Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 8 dalis

QUOTE(message @ 2011 03 31, 22:54)
Labai dekoju uz issamu komentara  smile.gif Apie tai, ka surasete, mes ir patys daug galvojome. Sutinku, kad desine namo puse galima butu geriau padaryt, bet kaip?  g.gif Nenoriu keisti zonu, nes man atrodo visai patogiai ir logiskai  smile.gif o jei tik bandom keist tas mazas patalpas vietomis, tai tik blogiau gaunasi  g.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------
Grubią schemutę orientacijai primečiau,kaip vieną iš variantų.Dar tik patvarkyt viską reikėtų:baldus,durų vietas ir t.t. Gal iš katilinės į lauką išėjimo reiktų?
Tai kolkas tiek cool.gif
Gal pavyks vakare dar prisijungti,nžn kaip su laiku rolleyes.gif

Taip, Zarmenai-ir aš laukiu 3D biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jomre: 01 balandžio 2011 - 10:11
QUOTE(message @ 2011 03 31, 23:30)
Bet kai sukeiti tas spintas vietomis, tai holo spinta vos ne svetaineje atsiranda  schmoll.gif o del praejimo per drabuzine nelabai isivaizduoju, kaip tai turetu atrodyti  g.gif

Iki svetaines tai spintai toli - ji juk uz kampo.
As asmeniskai svarstyciau kuri spinta ir jos vieta man aktualesne: ar miegamajam ar hole.
Miegamajame man nelabai patiktu, kad jei vienas dar snaudzia, o kitas prie galvos toje spintoje rausiasi.
Ir tai vyksta kiekviena miela ryta ir vakara, ir istisus metus!.
Tuo tarpu holo spinta i sali pasistumia tikrai nedaug ir i svetaine visiskai nepretenduoja (o jei dar su veidrodinem durim - atrodys taip pat kaip jomres pavaizduotas veidrodis toje vietoje), o ir rubu kabinimas joje nebus toks daznas, kaip kad miegamajame, nes yra spinta tambure, kur pavasari ir vasara galima kabinti virsutinius drabuzius. Taigi jos "lankomumas" mazesnis.
Pries nuspresdami pabandykite keleta dienu praleisti savo projektuke smile.gif Pagyvenkite jame!

O praejimas per drabuzine i vonia atrodo taip ir zmones bedu nemato, ypac kai vonia su langu smile.gif :
user posted image
user posted image

Cia foto is serialo "Seksas ir miestas" ir vonia cia be lango, bet tai netrukdo vonios savininekei joje saugoti labai brangiu Loubutin bateliu lotuliukas.gif
user posted image

Cia taip iseina dar nepraktiskesnis sprendimas: vonia+drabuzine viename g.gif
user posted image

Taigi buna labai ivairiai - kaip kam patogiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 01 balandžio 2011 - 13:04
QUOTE(jomre @ 2011 04 01, 11:08)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Grubią schemutę orientacijai primečiau,kaip vieną iš variantų.Dar tik patvarkyt viską reikėtų:baldus,durų vietas ir t.t. Gal iš katilinės į lauką išėjimo reiktų?
Tai kolkas tiek  cool.gif
Gal pavyks vakare dar prisijungti,nžn kaip su laiku  rolleyes.gif

Taip, Zarmenai-ir aš laukiu 3D  biggrin.gif

Smagu, kad isitraukete i mano projekto tobulinima ax.gif musu architektas sako, kad reikia butinai daryt iejima i katiline is namo, nes mums nusibos per garaza vaikscioti g.gif
Jei kas vaiksto i katiline per garaza, parasykite savo nuomone, ar tai nesukelia jums nepatogumo ax.gif kurensim kietu kuru ax.gif
Del garazo ilgio - mes planuojame daryti medines perdangas, tad niekaip neiseis padaryti garazo ilgesnio nei 6 m, o atemus sienu ploti, tai garazui net maziau lieka g.gif
ar tilps musu automobiliai? g.gif
Atsakyti
ne čia parašiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ania: 01 balandžio 2011 - 18:59
[quote=message,2011 04 01, 18:38]
Smagu, kad isitraukete i mano projekto tobulinima ax.gif musu architektas sako, kad reikia butinai daryt iejima i katiline is namo, nes mums nusibos per garaza vaikscioti g.gif

Tuomet gal daryčiau per tambūrą ar mini sandėliuką,o ne tiesiogiai iš gyvenamųjų patalpų.O gal paieškokite katilinei kitos vietos?
Beje,rašote,kad kietu kuru kūrensite katilą.Reikėtų įėjimo iš lauko,nes malkas nešioti per garažą ,ypač,kai ten stovės automobiliai-tikrai bus nepatogu...
----------------------------------------------------------------------------------------------
[quote=message,2011 04 01, 18:38]
Del garazo ilgio - mes planuojame daryti medines perdangas, tad niekaip neiseis padaryti garazo ilgesnio nei 6 m, o atemus sienu ploti, tai garazui net maziau lieka g.gif
ar tilps musu automobiliai? g.gif
[/quote]

Įmanoma medinę perdangą įrengti ,tai juk ne stadioną perdengti smile.gif
Sėkmės cool.gif

Atsakyti
blink.gif Labukas,

Norejau dar karta padekoti visiems uz pastabas del mano projektelio. Pastabas supratom ir ivertinom
Siaip gal kas gali parekomenduoti gera architekta (geriausia - Kaune, bet nebutinai...), kuris butu padares namuku vieno auksto ?

Galvojame net apie Jungtines Pjaegas, Kanca - ka manot?

Ir dar - gana simpatiski vieno auksto namukai pas siauliecius - gal kas susidure? Ka manot apie projektukus http://www.namoproje...namu-projektai/ ir ypac - 1 auksto?

aciu Jums!!!
thumbup.gif

QUOTE(Giedruolė @ 2011 03 31, 07:10)
Tambūras laaabai per siauras, visa šeima turėsit vorele išeidinėti iš namų, jungčiau tuos kambariukus-spinta kaip jau minėjo, mano manymu neopatogioj vietoj židinys, arba visa ta svetainės virtuvės zona išdėliota neracionaliai. Pagalvokit kaip sustatysit visus baldus, telikas, židinys, vaizdas per langą, virtuvė... kur norėsis atsukti minkštąjį kampą?

Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2011 04 04, 10:56)
Galvojame net apie Jungtines Pjaegas, Kanca - ka manot?

Ir dar - gana simpatiski vieno auksto namukai pas siauliecius - gal kas susidure? Ka manot apie projektukus http://www.namoproje...namu-projektai/ ir ypac - 1 auksto?

aciu Jums!!!
thumbup.gif

jei norit jau dabar greit turėti projektą,tai teks JPajėgose imti,ar kitur.

Pas šiauliečius neblogi,bet irgi ten reik labai pasižiūrėt,yra klaidų daug ,sienų visokių išsikišusių.,Su pataisymais gal ir gerai būtų.

http://prodom.sk/?p=projekty
Čia man kai kurie patinka.Galima vartyt juos,aplinką pažiūrėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 04 balandžio 2011 - 20:55
QUOTE(airise @ 2011 04 04, 21:31)
jei norit jau dabar greit turėti projektą,tai teks JPajėgose imti,ar kitur.

Pas šiauliečius neblogi,bet irgi ten reik labai pasižiūrėt,yra klaidų  daug ,sienų visokių išsikišusių.,Su pataisymais gal ir gerai būtų.

O kas nutiko su Jusu rodytu projektu? schmoll.gif atsisakete jo? ax.gif
Atsakyti
Taip, dekui forumo senbuviams, supratau klydes g.gif
QUOTE(lydere @ 2011 04 04, 20:49)
O kas nutiko su Jusu rodytu projektu?  schmoll.gif atsisakete jo?  ax.gif

Atsakyti
superine sodybele tik spalva kiek niuroka biggrin.gif
http://www.archdaily.../8-blacks-nrja/
Atsakyti
blush2.gif jauciu, kad atsilieku nuo siuolaikisko dizaino...

Cia tik mano asmenine nuomone, zinau, kad tai yra labai modernu, bet man asmeniskai tai tokia sodyba - nieko ner baisiau.

ax.gif gal cia laidojimo namai?

QUOTE(cezas @ 2011 04 05, 09:35)
superine sodybele tik spalva kiek niuroka  biggrin.gif
http://www.archdaily.../8-blacks-nrja/

Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2011 04 05, 18:26)
blush2.gif jauciu, kad atsilieku nuo siuolaikisko dizaino...

Cia tik mano asmenine nuomone, zinau, kad tai yra labai modernu, bet man asmeniskai tai tokia sodyba - nieko ner baisiau.

ax.gif gal cia laidojimo namai?

Nieko baisaus po desims metu pasivysit ir jumi pasidarys grazu biggrin.gif
Atsakyti