QUOTE(Oksis @ 2006 02 23, 18:46)
Mes kietą maista pradėjome valgyti nuo 4mėn. daržoves taip pat verdu pati, turime kaimą, o kruopines perkame, taip patarė gyd., sakė, kad iš pirktinių ryžių košių būna pašalintas kažkoks elementas, kuris kietina viduriukus. Pastebėjau, kad labiau valgome ne tų populiarių firmų Hipp,milupos, o bebe košes, tarp kitko bandžiau pienišką bebe ryžių su bananais, tai nepatiko, vis į gumuliukus sukrenta.
Mes vakar irgi pabandėme BEBE ryžių košę su bananais, tai žinot, nieko prikišt negaliu

10 balų

, patiko ir man ir mažyliui, valgė su pasigardžiavimu. Ir į jokius gumuliukus nesukrito.
Gal tu Oksi, neatsižvelgei, kad reikia ne verdančiu vandeniu košelę užpilti

, o atvėsintu irki 50 laipsnių, tai manau turėjo įtakos jos gumuliukų susidarymui.
Dabar pabandysim ir kokias kitas košeles, jeigu jau taip mažiui patiko, tik kitos mamos sako, kad pabandę tokių košelių su dirbtiniu pienu, mažiai atsisako MP, nesinorėtų dar kad taip būtų...