Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(murza @ 2011 09 12, 17:17)
As su juo planuoju susitikt sio men gale. O jis rode savo darbus ar fotoalbumo pavyzdziu?  4u.gif

Turėjo vieną fotoalbumą su nuotraukomis iš įvairių vestuvių smile.gif Buvo ir kitų, ne vien tos, kurios internete sudėtos.
Kažkaip man kadangi praktiškai visos jo nuotraukos labai labai thumbup.gif , tai papildomų pavyzdžių be to vieno fotoalbumo net nepaprašiau, nors prieš susitikimą galvojau, kad reikėtų blush2.gif Tiesiog labai patiko tai, ką parodė, tai net užmiršau paprašyti...
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 09 12, 16:23)
Turėjo vieną fotoalbumą su nuotraukomis iš įvairių vestuvių smile.gif Buvo ir kitų, ne vien tos, kurios internete sudėtos.
Kažkaip man kadangi praktiškai visos jo nuotraukos labai labai  thumbup.gif , tai papildomų pavyzdžių be to vieno fotoalbumo net nepaprašiau, nors prieš susitikimą galvojau, kad reikėtų  blush2.gif  Tiesiog labai patiko tai, ką parodė, tai net užmiršau paprašyti...

Man ir jo foto labai thumbup.gif bet idomu ar jis sustato zmones ar patiem reik pozu pasigalvot g.gif o kur jos planuojat fotosesija darytis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murza @ 2011 09 12, 17:31)
Man ir jo foto labai  thumbup.gif bet idomu ar jis sustato zmones ar patiem reik pozu pasigalvot g.gif o kur jos planuojat fotosesija darytis?  4u.gif

Šiaip sakė, kad daugiausiai gaudo kadrus, bet dar reikės pasitikslinti šituos dalykus, nes mes patys neprigalvosim ką veikti visą fotosesijos laiką ax.gif Tai tas sustatymas kartais man visai super būtų blush2.gif
Kol kas vienintelė vieta, kurią esam numatę fotosesijai, yra Žeimių dvaras. Gal tik ties juo ir apsistosim, nes lapkritį temti jau gana anksti pradeda, tai sąlygų tinkamų nebebus vėliau smile.gif
Dar prie kavinės-restorano, kuriame švęsime, planuojame kažkiek pasifotografuoti, nes ten senamiestis, gražiai sutvarkyta vieta smile.gif

Papildyta:
O kada jūsų šventė wink.gif ? Kokiame mieste švęsite?
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 09 12, 16:48)
O kada jūsų šventė wink.gif ? Kokiame mieste švęsite?

Svente birzelio men, vyks Kaune-Kauno raj galvojam vaziuot prie Kauno mariu ar Pazaislio vienuolyno pasifotografuot ir po civilines senamiesti pasidaryt keleta foto, reiks jo uzklaust gal gali patart kur but galima pavaziuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murza @ 2011 09 12, 17:53)
Svente birzelio men, vyks Kaune-Kauno raj galvojam vaziuot prie Kauno mariu ar Pazaislio vienuolyno pasifotografuot ir po civilines senamiesti pasidaryt keleta foto, reiks jo uzklaust gal gali patart kur but galima pavaziuot  blush2.gif

Niu, nuolaidos gal sezono metu labai nepritaikys, bet pabandyti paklausti dėl jos visada galima wink.gif
O fotografavimuisi jūsų parinktos vietos man atrodo, nors ir standartinės, bet tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gytukas85: 12 rugsėjo 2011 - 18:41
QUOTE(gytukas85 @ 2011 09 12, 17:38)
Niu, nuolaidos gal sezono metu labai nepritaikys, bet pabandyti paklausti dėl jos visada galima wink.gif
O fotografavimuisi jūsų parinktos vietos man atrodo, nors ir standartinės, bet tikrai  thumbup.gif

Tai va kad standartines o noretusi kazko idomesnio...na bet laiko dar yra gal atrasim kokiu vieteliu idomiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Atejome cia pasidziaugti savo vestuviu (ir priesvestuvines fotosesijos) nuotraukomis, kurias dare fotografas Linas Vaškys. http://www.vstudio.lt/ Likome labai patenkinti viskuo: tiek nepriekaistinga nuotrauku kokybe, tiek ju ivairumu - nuotraukos nuo paciu romantiskiausiu iki tokiu, kurios privercia kvatotis uz pilvo susiemus. Taip pat labai patiko, tai, kad vos karta uzsiminus, kokio tipo nuotrauku labiausiai noretume, tokiu daugiausiai ir gavome. O ir pats jis kaip zmogus labai draugiskas, linksmas, maloniai bendraujantis, neikyrus ir siaip fainas. Trumpai tariant liuks! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trali vali @ 2011 09 13, 20:25)
Sveikutes,

Atejome cia pasidziaugti savo vestuviu (ir priesvestuvines fotosesijos) nuotraukomis, kurias dare fotografas Linas Vaškys. http://www.vstudio.lt/ Likome labai patenkinti viskuo: tiek nepriekaistinga nuotrauku kokybe, tiek ju ivairumu - nuotraukos nuo paciu romantiskiausiu iki tokiu, kurios privercia kvatotis uz pilvo susiemus. Taip pat labai patiko, tai, kad vos karta uzsiminus, kokio tipo nuotrauku labiausiai noretume, tokiu daugiausiai ir gavome. O ir pats jis kaip zmogus labai draugiskas, linksmas, maloniai bendraujantis, neikyrus ir siaip fainas. Trumpai tariant liuks! thumbup.gif

O kokia jo kainyte, kiek laiko fotogarafavo?
Atsakyti
O man labai įdomu kaip žiurite i juostinę vestuvių fotografiją?

Pačiai dar neteko fotografuoti vestuvių su juosta, tik fotosesijas, krikštynas, parodas ir t.t. Vestuvėms šiaip naudojau skaitmeną, bet įdomu būtu sužinoti ar kasnors susidomėtų pabandyti juostoje įamžinti savo šventę? smile.gif
Atsakyti
Esame labai patenkinti fotografų Inesos ir Lino darbu thumbup.gif tikri šaunuoliai thumbup.gif http://www.wed.lt/lt...is/id/7/page/1/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry_blue @ 2011 09 13, 21:30)
O kokia jo kainyte, kiek laiko fotogarafavo?

Susitarem, kad fotografuos nuo baznycios iki valso susokimo, bet pats pasisiule fotografuot dar ir ryte, plius pabuvo ilgeliau ir per pacias vestuves smile.gif Kaina manau kazkiek priklauso nuo sezono, musu buvo liepos vidury, tai mokejom 2400. Cia uz priesvestuvine fotosesija, vestuviu fotografijas, albuma, fotofilma ir DVD su viskuo smile.gif
Atsakyti
man nuostabus fotografas yra victor morozov. bet jo kainos laaaaabai aukstos.
antroje vietoje tomas tomolavicius. (nekenciu vestuviu). jis yra lietuvos krepsinio rinktines fotografas
Atsakyti