QUOTE(erinija @ 2011 04 30, 23:02)
prasau padekite issirinkti fotografa, geriau butu is kauno ir zinotu kazkokiu vieteliu kur nuvest jaunuosius pasifotkint, nes nesam mes abu labai kokie ten sarmingi, kupini ideju savu,nes net neteko dalyvauti vestuvese ir nezinom kaip kas ten turi vykti
reiktetu kad ir pastatytu kazkaip ir panasiai
moketume iki 2000lt

Manau, kad daugelis rimtų fotografų žino vietelių ir nestokoja įdėjų

Aš rinkausi tarp dviejų fotografų - Giedrės Rein ir Tomo Larionovo, kadangi abiejų darbus buvau mačiusi ir jie labai patiko. Savo vestuvėms išsirinkau Tomą. Labai šiltas žmogus. Tikiuosi, kad ir vestuvių dieną bus taip pat smagu su juo, kaip ir per kelis susimatymus, kol aptarinėjome detales
QUOTE(inesse @ 2011 04 28, 22:30)
Zilys pats labai fainas, jam ir zmona asistuoja kartais - abu labai faini. Del fotografijos jo idomsu poziuris bet ne prastas. Nuotrauku kokybe labai gera, nes jis dar ir dizaineris grafikos, tad vaizdas jam baisiai svarbus. Daro fotografijas reklamoms, kalendoriams ir t.t. Nezinau kaip del vestuviu, teko matyti keleta ekspromtiniu foto tai truko akies, taciau jei zmogus apgalvos, pasistengs ziureti kaip reikia, kaip jus norit manau tikrai cia geras varijantas. Del filmavimo jei norit, tai be abejones tvarkoj bus, kaip grainis dizaineris tiek jis gerai ismano, tiek speju ir jo sunus. Dar zinau kad nera baisiai brangininkas.
Aciu tau

QUOTE(Gintare1987 @ 2011 04 29, 23:29)
gal galetumet pasakyti savo nuomone ir kiti apie si fotografa is www.nuotrauka.lt
ar verta ji samdytis? kaip vertintumete jo nuotraukas, ar kokybiskos? aciu uz pagalba!!
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 30, 12:23)
as pati susitikus buvayu su nr. 1 - tai man labai jis vienodas fotkinimo vietas megsta - visos vestuves vilniuj botanikos sode fotkintos
nu ner taip blogai, bet sakau... kakzaip man asmeniskai toks gal biski senovinis pasirode..
nr.7 liuks - mano nuosirdi rekomendacija, nes buvau ziauriai patenkinta rezultatu! tik jis beveik visam sezonui uzimtas, tai pries mastant pasiklauskit ar laisvas jis.
o apie kitus nieko nezinau...
P.S. pasiziurinekit www.wed.lt ten visi fotografai vienoj vietoj sukisti

nr.7 liuks - mano nuosirdi rekomendacija, nes buvau ziauriai patenkinta rezultatu! tik jis beveik visam sezonui uzimtas, tai pries mastant pasiklauskit ar laisvas jis.
o apie kitus nieko nezinau...

P.S. pasiziurinekit www.wed.lt ten visi fotografai vienoj vietoj sukisti

Fotografavimo vietas pasirenka patys jaunieji, tad jei jos tik botanikos sode, vadinasi gal jie nelabai turi skonio ar fantazijos

QUOTE(Lady*love @ 2011 05 03, 23:36)
Sveikos gal kam nuskambes keistai bet,kadangi musu vest.nebus tai gal kas iesko fotografo 08-06(gal jau aisku visos ir turite) uzstata mes palike jam tai,kad jie veltui nedingtu siulau kuriai nors.WWW.fotopuka.eu cia fotografo foto.
jeigu reik informacijos rasykite i az

kodel nebus?

QUOTE(rimvydele @ 2011 05 04, 21:15)
jo kaina butu 1400 lt.kadangi uzstata jau iteikem
Fotografuočiau netradicines vestuves NEMOKAMAI !!

QUOTE(erinija @ 2011 05 01, 00:02)
prasau padekite issirinkti fotografa, geriau butu is kauno ir zinotu kazkokiu vieteliu kur nuvest jaunuosius pasifotkint, nes nesam mes abu labai kokie ten sarmingi, kupini ideju savu,nes net neteko dalyvauti vestuvese ir nezinom kaip kas ten turi vykti
reiktetu kad ir pastatytu kazkaip ir panasiai
moketume iki 2000lt

galiu rekomenduoti labai gera fotografa Manta Janaviciu , nes i savo fotografijas negaliu atsiziureti

QUOTE(gretute14 @ 2011 05 08, 10:49)
galiu rekomenduoti labai gera fotografa Manta Janaviciu , nes i savo fotografijas negaliu atsiziureti
, jo puslapiukas www.fotolaikas.lt , paskaitykit, ten jis dar ir pataria , kaip issirinkti gera fotografa.
sekmes

Kokia preliuminari kaina?