Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

QUOTE(Kokere @ 2011 03 03, 08:52)
Labas, angelų mamos, aš daugiau pasyvi jūsų temos skaitytoja- skaitau apie kiekvieną, bet pati nerašau...
Gal dėl to, kad tai įvyko palyginus senai- prieš 6 m.  Bet iki dabar man šita diena išmušanti iš vėžių. Iki dabar save graužiu, kad galėjau kažką padaryt kitaip, turėjau pajaust nelaimę.
Pritariu, kad su laiku skausmas kažkiek atlėgsta, bet vis tiek vaikas auga kartu mintyse. Šį rudenį jau eitų į paruošiamąją. Vis galvoju koks jis būtų, į ką būtų panašus. Aš kaip ir daugelis po praradimo norėjau kito vaikelio- atrodė užpildys tuščią spragą, bet dukrytė yra tiesiog trečias vaikas, o to antro trūks visą gyvenimą...
Kartais atrodo, kad kas būtų jei būtų ne dukrytė gimus, o sūnelis...
Atsiprašau, kad su savo "briedais" gadinu pavasarį, bet aš nekenčiu kovo pradžio- kovo 2 kai vakare netikėtai nubėgo vandenys ir 3 kai gimė mano mažiukas

Sesi metai.. augini augini, i mokykla isleidi, baigia maokykla, apvesdini, anukus augini.. tai niekada nesibaigs.. gal nusiraminsim, kai jausim, kad pacios keliaujam i kita pasauli, tada iseiti bus lengviau.. nes zinosim, kad ten musu laukia.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2011 03 03, 09:42)
Vakar pildeme anketa gyventoju surasymui. Klausymas  - kiek pagimdete vaiku? - parasiau 4. Juk tiek ir pagimdziau. Ar reikejo rasyti viena...Ismusa is veziu...

Aš rašiau tris...
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 03, 10:03)
Sesi metai.. augini augini, i mokykla isleidi, baigia maokykla, apvesdini, anukus augini.. tai niekada nesibaigs.. gal nusiraminsim, kai jausim, kad pacios keliaujam i kita pasauli, tada iseiti bus lengviau.. nes zinosim, kad ten musu laukia..  verysad.gif

Bus kam sutikt jei ten kažkas yra...
Atsakyti
Vakar pildeme anketa gyventoju surasymui. Klausymas  - kiek pagimdete vaiku? - parasiau 4. Juk tiek ir pagimdziau. Ar reikejo rasyti viena...Ismusa is veziu...

as ir rasiau kad pagimdziau 3 verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Rugsėje, koks grožis wub.gif thumbup.gif
kumpiene, kokia tavo mergikė fainulka wub.gif

QUOTE(Kokere @ 2011 03 03, 09:52)
Labas, angelų mamos, aš daugiau pasyvi jūsų temos skaitytoja- skaitau apie kiekvieną, bet pati nerašau...
Gal dėl to, kad tai įvyko palyginus senai- prieš 6 m.  Bet iki dabar man šita diena išmušanti iš vėžių. Iki dabar save graužiu, kad galėjau kažką padaryt kitaip, turėjau pajaust nelaimę.
Pritariu, kad su laiku skausmas kažkiek atlėgsta, bet vis tiek vaikas auga kartu mintyse. Šį rudenį jau eitų į paruošiamąją. Vis galvoju koks jis būtų, į ką būtų panašus. Aš kaip ir daugelis po praradimo norėjau kito vaikelio- atrodė užpildys tuščią spragą, bet dukrytė yra tiesiog trečias vaikas, o to antro trūks visą gyvenimą...
Kartais atrodo, kad kas būtų jei būtų ne dukrytė gimus, o sūnelis...
Atsiprašau, kad su savo "briedais" gadinu pavasarį, bet aš nekenčiu kovo pradžio- kovo 2 kai vakare netikėtai nubėgo vandenys ir 3 kai gimė mano mažiukas

Apkabinu tave stipriai per tas sunkias dienas......... Ir nesvarbu kad 6 metai praėjo, per tas dienas ir po 10 ir daugiau metų skaudės..... Antras vaikas prikelia gyvenimui, bet niekada nepakeičia prarastojo... Jo visada trūks verysad.gif
Tik nevadink tai briedais, tai tavo skausmas, tavo jausmai 4u.gif

QUOTE(Pamelo @ 2011 03 03, 10:42)

Tai aišku kad 4 ir ne kitaip. 4u.gif
Atsakyti
O kur cia ta anketa rast?
Atsakyti
Žydra30, Kokere degu žvakutę jūsų angeliukams user posted image
Atsakyti
Ačiukas už žvakutę.
Mes ir vakare uždegam. Ir balionų jam į debesėlį paleidžiam, nes kapelio neturim- trūko jam paros kad skaitytųsi miręs ir būtų atidavę palaidot...
Didžioji sesė žino, kad broliukas su močiutėm ant debesėlio. Kad jis išėjo pas močiutes, kad jos turėtų anūkėlį nors vieną.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 03, 11:17)
O kur cia ta anketa rast?

Dabar vyksta gyventojų surašymas. Jei nenori, kad į namus ateitų kokia moteriškaitė ar vyriškis, gali užpildyt internetu ( o ir daug greičiau ).
Atsakyti

Ir as rasiau 3. Bet gi is tikruju 3 ir pagimdziau, tik auginu tik 2...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 03 03, 11:47)
Dabar vyksta gyventojų surašymas. Jei nenori, kad į namus ateitų kokia moteriškaitė ar vyriškis, gali užpildyt internetu ( o ir daug greičiau ).

As zinau, tik nezinau kur rasti ta anketa. Uzpildyciau.
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2011 03 03, 12:35)
Ačiukas už žvakutę.
Mes ir vakare uždegam. Ir balionų jam į debesėlį paleidžiam, nes kapelio neturim- trūko jam paros kad skaitytųsi miręs ir būtų atidavę palaidot...
Didžioji sesė žino, kad broliukas su močiutėm ant debesėlio. Kad jis išėjo pas močiutes, kad jos turėtų anūkėlį nors vieną.

Tiek nedaug trūko..... verysad.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 03, 13:39)
As zinau, tik nezinau kur rasti ta anketa. Uzpildyciau.

http://www.esurašymas.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 03 kovo 2011 - 12:47