Bum, dabar jau garsiai sveikinu! Saugok save ir zirniuka!

QUOTE(Beta1 @ 2011 03 07, 16:17)
Ukrainoj, Kijeve.Klinikos internetinis adresas yra www.icsi.com.ua
O del tos 100% garantijos, tai skambinau.Sumoki 18.200 EUR ir pirmyn
Bet ten tau daro proceduras kiek reikia iki pasiekto rezultato.Net jeigu persileidi vel daro cikla is naujo, nieko papildomai nereikia moketi. Tragedija kokie pinigai, bet pagalvojus is kitos puses, tai cia tas pats kas lizingu pasiimti tokia visai nebloga masina.....
Bet bent jau sedi rami ir nerauni plauku nuo galvos begalvodama o kas, jeigu nepavyks si karta...... ? Nezinau, ar tokia mano filosofija apie masinos lizinga itikins mano brangiausiaji 
O del tos 100% garantijos, tai skambinau.Sumoki 18.200 EUR ir pirmyn

Kadangi jau BUM pasveikinau, tai dabar Beta1, prisikabinsiu prie taves

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2011 03 07, 14:37)
Na istorija labai paprasta, kaip daugumos turbūt

Pamenu po teigiamo NT MB ir sako - o visgi tie IVF veikia

Romaną prirašiau

BUM sveikinu
puikus skaiciukai

bum
Sveikinu-sveikinu-sveikinu!
Mes irgi 2007 m. susituokem!
Beta1
Mano drauges is Kievo, kurie irgi su nevaisingumu kovoja, sako ner pas ju tokiu programu, kur moki fiksuota suma ir tau daro iki pergales. Tai tik reklaminis plakatas... Bet jei nori, as galiu drauges paprasyti suzinoti daugiau.
Liberi
Laukau kumsciukus!
Sveikinu-sveikinu-sveikinu!

Mes irgi 2007 m. susituokem!

Beta1
Mano drauges is Kievo, kurie irgi su nevaisingumu kovoja, sako ner pas ju tokiu programu, kur moki fiksuota suma ir tau daro iki pergales. Tai tik reklaminis plakatas... Bet jei nori, as galiu drauges paprasyti suzinoti daugiau.
Liberi
Laukau kumsciukus!

QUOTE(bum @ 2011 03 07, 14:13)
Super

QUOTE(bum @ 2011 03 07, 15:07)

Visgi ilga kelia nuejot,bet pasieket savo

BUM, sveikinimai
[SIZE=7]
Skaiciau tavo istorija, ji labai panasi i manaja. Svarbiausia, kad laiminga pabaiga
Todel linku tau lengvu visu 9 menesiuku (liko tik 8
)

Skaiciau tavo istorija, ji labai panasi i manaja. Svarbiausia, kad laiminga pabaiga

QUOTE(Warwara @ 2011 03 07, 16:18)
Beta1
Nugi ne kiekviena klinika ir siulo tokia programa

Avilte, jo, gali drasiai kibt prie manes

Beta,paziurek uk nevaisingumo temele,ten jau mergina buvusi toj klinikoj yra parasius,nepamenu nicko-antoska3000 berods..Tikrai yra ta programa.Ir jei kalbant kur pigiau,tai dar pigiau yra Indijoj,tik kiek kelione iki ten kainuos jau klausimas.Jei reiks tos klinikos kontaktu,paieskosiu.
As irgi MB uzsiminiau apie toki varianta,siaip mes abu uz tai.Rami galva,o pasiseks is pirmo karto tai pasiseks.Kita vertus,reiktu paskaiciuot kiek ivf uz tiek tokioj LV iseitu
Tai is tiek manau,irgi pasisekimo reiktu tiketis
As irgi MB uzsiminiau apie toki varianta,siaip mes abu uz tai.Rami galva,o pasiseks is pirmo karto tai pasiseks.Kita vertus,reiktu paskaiciuot kiek ivf uz tiek tokioj LV iseitu

QUOTE(bum @ 2011 03 07, 15:13)
Bum, sklandaus

Beta1
neseniai visai snekejom ta tema su drauge, bet patikslinsiu.
Pas mane yra variantas daryti Kieve, bet tai toli nuo namu...
Damos, tai kaip tai darome, kai IVF toli taip? Reikia gi nuvaziuoti ir konsultacijai ir vizitams ir procedurai. Ar imti su vyru pusmeti atostogu ir ten gyventi? Is LT iki Ukrainos pigiu reisu lektuvu nera. Tiesioginio traukinio iki Kievo nera. Tas vaziavimas pirmyn-atgal ar tai tikrai pagerina rezultata...
As kodel klausiu, as netoli Kievo bunu min 2 savaites i metus. Bet neisivaizduoju kaip ten daryti IVF... Prie pacios proceduros kainos prisideda keliones islaidos.
neseniai visai snekejom ta tema su drauge, bet patikslinsiu.
Pas mane yra variantas daryti Kieve, bet tai toli nuo namu...
Damos, tai kaip tai darome, kai IVF toli taip? Reikia gi nuvaziuoti ir konsultacijai ir vizitams ir procedurai. Ar imti su vyru pusmeti atostogu ir ten gyventi? Is LT iki Ukrainos pigiu reisu lektuvu nera. Tiesioginio traukinio iki Kievo nera. Tas vaziavimas pirmyn-atgal ar tai tikrai pagerina rezultata...
As kodel klausiu, as netoli Kievo bunu min 2 savaites i metus. Bet neisivaizduoju kaip ten daryti IVF... Prie pacios proceduros kainos prisideda keliones islaidos.