Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 21 tema

QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 03 19, 20:20)
PL cigaretes brangesnes nei LT, tai kam jas vezti  blink.gif
Va taip paskui zmones ir rasineja, kad neapsimoka i PL vaziuoti, jei brangesnes prekes, nei LT perka.

Taip, nes kiek kartu teko vaziuoti, vis stabdydavo mane ir kraustydavo masina, tikrindavo dokumentus- vis klausdavo, ar nevezu pas juos cigareciu blink.gif
Atsakyti
kelis kart stabdė lietuviai grįžtant namo,niekad nieko nekraustė netikrino
važiuojam tikrai dažnai , pastebėjau kad nemėgsta tamsintų langų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 03 19, 21:20)
PL cigaretes brangesnes nei LT, tai kam jas vezti  blink.gif
Va taip paskui zmones ir rasineja, kad neapsimoka i PL vaziuoti, jei brangesnes prekes, nei LT perka.

o ir vezti apklijuota lenkiskomis banderolemis tiek alkoholi, tiek cigaretes gali nors ir vagonais...
Atsakyti
QUOTE(mokinuks @ 2011 03 19, 20:50)
o ir vezti apklijuota lenkiskomis banderolemis tiek alkoholi, tiek cigaretes gali nors ir vagonais...

Vagonais tai ne, ir ten limitas nustatytas. Bijau pameluoti, bet gal 4 blokai cigareciu leistina g.gif Ale kam jas vezt, jei pigiau LT? Ziema alkoholis LT irgi pigesnis buvo, dabar nezinau, bet manau, kad irgi neapsimoka.

As kartais per Lazdiju muitine vaziuoju, tai mane dazniausiai LT muitininkai stabdo, dokumentus tikrina. Daug reciau sustabdo PL pasienieciai ir irgi cigareciu klausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 03 19, 22:12)
Vagonais tai ne, ir ten limitas nustatytas. Bijau pameluoti, bet gal 4 blokai cigareciu  leistina g.gif Ale kam jas vezt, jei pigiau LT? Ziema alkoholis LT irgi pigesnis buvo, dabar nezinau, bet manau, kad irgi neapsimoka.

As kartais per Lazdiju muitine vaziuoju, tai mane dazniausiai LT muitininkai stabdo, dokumentus tikrina. Daug reciau sustabdo PL pasienieciai ir irgi cigareciu klausia  biggrin.gif

klausia kontrabandiniu, ty nezymetu, o zymetas vezk kur nori...niekam neidomu, nes mokesciai sumoketi
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Planuojame su draugu važiuoti į Suvalkus. Ar būtų norinčių prisidėti? Mes esame Kaune bigsmile.gif
Atsakyti
buvau sestadieniniam turguj, na nezinau.. mano akimis - neverta laiko gaist, nes: kainos tokios pat kaip kasdieniniam, kai kas net brangiau, kudikiu prekiu is vis nemaciau, tik uzuolaidu pasirinkimas neblogas (kainu neklausiau). Kasdieniniam dzinsai paauglei pigesni buvo ir privalumas, kad yra kur pasimatuot g.gif del mazylio kraitelio vargt nelabai verta, nebent nestukems kasdieniniam turguj drabuziu, yra skyrelis, kainos normalios ir ne bobiski modeliai.
HM nuolaidu kaip visada ner daug, tik KappAhl parduotuvej radau pizameles pigiai, 2vnt. ryskiu spalvu uz 25zl (pradine kaina beveik 80zl blink.gif ).
Atsakyti
QUOTE(lijalik @ 2011 03 19, 13:51)
Raugintų kopūstų didesnis kibiriukas 11zl.

už 3 kg raugintu kopustu mokejome 10 zl , už kibireli papildoma kaina 2 zl
Atsakyti
Sveikos. Gal teko suvalkuose pirkti dėvėtus drabužius.dideleis kiekeis. Pvz. 500kg. Idomu kur ir kaina. Ačiu
Atsakyti
QUOTE(lkriste @ 2011 03 20, 13:51)
Sveikos. Gal teko suvalkuose pirkti dėvėtus drabužius.dideleis kiekeis. Pvz. 500kg. Idomu kur ir kaina. Ačiu

gal nustebinsiu, bet dauguma Suwalku skudurynu skudurus vezasi is Klaipedos uosto, tai kazin ar bus pigiau.
Atsakyti
Kad būtų į temą, visoms, ką domino mano įspūdžiai iš atostogų Lenkijoje, įmetu žinutės nuorodą.

Parašiau į tam skirtą temą, kad būtų tvarkingiau smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

ruošiamės ateinantį savaitgalį vykti į Varšuvą, tai tuo pačiu norėtume ir apsipirkti. Daug pas jus pridiskutuota apie Suvalkus, bet niekur neradau kur yra Varšuvos turgus? Kur geriausia Varšuvoje apsipirkti maisto produktų ir kur ieškoti drabužių?
Taip pat gal žinot kaip ten su geresnės kosmetikos kainomis, pvz. chanel, lancome ir pan.? Ar apsimoka ten tokius dalykus pirkti ir kokiose parduotuvėse reikėtų ieškoti? Taip pat gal apsimoka ten pirkti drabužius ir prekybos centruose, pvz. tokiuose kaip pas mus akropolis? Važiuosim ten pirmą kartą, taigi iškart atsiprašau už galbūt kvailokus klausimus blush2.gif
Atsakyti