Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Pagaliau ir mes išsirinkom fotografą smile.gif Mūsų vestuves fotografuos L.Kulbis. Pamačiusi jo nuotraukas, buvau sužavėta thumbup.gif Kiek žiūrėjau, kokybiškesnių ir gražesnių foto neteko matyti. Dabar nesuprantu, už ką kai kurie fotografai ima po kelis tūkstančius litų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2011 08 26, 11:35)
Pagaliau ir mes išsirinkom fotografą smile.gif Mūsų vestuves fotografuos L.Kulbis. Pamačiusi jo nuotraukas, buvau sužavėta  thumbup.gif  Kiek žiūrėjau, kokybiškesnių ir gražesnių foto neteko matyti. Dabar nesuprantu, už ką kai kurie fotografai ima po kelis tūkstančius litų...  g.gif

mazai ziurejot:D
Atsakyti
QUOTE(Tikky @ 2011 08 25, 10:30)
Galbųt domėjaisi Kairio fotografavimo kaina?  4u.gif Nuotraukos superinės! Įdomu kokia kaina, as galvoju, kad apsisprendusi rinktis I4U fotografą Robertą Daskevičių, bet 2500Lt kiek daugoka atrodo.. Norėtusi iki 2000Lt tilpt, bet kad ir kokybė gera būtų  smile.gif

Kairys 2000 ima,dar priklauso kaip sutarsi laika ir panasiai,bet mane siek tiek suglumino tai,kad nuotrauku pas ji gali tekt laukt apie 4 men,bet kaip dauguma sake verta,nes labai grazios,tai vis metausi ir neapsisprendziu,o laiko jau nedaug beliko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga83 @ 2011 08 25, 21:44)
Mus fotografo dz-foto. Esam labai patenkinti. Nuotraukos super ir nei vienos specialiai pozuotos. Jis ne is tu fotografu, kuris sakys ka daryti. Tikrai nieko nerikiuos ir nesakys kaip stoveti. Veikiat ka norit, o jis fiksuoja momentus, todel ir nuotraukos labai naturalios. Bet rinktis Jums, tai jus ir spreskite smile.gif nes mano nuomone, nuotraukos yra grynai skonio reikalas.

Man kaip tik vakar teko pamatyt siek tiek jo darba is salies,tai tikrai kadrus pagrinde tik gaudo,jokiu pozavimu
Atsakyti
Noreciau rekomenduoti nuostabia, nuosirdzia, malonia, teigiamu emociju ir nauju ideju pilna fotografe Ruta, kuri stengiasi iamzinti naturalias emocijas ir nepamirsta ir pamato visas detales - www.easyfoto.lt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 08 26, 00:16)
Kairys 2000Lt, jeigu kainos nepakėlė  biggrin.gif

O i ta kaina ieina fotoalbumas ir love story? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikky @ 2011 08 29, 10:54)

Man atrodo,kad ne,bet konkreciau galesiu pasakyti po pietu,nes kaip tik vaziuosim susitikti su juo
Atsakyti
na mes snd uzsisakem www.i4u.lt
kaina 2500lt ,i tai ieina priesvestuvine fotosesija ,fotoknyga...
foto grazios,dabar lauksiu vestuviu ,o po ju parasysiu atsiliepimus,kai gausiu foto smile.gif
kolkas, kiek skaiciau ,jis gan giriamas... g.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Tikky @ 2011 08 25, 14:21)
Kodel nevertas? Jis fotografavo mano draugu vestuves, love story ir trash the dress. Nuotraukos superines! Per lietu tiek nuostabiu nuotrauku padare!!  thumbup.gif:
Be to man patinka Daskevicius del to, kad visada turi ideju, kiekvienai fotosesijai sugalvoja vis kazka naujo smile.gif buna nuotraukos ne siaip pafotkintos, o su tema smile.gif Taip pat turi daug irangos ir puikiai moka ja naudotis smile.gif

man irgi tai patiko,kad kiekvienos vestuves,vis nauja istorija,ideja...
pas daugeli kitu fotografu visos vestuves labai panasios,o cia kazkas naujo,kitko...

ziurinejau ir Kairi,bet man nelabai patiko ziemos foto(o musu vestuves butent ziema),tad likau prie Daskeviciaus smile.gif

na reik tiketis geriausio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikky @ 2011 08 29, 09:54)

Fotoalbumas neįeina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 08 30, 04:39)
Fotoalbumas neįeina  schmoll.gif

drinks_cheers.gif tikrai neįeina
Atsakyti
nuo kitu metu sake Daskevicius fotografuos, kad sujungtu love story, vestuvine ir trash the dress fotosesijas smile.gif labai patiko ta ideja! Jau db keleta fotosesiju dare pagal filma, nes pora buvo panasus ir sutiko taip sujungti fotosesijas smile.gif be to daug geru patarimu duoda tiek pasiruosimui, tiek ir per pacia fotosesija smile.gif mes uzsisakem ji ir nemanau, kad po vestuviu gailesiuosi! smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Tikky @ 2011 08 30, 11:44)
nuo kitu metu sake Daskevicius fotografuos, kad sujungtu love story, vestuvine ir trash the dress fotosesijas smile.gif labai patiko ta ideja! Jau db keleta fotosesiju dare pagal filma, nes pora buvo panasus ir sutiko taip sujungti fotosesijas smile.gif be to daug geru patarimu duoda tiek pasiruosimui, tiek ir per pacia fotosesija smile.gif mes uzsisakem ji ir nemanau, kad po vestuviu gailesiuosi! smile.gif)

o kokia kaina bus viso to ?

mus minejo ,kad keisis jo paslaugu paketas ,bet ir kaina lyg nuo to keisis ... g.gif
Atsakyti
O mes pasirinkome fotografe Elena, www.elfo.lt
Man jos darbai labai labai patinka, tai net nesvarciau smile.gif
Atsakyti