QUOTE(Jenke @ 2009 11 10, 18:50)
tikrai? ir kas cia taip juokinga? pvz induistai irgi negali, nes tabakas temdo samone, o kiek esu skaicius, tai JL gali rukyti ir gerti alkoholi, tik saikingai
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 11 10, 21:41)
tikrai? ir kas cia taip juokinga? pvz induistai irgi negali, nes tabakas temdo samone, o kiek esu skaicius, tai JL gali rukyti ir gerti alkoholi, tik saikingai
Na nieko juokinga,kuo toliau tuo labiau man jie tampa panasesni i darzelinukus,rukyti visai negali ismeta
va ka tik ir pas mane ateje buvo
kaip nusibodo isprasinet
JL nariai kodel niekaip nesurantat kai jum pasakoma ne - vis tiek einat ir brukat ta savo "leteratura"
QUOTE(lina-kameja @ 2009 11 11, 12:22)
va ka tik ir pas mane ateje buvo
kaip nusibodo isprasinet
JL nariai kodel niekaip nesurantat kai jum pasakoma ne - vis tiek einat ir brukat ta savo "leteratura" 
Sorry, nesusilaikiau
QUOTE(liūtuke @ 2009 11 11, 12:47)
Sorry, nesusilaikiau
tai ne jie nesupranta, o jūs nemokate pasakyti griežto NE, pas mane niekad neužtrunka, paskutiniu metu net neužsuka, seniai kokį JL mačiau 
tai kad zmogystos
nors man ju gaila truputi
QUOTE(Jenke @ 2009 11 10, 22:51)
Na nieko juokinga,kuo toliau tuo labiau man jie tampa panasesni i darzelinukus,rukyti visai negali ismeta
Ko gero,daugiau pinigu nerukantys atnesa 
rūkymas yra priklausomybės forma. kenkia sveikatai, psichikai, plius kainuoja pinigus. pati neseniai mečiau. todėl tokie pažvengimai ale nerūkot kaip darželinukai, skamba tikrai daugiau negu kvailai.
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 11 11, 15:40)
rūkymas yra priklausomybės forma. kenkia sveikatai, psichikai, plius kainuoja pinigus. pati neseniai mečiau. todėl tokie pažvengimai ale nerūkot kaip darželinukai, skamba tikrai daugiau negu kvailai.
O kodel kazkas turi varzyti mano norus?
tai yra sekta vienareiksmiskai ir taskas
QUOTE(Jenke @ 2009 11 11, 17:05)
O kodel kazkas turi varzyti mano norus?
tavo norai tik tokie menkaverciai? kaip pavalgyti, isgerti, pamiegoti, PARUKYTI?
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 11 11, 17:20)
tavo norai tik tokie menkaverciai? kaip pavalgyti, isgerti, pamiegoti, PARUKYTI?
Jusu didziam nusivylimui,nerukau nei as nei vyras,esu negerianti.bet neiko neturiu pries rukancius
Ar nekvailai atrodo''rukysi busi ismestas is JL ''o tada jau neprisikelsi
Kad tai sekta tai nelabai sutikciau nes vadinama religine bendruomene taip pat kaip ir pvz. katalikai. Kas del vaiksciojimo po namus tai jie informacija tikrai dalinasi ir pasizymi tuos butus kuriuose kategoriskai atsisakoma tolesniu vizitu. Esme tame kad po kiek laiko eina vel kiti zmones toje pacioje teritorijoje, nes per kazkuri laika kad ir to pacio buto gyventojo nuomone gali pasikeisti arba duris gali atidaryti kitas seimos narys, kuris galbut susidomes..tik manau greitai bus kaip uzsienyje-daugelis zinos ir JL teks stoveti viesoje vietoje su zurnalais bei laukti kol koks zmogus prieis..