QUOTE(cezas @ 2011 05 10, 23:28)
Matosi kad jau padirbeta nemazai

. Man nelabai patinka anksta iejimo erdve ir ilgas siauras 2 a koridorius
antro aukšto koridorių tikrai keisime, nes ir mums užkliuvo...
QUOTE(cezas @ 2011 05 11, 09:05)
jeigu teisingai supratau antro auksto lubos su nuolydziu. priklausomai nuo nuolydzio gali kilti problemu su praejimu tevu miegamajam ir su pasidejimu drabuzineje
žemiausia vieta prie sienos 1,6 m. drabuzineje turetu tilpti sukabinti drabuzius...
QUOTE(lydere @ 2011 05 11, 09:14)
Sveika
idomi namo forma
Kas man visai nepatiko, tai kambariu formos

visi kambariai gavosi pailgi

mano manymu, tai ne pats patogiausias variantas baldams sustatyti. Prie vienos sienos lova pastatysi, ir liks tik vietos praejimui.
Dar man uzkliuvo koks plotas skirtas tevu erdvei 2 aukste, o kiek vaikams, neracionaliai gavosi, vaikai bus nuskriausti
Sekmes
dėl kambarių formos net nepagalvojau... reikes apsvarstyti gal ir neblogas pasiūly,as. bet manau reikės perdelioti puse namo tuomet...
QUOTE(zarmenas @ 2011 05 11, 09:26)
Man irgi patiko visai.

Pritariu cezui dėl siaurų praėjimų. Tikrai, siauroka. Jei neina "plėstis", galima dar pagalvoti apie "pocket doors", stumdomas, kurios sulenda į sienos konstrukciją. Tai kiek pagerintų situaciją antrame aukšte. Bet tambūrą siūlau platinti
Man užkliuvo dar vienas niuansas - antro aukšto koridoriuje nėra natūralios šviesos. Pagalvokit apie tai. O šiaip viskas kaip ir ok, berods.
Sėkmės jumi.
Labai geri patarimai. net nepagalvojau apie natūralią šviesą. stumdomas duris kaip tik buvome numatę. o tambūras vienas iš prioritetų didinti, bet reikia surasti kur...
Bendra klausimas dar toks:
ką manot apie tai, jog virš garažo nedaryti šlaitinio stogo, o truputį pakeitus namo išdėstymą geriau padaryti terasą? ar labai išbrangins namo statybas, o vėliau ir išlaidas šildymui?