Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 21 tema

QUOTE(Agatas1 @ 2011 04 29, 15:33)
Sveiki, gal žinot, ar kava pigiau Lenkijoj nei pas mus?

Žiūrint kokią tą kavą pirksite g.gif Aš perku kavos pupeles, tai 500g 15.99zl. pas mus tikrai tokia kaina nenusipirksit kavos pupelių schmoll.gif Nu bent aš nežinau kur jų pigiau yra pas mus g.gif Nemačius g.gif
Papildyta:
QUOTE(rudenssniegas @ 2011 04 25, 20:43)
Ne lenkiska kosmetika  ir parfumerija ( nebent ta kuria as perku ar naudoju)- brangesne nei pas mus, o kokybe tokia pati kaip ir pas mus.

Pritariu drinks_cheers.gif Net ir skalbimo milteliai lenkiški labai prasti doh.gif vokiškas Persil ir lenkiškas Persil skiriasi kaip diena ir naktis doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gal galit man padėt, gal kas žinot ar gegužės 2 d. Lenkijoje darbo diena? Žiūriu į kalendorių ir supratau, kad žaliai pažymėtos dienos pas juos nedarbas, bet gelsvai nesuprantu, o lenkiškai nemoku sad.gif
Va tokį kalendorių radau 4u.gif
http://www.kalendarz.../kalendarz/2011
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Parasyta, kad nuo balandzio 30 iki geguzes 3- tradicinis ilgasis sventinis geguzes savaitgalis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudenssniegas: 30 balandžio 2011 - 14:19
Jei gerai suprantu ,tai gelsvai pažymėtos dienos , tiesiog minėtinos dienos ( darbo dienos ).Žaliai pažymėtos laisvos nuo darbo dienos .
Atsakyti
Gal svoguneliu sejinuku uzmatete Suvalkuose?
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2011 05 02, 14:58)
Gal svoguneliu sejinuku uzmatete Suvalkuose?

labai aktualu ir kokios kainos pas juos?
Atsakyti
Sveiki,

patarkit ar apsimoka važiuoti į Suvalkus apsipirkti kraitelio kūdikiui? Ar galima viska rasti Plaza prekybos centre ar reiktų palakstyti po keletą parduotuvių?

Iš anksto ačiū už patarimus 4u.gif labai lauksiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Suwalkuose augaliukai tikrai nepigesni, nei pas mus. Lyginant su tuo, kaip buvo prieš metus, tai gal tik Smaragdinės tujos keliais zlotais pigesnės, na dar labai gražių dvimetrinių magnolijų mačiau už 100 zlotų blink.gif ( čia tai tikrai gera kaina, bet kad į mašiną netilpo lotuliukas.gif ).
Trašos dekoratyviniams augaliukams taip pat nepigios, o ir pasirinkimas dar labai menkas. Tai tiek, gal pavažiavus giliau į Lenkiją- kainos geresnės, bet juk pavažinėjus Lietuvoje taipogi galima surasti labai normaliomis kainomis augalų. ( Aišku tik ne "Soltroje"- ten, bent jau man, labai didelės kainos") g.gif
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2011 05 02, 15:57)
Sveiki,

patarkit ar apsimoka važiuoti į Suvalkus apsipirkti kraitelio kūdikiui? Ar galima viska rasti Plaza prekybos centre ar reiktų palakstyti po keletą parduotuvių?

Iš anksto ačiū už patarimus  4u.gif  labai lauksiu  ax.gif  4u.gif

plazoj kainos nėra kūdikių rūbeliams mažos, panašiai kaip pas mus, gražūs, aišku, bet tą patį nupirksit čia. o daugiua nežinau, jau mano vyresnis, nelabai domėjausi, gal kuri kita atsakys.

ar nebuvot niekas dabar maisto paskutiniu metu pirkt? kokios kainukės? planuoju šį arba kitą savaitgalį pavažiuot.
Atsakyti
Gal kas zinot po kiek skerdiena kiaules dabar Suvalkuose?
Atsakyti
suvalkuose , fauflendo pareja vakar Vista 6.99 , farsas 1 kg. 11.38 , daugiau neziurejau blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
perskaiciau visa tema ir susigundziau as ten vaziuoti.
Labai daug mesos kainu, o gal kas uzmatete sausainiu ir darzoviu kainu? Kiek kainuoja ir sviezios ir marinuotos darzoves?
Pvz, alyvuoges, sauleje dziovinti pomidorai, marinuoti agurkeliai?
Ir aisku sviezios darzoves kazi ar daug pigesnes?
Dar girdejau kad arbata ten pigesne, ar tiesa?
Dar paklausiu, gal kas uzmatete kiek kainuoja kavos aparatai?
Atsakyti