QUOTE(xramunelex222 @ 2011 09 08, 17:53)
ne is panevezio ka ten vaziuot manau vistiek likciau nieko nepesusi ...mane labiausiai nervuoja kad jokio laiskelio visiskai tyla jokio skambucio ir pan...jau 6prekes pas juos ir tyla viena 3savaites kitos 2savaites kitos savaite 2metus siusdavausi is treciu saliu ir nebuvo problemu ...ateina laiskas uzdeda muita ir viskas o db....
Na, kadangi as gavau laiskeli del informacijos pateikimo, tai gal tamstai mano laiskelyje nurodytas tlf padetu 8700 55400? Cia, kaip suprantu, pasto informcija, bet jie man nurodo, kad tokiu nr. kreipciausi, jei kiltu neaiskumu. Siulau pabandyt, jei nebandet.
Dabar klausimelis kazkam

Gal kas nors buvo susidure. Preke man siuncia fizinis asmuo. As irgi fizinis asmuo. Aisku, as uz ja sumokejau, bet galbut galiu "netureti" dokumentu ir sakyti, kad preke siuncia drauge ir tiek. Surasysiu, kas ten turi buti ir pan. Nors neparase, kad dovana, bet gal dovana cia

Kazin, kiek sansu yra issisukt nuo mokesciu, nes visgi juk ne komercinio pobudzio siunta cia
Papildyta:
Ir dar, jei siuntinio verte apie 350Lt, tai muito neskaiciuos, nes siuntejas fizinis asmuo, o muitai skaiciuojami nuo 150EUR tokiais atvejais. O PVM? PVM skaiciuoja nuo 75Lt, tai ta 21proc. skaiciuoja nuo (350-75) sumos? Gal kas zino?