugraudino mane...viskas matyta, išgyventa... skausminga...

QUOTE(rencius* @ 2011 03 09, 20:07)
cray.gif  cray.gif kodel mes negalejome augti?

ir aš to paties klausiu - kodėl negalėjome augti??? atrodo viskas buvo ranka pasiekiama verysad.gif

QUOTE(muneg @ 2011 03 10, 09:16)
Labas rytas,vakar dirbau pirma diena,ir viskas buvo žymiai geriau nei tikėjausi.Taip kad šiandien jau į darbą einu geros nuotaikos.Visoms geros dienelės 4u.gif

šaunuolė, laikykis taip ir toliau.
Kumpiene, su gimtadieniu tavo grožį wub.gif daug gražių akimirkų linkiu jums patirti...
Ką gi, baigiu darbelį ir lekiu ant kapukų, nupirkau hiacintus mėlynus...- kaip jo akytės buvo... cray.gif
Sladama, uždegsiu ir tavo angelėliui žvakutę verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencė: 10 kovo 2011 - 15:24
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 10, 15:35)
Na ka ir vel ziema atejo , bet grazus ir geras oras lauke  4u.gif  ka tik grizau namo is sporto klubo , pabudau su ne kokia nuotaika asaros vel akyse , tyngejau eit bet priverciau save nu eit ir savo liudesi ir pikti isliejau sporto klube.

ir gerai padarei mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 10, 16:43)

zvekute Tavo Angelui verysad.gif verysad.gif verysad.gif
kuo daugiauanalizuoji zmogus ir gilinies, tuo daugiau atsiranda tu zenklu, tik paskui pasirenki tiket ar ne...pas mane ju irbuvo, bet gi nenoresi tiket tuo kas turi baigtis graziai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2011 03 10, 14:22)
Sladama, uždegsiu ir tavo angelėliui žvakutę verysad.gif

Aciu Rence.Stiprybes mums visoms..
Atsakyti
verysad.gif

Rence ir Tavo Angelui zvakele, einu uzdeksiu, prie to pacio ir dukrytei degs... verysad.gif ilgesys turbut niekada nepraeis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 10 kovo 2011 - 16:00

Rence, Laureanza stiprus apkabinimas jums ir žvakutė jūsų angeliukams user posted image
Atsakyti
Ačiū,Jums,už palaikymą.už Žvakutes kurias degat mano Gerdai-angeliukui...
visoms po 4u.gif
Atsakyti