Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 8 dalis

QUOTE(LokysL @ 2011 07 21, 15:58)
norejau jusu nuomones. Prisegu brezini, kuriame pavaizduotas svetaines baldu isdestymas, juoda spalva vienas variantas, raudona spalva kitas variantas, kur tas trikampis tai ten butu TV ant tarkim trikampes kolonos, kuri galbut butu kiaura tarpais. Mano argumentai statyti tv ant tos kolonos ir sukti baldus ten nes matosi zidinys, akvariumas, tv, ir vazidas pro vitrina i kiemo puse. Taciau ar nesuskaido erdves ta kolona? Kitas klausimas del valgomojo stalo, kur geriau daryti, ar prie vitrinos ar prie tos sieneles kur ir dabar stovi.

Juoda spalva supaisyti baldai: galbut nera suskaidoma erdve, minusas kad nesimato vaizdo per vitrina. Vaizdas aisku ne i miska, bet kitas namas gan toli, tai bent zole matytusi ir kiemas. Ir siaip kazkaip uzdarai viskas gaunasi.

Dar turbut neygivendinama ideja kilo ta telika daryti ant kolonos kad jis sukiotusi aplink ja, t.y sedi prie valgomojo sveciai, atsukti telika i stala, butu toks kaip kubikas rubikas ar kaip jis ten vadinasi, arba kaip dubajuje atrodos yra toks bokstas besisukantis http://iy.delfi.lt/n...363_QMqCZc.jpeg

[attachmentid=215035]

man atrodo geresnis juodas variantas smile.gif viskas tvarkingiau ir logiskiau
Atsakyti
Is buto norim kraustytis i nama (4 asmenu seima),finansai riboti, todel ieskome tokio namo, kad uzstatymo plotas nevirsytu 120-130 kv/m ax.gif
Gal galit pakomentuoti si namo projekta rolleyes.gif Zemes sklypas apie 11 aru, kur iejimas butu rytine puse, o vietoj duru( is sono puses i katiline) darytume langa, bet kitoj vietoj,kur masinu stovejimo vieta.
user posted image
Atsakyti
Man kaip ir neblogai,tik ar negeriau butu kad didysis miegamasis turetu wc atskirai,o kitas wc galetu but naudojamas sveciu ir vaiku?bet jau mano toks nors yra,tik vis dar laukiu naujienu is Architektes..,as savo namuko projekta nusiziurejau nuo sio http://www.namoproje...k...ch=IeŔkoti

namo projektas (kevinas)
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,

labiausiai man kliuna drabuzines ir katilines forma g.gif plotas neisnaudojamas, nes puse jo bus praejimui g.gif
Antra, jei norite mazo nebrangaus namuko tai su mansarda jums iseis pigiau. Dabar statomes vieno auksto, tai labai brangiai gaunasi. Sumokejome didziule suma uz pamatus, apie stoga net bijau pagalvoti verysad.gif Bet ka padarysi, norejome vieno auksto smile.gif

QUOTE(babis @ 2011 07 23, 14:29)
Is buto norim kraustytis i nama (4 asmenu seima),finansai riboti, todel ieskome tokio namo, kad uzstatymo plotas nevirsytu 120-130 kv/m ax.gif
Gal galit pakomentuoti si namo projekta  rolleyes.gif  Zemes sklypas apie 11 aru, kur iejimas butu rytine puse, o vietoj duru( is sono puses i katiline) darytume langa, bet  kitoj vietoj,kur masinu stovejimo vieta.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lydere: 23 liepos 2011 - 17:21
QUOTE(rumsasr @ 2011 07 23, 17:32)
Man kaip ir neblogai,tik ar negeriau butu kad didysis miegamasis turetu wc atskirai,o kitas wc galetu but naudojamas sveciu ir vaiku?bet jau mano toks nors yra,tik vis dar laukiu naujienu is Architektes..,as savo namuko projekta nusiziurejau nuo sio http://www.namoproje...k...ch=IeŔkoti

namo projektas (kevinas)

Galvojom ir apie tai, bet visgi nusprendem, kad bus atskirai. Ne tokie dideli plotai ,viskas salia biggrin.gif
QUOTE(lydere @ 2011 07 23, 18:20)
Sveiki  4u.gif ,

labiausiai man kliuna drabuzines ir katilines forma  g.gif plotas neisnaudojamas, nes puse jo bus praejimui  g.gif
Antra, jei norite mazo nebrangaus namuko tai su mansarda jums iseis pigiau. Dabar statomes vieno auksto, tai labai brangiai gaunasi. Sumokejome didziule suma uz pamatus, apie stoga net bijau pagalvoti  verysad.gif Bet ka padarysi, norejome vieno auksto  smile.gif

Nu va,keturios akys geriau nei dvi biggrin.gif kazkaip nesusimasciau apie tai, bet kai pagalvoji, tai nera visai jau taip blogai, nes plotis nera toks mazas ax.gif
Va cia ir yra beda,kad jei jau randi, kad viskas butu tobula, tada per kisene gerai kliuna doh.gif Tai reiks ieskot to viduriuko, nes investicija didele, ir su tuo jau reiks gyvent ilga laika cool.gif
Zinau kad vieno auksto brangesni, bet ziurint i ateiti, kad einam ne jaunyn o senyn, manau bus tik pliusas...
Atsakyti
Teko perskaityti begalo daug diskusiju kas gi pigiau vieno ar dvieju aukstu namas,rezultate gaunasi panasu,o man asmeniskai vieno auksto namas daug patogesnis,lengviau isplanuojamas,taipogi maziau vietos reik skirti kolidoriams,nereik laiptines, o visa tai atsireme i sildymo islaidas.Jaigu sklypas leidzia tai as tik uz vieno auksto nama...

Be to siuo metu gyvenu dvieju aukstu name nedidelis 107 kv/m bendro ploto,bet laiptais vaikscioti jau dabar atsibosta,taipogi kaip yra mazi vaikai tai yra aktualu..aisku yra apsaugos kaip varteliai ant laiptu,langu uzraktai antrame aukste ir pan..

p.s. tai mano asmenine nuomone wink.gif
Be to siuo metu gyvenu dvieju aukstu name nedidelis 107 kv/m bendro ploto,bet laiptais vaikscioti jau dabar atsibosta,taipogi kaip yra mazi vaikai tai yra aktualu..aisku yra apsaugos kaip varteliai ant laiptu,langu uzraktai antrame aukste ir pan..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumsasr: 23 liepos 2011 - 22:21
QUOTE(babis @ 2011 07 23, 14:29)
Gal galit pakomentuoti si namo projekta  rolleyes.gif  Zemes sklypas apie 11 aru, kur iejimas butu rytine puse, o vietoj duru( is sono puses i katiline) darytume langa, bet  kitoj vietoj,kur masinu stovejimo vieta.
user posted image

as tai pirma abu tuos wc sujungciau. as tai nematau tikslo dvieju wc vieno salia kito. tada sujungus truputi sumazinciau vonios plota ir is 5 kambario pasidaryciau sienine spinta i vonios puse ileidus. (nezinau, ar aiskiai surasiau. na tiesiog tarp 5 kambario ir vonios siena pastumciau koki 70 cm, kad gautusi sienine spinta) ir tada 5 kambarys butu tevu miegamasis, o 6ir 7 vaiku kambariai.
Kitas variantas jei paliekam abu wc, tai 5 kambarys vel virstu miegamuoju ir is jo pasidaryciau tiesiai i wc duris.
man pirmasis geresnis variantas su vienu vonios kambariu. jei ir lesu nera daug tai sutaupysit ant to vieno klozeto ir panasiai.
kitas dalykas man nepatinka su pasaulio salim. jei iejimas i rytine puse, tai gaunasi virtuve-svetaine siaurinej pusej. as tai sitam kambaryje daugiausia laiko praleisciau, tai tikrai nedaryciau siaurinej puse. man iejimas geriausia butu siaurinej pusej.
Mazuose kambariuose po du langus yra. nezinau ju dydzio, bet paziurekit, ar verta tiek ju daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepacka: 24 liepos 2011 - 08:47
Daryti viena toleta vonia bendra 4 asmenu seimai yra nesamone. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2011 07 24, 03:22)
Daryti viena toleta vonia bendra 4 asmenu seimai yra nesamone. doh.gif  doh.gif

Pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2011 07 24, 11:22)
Daryti viena toleta vonia bendra 4 asmenu seimai yra nesamone. doh.gif  doh.gif

butina seimai 2-wc,ir as uz tai kad tevai turetu atskira tai yra nerealus patogumas,kurio tikrai negaleciau atsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(rumsasr @ 2011 07 23, 22:18)
Teko perskaityti begalo daug diskusiju kas gi pigiau vieno ar dvieju aukstu namas,rezultate gaunasi panasu,o man asmeniskai vieno auksto namas daug patogesnis,lengviau isplanuojamas,taipogi maziau vietos reik skirti kolidoriams,nereik laiptines, o visa tai atsireme i sildymo islaidas.Jaigu sklypas leidzia tai as tik uz vieno auksto nama...

p.s. tai mano asmenine nuomone wink.gif

koridoriu 1 a name tikrai gaunasi dazniausiai daugiau, jeigu statybos kaina panasi tai tikrai tokiam namui sklypo reikia didesnio, jeigu statybos vyksta Vilniaus m. tai zenkliai padidina biudzeta, jei zeme nebrangi, ar sklypas jau kokiu 15 a yra tai skirtumo kaip ir nera smile.gif 1a auksto name jeigu jis statomas staciakampio ar kvadrato formos, sunkiau su naturalia sviesa
Atsakyti
Ar galit pakritikuoti si projekta biggrin.gif

http://www.namuplana...ARTO/page/1#kom

pirmame auskte noreciau atskirti svetaine ir virtuve - kaip dvi atskiras patalpas - butu svetaine ir kita patalpa virtuve +valgomasis (nes nemegstu tokiu dideliu plotu kaip 33 m2)

antrame aukste vietoj 8 patalpos ideciau WC, ir sujungus 12+13 gautusi kambariukas neblogas,nes drabuziniu nereikia biggrin.gif

ka manot? susidomejau siuo projektu, nes jis jau pastatytas, toks atrodo kompaktiskas smile.gif visai patinkantis variantas wub.gif
Atsakyti