Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 21 tema

QUOTE(Salsa @ 2011 03 07, 10:51)
Ačiū wink.gif

O dėl visokių skalbimo miltelių, indaplovės tablečių ir pan. - nepastebėjote, ar pigiau?

indų ploviklis Pur dideliais kiekiais (man, kaip "etatinei" indų plovėjai, tas aktualiausia) laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 03 07, 10:51)
Ačiū wink.gif

O dėl visokių skalbimo miltelių, indaplovės tablečių ir pan. - nepastebėjote, ar pigiau?

Mes ten indaplovei viską perkame... Lidle yra nebolgų priemonių, net labiau patinka nei Somat...
O ir Kauflande pigiau truputuką...
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(Salsa @ 2011 03 07, 11:51)
Ech, bepigu prieš kelerius metus buvo, kai mažius dar su sauskelnėm lakstė. Už 6 pokus pampersų visas kelionės benzas iki Varšuvos atsipirko tada biggrin.gif

O kazin kaip dabar ten su sauskelnem reikalai, ar apsimoka pirkti ir kokias blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif
Gal žinot kur Suvalkuose rasti audinių ? Ieškom flanelės, marlės, drobės ...
Atsakyti
QUOTE(daktare77 @ 2011 03 07, 23:21)
Sveikos  4u.gif  4u.gif
Gal žinot kur Suvalkuose rasti audinių ? Ieškom flanelės, marlės, drobės ...

Flanelė, marlė ir mane domina blush2.gif Ir dar įdomu kaip kainos? Ar pigiau bent kiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rurgita @ 2011 03 05, 15:43)
Aciu

O koks tas didesnis kiekis? As pirksiu ju ivairiu, bet grindu pvz. man i virtuve ir valgomaji reikia 40 kvadratu. Tai toki kieki gal jau tures? Nes mes kaip tik "busika" pasiimam, kad lengvos nelauzyti

Sunku pasakyt ka jie turi. Aš pirkau 50 kvadratų tai neturėjo schmoll.gif , reikėjo užsakyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Salsa @ 2011 03 07, 11:51)
Ačiū wink.gif

Ech, bepigu prieš kelerius metus buvo, kai mažius dar su sauskelnėm lakstė. Už 6 pokus pampersų visas kelionės benzas iki Varšuvos atsipirko tada biggrin.gif

Indaploviu priemonės labiausiai patiko Lidlo, kauflande gal pigesnės bet prastos schmoll.gif Skalbimo milteliai man irgi Lidl geriausi negu ten visi kiti lenkiški thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(flecere @ 2011 03 07, 20:53)
Labukas  4u.gif

O kazin kaip dabar ten su sauskelnem reikalai, ar apsimoka pirkti  ir kokias  blush2.gif

Apsimoka Lidle Toujours sauskelnes 27zl pakas. Čia jos čekiškos.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2011 03 08, 10:24)
Skalbimo milteliai man irgi Lidl geriausi negu ten visi kiti lenkiški  thumbup.gif
Papildyta:

Kaip vadinasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 08 kovo 2011 - 11:45
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2011 03 08, 11:24)
Sunku pasakyt ka jie turi. Aš pirkau 50 kvadratų tai neturėjo schmoll.gif , reikėjo užsakyti lotuliukas.gif
Papildyta:

Indaploviu priemonės labiausiai patiko Lidlo, kauflande gal pigesnės bet prastos schmoll.gif Skalbimo milteliai man irgi Lidl geriausi negu ten visi kiti lenkiški  thumbup.gif
Papildyta:

Apsimoka Lidle Toujours sauskelnes 27zl pakas. Čia jos čekiškos.

ir labai geros tos sauskelnes thumbup.gif
Atsakyti
hi.gif
Planuojam palėkt iki PL, galvojom iki Varšuvos Ikea PC. Bet gal yra arčiau koks nors panašus prekybcentris? Norim baldelių ir kt smulkmenų vaiko kambariui. Gal dar netyčia kur pro šalį važiuojant vežimuką gautume prigriebti.
Ačiū už info
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2011 03 08, 15:06)
ir labai geros tos sauskelnes  thumbup.gif

O kaip ten tos populiariosios : pampers, hugies sauskelnes, apsimoka is ten veztis? 4u.gif
Atsakyti
O kaip sakykit eiles pasienyje, reikia laukt ar greit pravaziuojat?
Ir dabar dilema kka daryt, nes masinos stiklas priekinis itrukes yra, tai mazu nepraleis, tada bus is po pigumo....
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2011 03 08, 12:45)
Kaip vadinasi?

FORMIL
Atsakyti