Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 8 dalis

QUOTE(cezas @ 2011 04 15, 10:15)
naujokam nesuteikta tokia teise  biggrin.gif  galima tik nuoroda, nuoroda netgi kartais ir geriau nes kokybe geresne galima ideti

ohmy.gif negalima.. ?? blogis..
nu tada dedu nuoroda rolleyes.gif
http://public.fotki....s-1a.html#media
siaure eina per garazo kampa, pietus terasoje. labai laukiu nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(aisty @ 2011 04 15, 10:32)
ohmy.gif  negalima.. ?? blogis..
nu tada dedu nuoroda  rolleyes.gif

Mano pirmi pastebejimai butu tokie:

1. Kur antras WC/wonia? Tokiam nemazam name numatytas tik vienas? g.gif Ar tas maziukas kambarys antrame aukste yra tam skirtas?
2. Drabužine as daryciau su langu, kad butu sviesi patalpa smile.gif
3. Antrame aukste nepatinka tu dvieju kambariu po 14 m formos, net nelabai zinau, kur tokiame kambary lova statyciau g.gif

Sio forumo senbuviai tikriausiai tures dar daugiau pastabu ax.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lydere @ 2011 04 15, 13:07)
Mano pirmi pastebejimai butu tokie:

1. Kur antras WC/wonia? Tokiam nemazam name numatytas tik vienas?  g.gif Ar tas maziukas kambarys antrame aukste yra tam skirtas?
2. Drabužine as daryciau su langu, kad butu sviesi patalpa  smile.gif
3. Antrame aukste nepatinka tu dvieju kambariu po 14 m formos, net nelabai zinau, kur tokiame kambary lova statyciau  g.gif

Sio forumo senbuviai tikriausiai tures dar daugiau pastabu  ax.gif
Sekmes  4u.gif

1.Namo antras wc yra antrame aukste, 8,29 m2. svarstem, kad gal sveciams reikia padaryt dar atskira pirmame aukste, bet paskui apsistojome ties mintimi, kad musu vonioj atskirsim sienele kampa ir bus toks pusiau uzdaras, atskirtas nuo bendro vonios kambario, wc.
2.drabuzine bus su langu. tokiu niuansu dar nesudeliojom, nes vis neapsisprendziam ar jau tinka pats isplanavimas
3. antrame aukste vaiku kambariai.lovas planuoju det vietoj pazymetu spintu.
tokie mano pamastymai smile.gif
aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisty: 15 balandžio 2011 - 12:29
QUOTE(aisty @ 2011 04 15, 09:32)
ohmy.gif  negalima.. ?? blogis..
nu tada dedu nuoroda  rolleyes.gif

labai megejiskas planelis net galima suabejoti kad tai architekto darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2011 04 15, 13:55)
labai megejiskas planelis net galima suabejoti kad tai architekto darbas smile.gif

verysad.gif architektas. o kodel megejiskas? gal galit tiksliau.. nes ir man kazkas nepraeina, bet jau kai ziuriu trecia menesi tai nebematau problemu..
Atsakyti
Gal kas daretes ar darote. Norejau paklausti kiek galetu kainuoti pilnas individualus 100-130 m2 namo projektas? Ypatingu reikalavimu projektui nekeliu.
Atsakyti
Daromes. Kaip jau buvo sitame forume skaiciuokit 30-50 Lt/kv. - priklausomai nuo architekto, dar gali buti sumuojama leidimo gavimas bei inzineriniai tinklai.
QUOTE(juozascc @ 2011 04 15, 13:27)
Gal kas daretes ar darote. Norejau paklausti kiek galetu kainuoti pilnas individualus 100-130 m2 namo projektas? Ypatingu reikalavimu projektui nekeliu.

Atsakyti
QUOTE(aisty @ 2011 04 15, 13:05)
verysad.gif  architektas. o kodel megejiskas? gal galit tiksliau.. nes ir man kazkas nepraeina, bet jau kai ziuriu trecia menesi tai nebematau problemu..

labai daug kampu kampeliu, garazo gylis permazas reikia bent 6.5 m antro auksto kambariukai suspausti ir t.t.
Atsakyti
Labas vakaras visiems.

Kadangi namų planavime ir statyboje esu pradinukas, o po susitikimo su architektu gavau ne visai tai, ką pats įsivaizdavau (nesakau, kad gavau kažką blogo) ir su pasiūlytu namo planu dar ne iki galo susigyvenau smile.gif labai norėčiau gauti pasikausčiusios liaudies pastabas, kritiką, pasilymus dėl pateikto namo plano:

http://public.fotki....s-1-ir-2-a.html

Šiaurinė pusė yra viršuje.

Visiems atsiliepusiems iš anksto LAAAAAAABAI ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valik @ 2011 04 15, 19:31)
Labas vakaras visiems.

Kadangi namų planavime ir statyboje esu pradinukas, o po susitikimo su architektu gavau ne visai tai, ką pats įsivaizdavau (nesakau, kad gavau kažką blogo) ir su pasiūlytu namo planu dar ne iki galo susigyvenau smile.gif labai norėčiau gauti pasikausčiusios liaudies pastabas, kritiką, pasilymus dėl pateikto namo plano:

Visiems atsiliepusiems iš anksto LAAAAAAABAI ačiū  4u.gif

Forume komentuoju visai neseniai, bet ziuriu labai isijauciau i patarejos role biggrin.gif Pasistengsiu parasyti, kaip matau jusu projekta:
1. Tik atejus is lauko priesais darbo kambario durys, mano nuomone ne pats geriausias sprendimas g.gif eini kabinti palta i spinta, bet reikia but atsargiam, nes gali kas is WC staiga issokti smile.gif
2. Ar planuojate skalbykle statyti pirmame aukste WC? Man tai truksta pirmajame aukste kokios pagalbines patalpeles, kur galima butu skalbykle pastatyti ir sudeti visus kitus daiktus, naudojamus namams priziureti.
3. Koks numatomas sildymo budas? Katilineje yra du iejimai, tad puse jos ploto reikes praejimui, tad lieka labai mazai vietos verysad.gif
4. Ar tai buvo jusu pageidavimas tureti vientisa virtuves ir svetaines erdve? Jeigu jums taip patinka, tai ok ax.gif as asmeniskai esu uz atskiras erdves arba sprendimus su pertvaromis ax.gif Plotas man irgi atrodo per mazas unsure.gif
5. Nors dabar tokie sprendimai, kai tevai turi atskira vonia ir drabuzine populiarus, gal kai kuriose situacijose visai patogus, bet gali tapti ir labai nepatogus. Jei vienas is sutuoktiniu keliasi anksciau, tai tada prasideda vaiksciojimai is drabuzines i vonia ir atgal verysad.gif O kitas negali sulaukti, kada tie vaiksciojimai pasibaigs. Kadangi mano miegui trukdo viskas ir visi, esu labai PRIES tokius sprendimus verysad.gif
6. Tuos du vonios kambarius jungciau i viena didesni, nes tie du atskiri mazi man neatrodo labai patogus ax.gif
7. Spinta ikista i kamputi visai nepatinka g.gif Del tu praejimu i terasa labai sumazeja baldu isdestymo variantu skaicius.

Kol kas tiek smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valik @ 2011 04 15, 18:31)

Ir aš įkišiu savo trigrašį,idomu man panagrinėt i kitų projektus tongue.gif
1 katilinė dujinė bus matyt,nes mažoka.
2.pamatų forma -daug visokių kampų,reikėtų kažkar pratempti,kitur nuimti,kad butų kuo mažiau užkaborių.Darbo kambary ar reikia jums to kampinio lango ,padidinkit katilinę,langą paprastą geriau padaryt.
3 sėdėdami Wc ,žiūrėsit pro langiuką ir matysit ,kas prie durų stovi?
4 siauras koridorius. man labiau patinka,kad įeini -ir erdvė.
5 svetainėj visa beveik siena stiklas? man būtų perdaug,ne Ispanijos kurortai čia.Ir viskas atvira.nebent jur miške jūsų namas bus. Vilkų akių nebijosit? tongue.gif
6,miegamasis virš garažo bus šaltas.terasai daug sukišit kol hidroizoliuosit. O antras aukštas užeina plačiau ant pirmo ar kaip čia?Kokia ten spinta užkaboryje.
Nu ne,kažkas ne taip man ,chaosas. Nežinau ko jūs norit,bet paieškokit kokį gerą variantą internete,yra juk daug pavyzdžių projektų,gal kažką galėsit nusikopijuot. Išplanavimai:
http://www.namuplana...ulikauskas/ARTO
http://www.namuplana...kas/VARIANTAS_1
jei nepatiko mano parašymas,atsiprašau,bet gal pagelbėsiu. Aš pradėjau orientuotis projektuose,kai peržiūrėjau gal kokius kelis šimtus.Tada jau aišku buvo kur kas negerai, ir kaip reikia ,kad būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 15 balandžio 2011 - 21:56
QUOTE(cezas @ 2011 04 15, 17:06)
labai daug kampu kampeliu, garazo gylis permazas reikia bent 6.5 m antro auksto kambariukai suspausti ir t.t.

garaza tiktrai yra is ko pagilint, ne beda; kampus galima "apglaistyt" , o kambariai suspausti, nes norime kuo mazesnio aukstingumo ir ploto smile.gif funkciskai zonos nesikeis. man labai idomu specu komentarai ax.gif kur galima ka patobulinti? gal matote neisnaudotu architekturiniu planavimo galimybiu? ar is esmes viskas ok, stringa tik niuansai??? buciau laaabai dekinga uz nuomones 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(valik @ 2011 04 15, 19:31)
Labas vakaras visiems.

neprofesionali, bet vis gi nuomone mirksiukas.gif
1 as apkeisciau iejima su laiptais vietomis. nes is ryto vaikai nusileide basomis kojomis tures eiti per zemeta koridoriu i virtuve pusryciu schmoll.gif
2 wc 1a. reikia perkelti pries laiptus, kad eitu bendras stovas su antru aukstu. tai atpigintu statyba.
3 del miegamojo sutinku - salta
4 geriau det stoga virs garazo ir naikint 2a terasa. ir pigiau ir patikimiau
sekmes kuryboj biggrin.gif
5 langiukas wc geras dalykas.. negi daryt tamsiaja be lango? g.gif ne ne, vis gi ne daugiabutis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisty: 15 balandžio 2011 - 22:38