QUOTE(mingema @ 2011 03 15, 16:24)
Ačiū už patarimus

mes planuojame su ja susitikti, bet neramu kad gali parodyti tik pačias gražiausias savo nuotraukas (kaip visi darytų). Jau teko taip nusivilti. Vieni fotografai parode nuotraukas, jau buvau pasiruošusi važiuoti sutarties pasirašyti, bet kaip tyčia viena forumietė išsakė savo nepasitenkinimą jais ir įdėjo nuorodą į savo vestuvių nuotraukas, kurias pamačius man iškart nekylo minčių jų užsisakinėti
tai galit susitarti kad parodytu visas vestuves kazkurias. pagal kieki gi matysis ar atrinktos top kokios 30, ar visas srautas 200-300 foto, galit pasiziuret ir keliu vestuviu foto. juk fotografas irgi suinteresuotas, kad pas ji uzsisakinetu, manau maloniai sutiktu parodyt ka tik jus panoresit pamatyt. fotoknyga reprezentuojanti fotografa, aisku, kad bus is paciu graziausiu

as irgi daryciau tik is paciu paciausiu

bet cia daugiau kaip pavyzdys, kaip tos fotoknygos atrodo, jei noresite tokios su savo vestuviu foto.
del fotografiju - mano giliu isitikinimu, nes paciai tenka labai labai retai, bet pafotografuoti renginius, tai svarbiausia, kad charakteriai sutaptu su fotografu.... nes tada ir jus, ir jis/ji matys foto panasiai. tam fotografas ir nori parodyti savo foto kitiems, ar tai tinka ir patinka. jei nepatinka, tai bus sunku ir fotografui, ir jums.