Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 8 dalis

natmar, iš mano pusės nepatinka vonios kambarys su dviem lauko sienom, jis pats didelis nėra, o šilumos nuostoliai bus nemaži (gali prireikti radiatoriaus) šitoj vietoj, siūlyčiau jį kelti tarp vaikų kambarių. Kuom šildysit patalpas? kur numatytas šilumos punktas ar pan. sandėly? Ir šiaip mano akimis per daug durų į lauką, jei tai bus ne durys-langai, tai kainuos nemažai. pvz nežinau kam reikalingos durys iš parkingo? kai šalia durys per holą...
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2011 05 18, 18:32)
Tikrai neturiu už ką pykti,bet nepažįstant žmonių tokie patarimai gana skuboti.Vyras dirbo ne vienus metus statybose,todėl mano turintis teisę rinkti projektą.Man paliekama visiška laisvė tam,kas namo viduje.
Turim tik vieną vaiką,bet drabužinės pasigendu.Man maža vonia,palėpinių kambarių nemėgstu,esu gana aukšta ir nenoriu vaikščioti po mansardą kaip mikroautobuse.

Na va, dabar bent šiek tiek aiškiau. Vyras (dirbęs statybose), aukšta, nemėgstanti mansardinių kambarių moteris, vaikas.
Paskaitykite, ką buvote parašiusi pirmoje žinutėje ir pati pastebėsite, kad apie šeimą ir jos poreikius per mažai, kad kas nors galėtų patarti dėl konkretaus projekto.
Atsakyti
QUOTE(natmar @ 2011 05 23, 06:34)
Laba diena,
Pakeitėm ir architektą ir turim kitą projektą. Kaip jis jums?
Kokių turit patarimų?

Man užkliuvo šaldytuvo vieta. Tiksliau tos išraitytos sienos. Neįžiūriu, kas ten per mėlyna dėmė rūbinėje-duše, bet ar tie išraitymai reikalingi? g.gif
Dėl sandėlio sukeitimo su pirtimi, gera idėja. thumbup.gif
Dar dėl pandusų kyla įtarimas. Tame, kur ties parkingu, durys atsidaro virš panduso. Ar taip bus gerai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juozelija: 23 gegužės 2011 - 20:13
QUOTE(natmar @ 2011 05 23, 06:34)

Laba diena,

Pakeitėm ir architektą ir turim kitą projektą. Kaip jis jums?

Sveika,

Is tikruju vieno auksto namukuose iskila problema su koridoriais verysad.gif bet tinkamai isdeliojus patalpas ir parinkus namo forma koridoriu plota galima sumazinti iki minimumo, nes cia tai tikrai ju yra per daug. Ilgas koridorius per visa nama man primena biura su kabinetais g.gif
Dar as siek tiek padidinciau vonia ax.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Architektas patobulino. Kaip dabar?
Atsakyti
Man tai dabar žymiai geriau (nesu specė) tik pirties sandėlių zonoj labai daug durų ir kartu lygtais trūksta durų iš priepirčio tiesiai laukan... Atminkit labai sumažėja sandėlio naudingas plotas dėl durų skaičiaus. todėl kelčiau iš šalto daržovių sandėlio lauko duris į priepirtį. Jei ką reikės sunešt žiemojimui, tai per priepirtį bus galima, ir patalpai tikrai jokio rezervinio šildymo nereikės, jei lauko durų ten nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 25 gegužės 2011 - 08:25
QUOTE(natmar @ 2011 05 25, 08:08)
user posted image

Architektas patobulino. Kaip dabar?

as tai siulyciau hola atskirti jis vistiek pakankamai erdvus, o dali koridoriaus esancia ties svetaine sujungti, kad padaryti didele gyvenama erdve ir taip sumazinant ta didziuli koridoriu smile.gif dar virtuveje sandeliuko saskaita padaryciau didesne nisa nes dabar mazokai pasidejimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezas: 25 gegužės 2011 - 10:50
Natmar bus didelis ir prabangus ,ir brangus. Daug patalpų,daug pertvarų,daug durų,langų.Pats projektas tikrai labai geras ,dar galima žinoma ,kažką patobulinti. gera pastaba dėl daug durų sandėliuose,nebus kur susidėti daiktų,padaryti lentynų,nes praėjimas trukdys.
Dėl vonios tai man gerai buvo ir koridoriaus gale,tik buvo mintis atėjusi sieną pratęsti iki miegamojo, bet taip pasinaikina langas, nors sutrumpėja koridorius.Įėjimą į miegamąjį patraukti arčiau sienos į kairę.Vonia pailga gaunasi,bet čia galima dar ką prigalvot su išdėstymu. Nu bet nekreipkit dėmesio,čia tik taip .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 25 gegužės 2011 - 20:33
user posted image
user posted image

Sveiki, mirksiukas.gif norėčiau, kad pakomentuotumėt šį namo projektą, įdedu tik 1 ir 2 aukšto planus, bus dar rūsys, bet jis dar nepabaigtas ax.gif
Atsakyti
Pirmas klausimas - koks garazo plotis? jis 6x6? O gal siauresnis? Kiek masinu statysit?

Su dviem nebus patogu.

Sveiki, mirksiukas.gif norėčiau, kad pakomentuotumėt šį namo projektą, įdedu tik 1 ir 2 aukšto planus, bus dar rūsys, bet jis dar nepabaigtas ax.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2011 05 26, 11:20)
Pirmas klausimas - koks garazo plotis? jis 6x6? O gal siauresnis? Kiek masinu statysit?

Su dviem nebus patogu.

taip garažas 6x6, planuojama statyti du automobilius smile.gif kodėl nebus patogu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eimazzz @ 2011 05 26, 10:22)
user posted image
user posted image

Sveiki,  mirksiukas.gif  norėčiau, kad pakomentuotumėt šį namo projektą, įdedu tik 1 ir 2 aukšto planus, bus dar rūsys, bet jis dar nepabaigtas ax.gif

vaiko kambarį 15,25 durų atidarimo kriptis, jei dar ką pastatisit prie sienos bus labai nepatogu įeiti
Atsakyti