Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Scintilla @ 2011 06 18, 02:08)
O kodėl jūs ją užsisakėt ir kiek kainavo jos paslaugos? Kiek peržiūrėjau internete, jos darbų yra nedaug....ir tai tikrai nėra komercinė fotografija...galbūt tai buvo pirmas jos bandymas fotografuoti tokias šventes už minimalią kainą....na bet tada jaunieji patys rizikuoja....aišku toje loterijoje galima ir išlošti....nors dažnai rezultatas ir nuvilia....juk pas mus įprasta tikėtis gauti super rezultatą už minimalią kainą...dar geriau visai už dyką....

Uzsisakeme mes ja, kadangi musu jau ne karta isbadytas puikus fotografas likus 1.5 men iki vestuviu pranese, kad negales ju fotografuoti. Jis ja pasiule kaip labai patikima zmogu. Bet pamates rezultata, pats buvo apstulbes..
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 05, 11:45)
gal kas fotografavotes pas fotografa ir www.nuotrauka.lt? ax.gif

Mano drauges vestuves fotkino, labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
Labas mergytes, Norejau pasidometi ka manote,apie filmuotoja ir fotografa viename? Mano nuomone arba tu filmuotojas arba tu fotografas! Musu paystami muzikantai,kurie tuti 15 metu paitirti,patare pasiimti ta zmogu, kuris 2 viename, ir sake tikrai superinis, bet kazkaip man nezinau,kol tu fotkini, tai gali kazkas tokio idomaus ivykti,kad turetu buti nufilmuota,ir atvirksciai. Ar as neteisi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvate @ 2011 07 18, 22:16)
Labas mergytes, Norejau pasidometi ka manote,apie filmuotoja ir fotografa viename? Mano nuomone arba tu filmuotojas arba tu fotografas! Musu paystami muzikantai,kurie tuti 15 metu paitirti,patare pasiimti ta zmogu, kuris 2 viename, ir sake tikrai superinis, bet kazkaip man nezinau,kol tu fotkini, tai gali kazkas tokio idomaus ivykti,kad turetu buti nufilmuota,ir atvirksciai. Ar as neteisi? smile.gif

manau jūs jau atsakėte į savo klausimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvate @ 2011 07 18, 23:16)

na, tai maždaug tas pat, kaip tortas ir įdarytas karpis viename smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūgščios Žinios @ 2011 07 19, 09:53)
na, tai maždaug tas pat, kaip  tortas ir įdarytas karpis viename smile.gif

drinks_cheers.gif geras ir labai tikslus apibūdinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
vestuvems ir netik visoms ir visiems rekomenduoju fotografa ir operatoriu: Pauliu Gvildy.kurybinkas, energingas, pilnas gyvybes!!
buvo malonu bendradarbiauti su juom!!! ir dziaugiames kad butunt jam patikejom iamzinti savo vetsuves wub.gif wub.gif
Atsakyti
gal kas turitn atsiliepimu apie fotografus Saruna ir Vilma is Panevezio?
ju internetinis tinkpalis http://www.savifoto.lt/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvate @ 2011 07 18, 23:16)

Ši tema buvo plačiai nagrinėjama prieš gerus metus.
O šiaip, tai ir dirbant dviem (vienas filmuoja kitas fotografuoja), vos spėji suktis.
Būna, kad jau dirba trise.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvate @ 2011 07 18, 22:16)

Kad kokybiškai būtų atliktas darbas, tikrai neina būti du - viename. mirksiukas.gif
Atsakyti
Va kur grožis wub.gif wub.gif wub.gif
http://www.wed.lt/lt.../528/idd/25946/
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2011 07 20, 15:28)

ir kaina grazi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti