Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 21 tema

QUOTE(mokinuks @ 2011 04 06, 12:45)
atsipalaiduok, jei planuoji cukru net is bialystoko vezt.  jis tau auksu spindes...prisiliest bijosi
ir siaip klausimas baisiai nekonkretus, miltai juk lenkijoj bent keliu rusiu, nekalbu apie mesa...
o dar jei tikrai galvoji is bialystoko, tai kiek reik pirkt, kad atsipirktu?

as klausiu ne konkrecias kainas...o mazdaug kiek kainuoja nuo...iki...
Atsakyti
Gal žinot, kada lenkai pradeda šiemet augalais lauke prekiauti?
Kur arčiausiai sienos link Suvalkų yra augalų prekybos taškai?
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2011 04 06, 12:55)

Aciu 4u.gif
Nors zemelaipis man cia nulis info, gerai kad kas zodziais nupasakotu prie ko orientuotis ir kur rasti blush2.gif
QUOTE(iron @ 2011 04 06, 17:53)
Gal žinot, kada lenkai pradeda šiemet augalais lauke prekiauti?
Kur arčiausiai sienos link Suvalkų yra augalų prekybos taškai?

Tik ivaziavus i pacius Suvalkus, po kaire visada prekiauja lauke augalais 4u.gif Sestadieni vaziuosiu, pastebesiu ar jau dirba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nexta: 06 balandžio 2011 - 17:07
kokia grikiu kaina pl gal kas pastebejot?
Atsakyti
QUOTE(*LADA* @ 2011 04 05, 07:16)
Via amica kviečia į apsipirkimo kelionę į BIALYSTOKą.  Balandžio 9 d. Keliskart važiavau, apsimoka vien dėl kuro  thumbup.gif  Veža berods į skerdyklą, didžiuuuuuulį turgų ir į du prekybos centrus. Važiuoja autiku, vietos susidėti pirkiniams sočiai. Važiuoja, berods iš Vilniaus, mes tik įlipdavom pusiaukelėj  smile.gif  Norintys registruokitės 8 617 15462  4u.gif

Užsirašykit gatvės pavadinimą, kurioje randasi skerdykla. Ir laukiam naujienų ką gero papirksit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma Liu: 06 balandžio 2011 - 22:27
kažin kiek ilgai lenkai velykas švenčia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2011 04 07, 10:29)
kažin kiek ilgai lenkai velykas švenčia? g.gif

normaliai, 26d. jau normali darbo diena. Tik va turguose daug prekiautoju tai nesitikeciau.
Atsakyti
Laba vakara, senokai buvau, nes pasidare aktualu ir ilindau i tema, o cia...

QUOTE(lijalik @ 2011 03 19, 13:51)
Raugintų kopūstų didesnis kibiriukas 11zl.

1 kg raugintu kopustu 3,5 lt iki 3,99lt lietuvoje....

QUOTE(Leksa @ 2011 03 27, 20:09)
Ant lekstutes padeti? Gal dar sukramtyti?
Sioj temoj pilna pavyzdziu, tik reikia tema paskaitinet. Ir prekes, ir kainos pateiktos yra.

vat su jumis kategoriskai nesutiksiu, radau tik
2 zm parasyta prekiu kainas, issamiai tai tik mazge surase, paskui dar agete, truputi apie maista, dar kai kas mesos kainas.
bet savo pirkiniu saRSIUKO NIEKAS NEIDEDA, turbut paslaptis, nejaugi sunku pasidalinti?

siuo metu ketinu vaziuoti, bandau susipazinti su kainomis, perskaiciau tema, tai radau tik pora pagrindiniu produktu kainu. miltai, ryziai, cukrus.
ir bandau darytis saras, ka pirkti..

kaunietems pasikartosiu, kad mesa pigiau pirkti yra urmo bazese.
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 04 07, 21:41)
Laba vakara, senokai buvau, nes pasidare aktualu ir ilindau i tema, o cia...
1 kg raugintu kopustu 3,5 lt iki 3,99lt lietuvoje....

Kalbama apie 3kg kibiriukus.
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 04 07, 20:41)

siuo metu ketinu vaziuoti, bandau susipazinti su kainomis, perskaiciau tema, tai radau tik pora pagrindiniu produktu kainu. miltai, ryziai, cukrus.
ir bandau darytis saras, ka pirkti..

Idomi taktika biggrin.gif
Manau susirasykit ko jums reikia namams, o ne tai kas pigu pirksiu ar pigiau biggrin.gif tada pasidomekit kainomis Lietuvoje ir nuvykusi i Lenkija lyginkite ar jusu reikalingas aliejus yra ten pigesnis ar visgi Lietuvoje geresne kaina. Visada nuvykus ten veikia galvoja skaiciavimo masinele, nes lygi viska. pvz ziuri kad reikia tau fairio, LT jis 7 lt, ten buvo akcija 3zl, iskart dedi, ziuri mesa, LT ji 10lt, ten 15lt ( cia kaip pvz ,ten taip mazai kada buna biggrin.gif ) tai arba vaziuoji i kita parduotuve arba pasilieki pirkti ja LT 4u.gif
Ir kiek vaziavus niekada saraso nedejusi cia, per daug laiko uzimtu, viska nurasineti ir kainas surasyti, plius kol persiverstum is cekio lenku kalba tai visa diena uzimtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 04 07, 21:13)
Idomi taktika biggrin.gif
Manau susirasykit ko jums reikia namams, o ne tai kas pigu pirksiu ar pigiau  biggrin.gif  tada pasidomekit kainomis Lietuvoje ir nuvykusi i Lenkija lyginkite ar jusu reikalingas aliejus yra ten pigesnis ar visgi Lietuvoje geresne kaina.  Visada nuvykus ten veikia galvoja skaiciavimo masinele, nes lygi viska.  pvz ziuri kad reikia tau fairio, LT jis 7 lt, ten buvo akcija 3zl, iskart dedi, ziuri mesa, LT ji 10lt, ten 15lt ( cia kaip pvz ,ten taip mazai kada buna  biggrin.gif ) tai arba vaziuoji i kita parduotuve arba pasilieki pirkti ja LT 4u.gif
Ir kiek vaziavus niekada saraso nedejusi cia, per daug laiko uzimtu, viska nurasineti ir kainas surasyti, plius kol persiverstum is cekio lenku kalba tai visa diena uzimtu biggrin.gif

tai as zinau, mano b saraso reikia, nes kitaip nevaziuoja mirksiukas.gif
man ten viskas pigiau, bet sarasiukas padetu..

apie kopustus, pirmam poste nebuvo kalbos apie svori.

mazge puikiai viska perskaiciuoja uztrunka, bet ji iskarto sudelioja viska.. igudziu reikia 4u.gif
as cekiukus jau moku skaityti, kas kur, juk pavadinimas ir cekio ir pakuotes tas pats, nebent jie ten sutrumpina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 07 balandžio 2011 - 20:48
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 04 07, 21:48)
tai as zinau, mano b saraso reikia, nes kitaip nevaziuoja mirksiukas.gif
man ten viskas pigiau, bet sarasiukas padetu..

apie kopustus, pirmam poste nebuvo kalbos apie svori.

mazge puikiai viska perskaiciuoja uztrunka, bet ji iskarto sudelioja viska.. igudziu reikia  4u.gif
as cekiukus jau moku skaityti, kas kur, juk pavadinimas ir cekio ir pakuotes tas pats, nebent jie ten sutrumpina...

Oi ne, ten tik pagal kaina galima atsirinkti, nes man ten sumalta viskas buna g.gif
Atsakyti