Sveikos,
daug kas raso kad verdat darzoves ir mesa 30-40 min!

Tai kas ten lieka is tu darzoviu?
as turiu knygute su valgiais vaikaims tai ten pataria supjaustyti bulves ir morkas mazais griezineliais uzpilti verdanciu vandeniu ir pavirti kokias 5min. Saldytuve turiu uzsisaldziusi mazais gumuleliais farsho, bei zuvies, tai imetu mesos gumuliuka i ta pati vandeni kur apvire darzoves ir viska dar 5min paverdu kartu. Opaskui sumalu su ta Braun koja vaiko bliuduke tiesiogiai, man kazkaip neisitasko igudau

ir dar pieno bei nuoviro ipilu. Paskaninu sviestu, viskas trunka 10min.
tiesa gal kam pravers mano mesos ipokavimo budas saldymui. as nusiperku maisiuku saldymui, turbut 4l talpos maziausius buvau radus, atgnybiu gumula farso imetu i maisiuka ir uzrisu mazgu kuo labiau suspaudziant mesa. Puse maiso lieka tuscio tai i ta pati dar dedu viena gumuliuka ir vel uzmazginu. gaunas du gumuliukai 1am maise salia vienas kito betr atskirai. Zodziu kai reikia tai atkerpu viena mazgeli o kita atgal i saldytuva imetu.
tikiuos suprantamai parasiau
oi ir dar prisiminiau! gavau patarima kad virtu vaisiu tyreles namu gamybos galima uzsaldyti, as turiu prikaupus kelis stiklinius indelius nuo pirktiniu tyreliu, tai virsiu obuolius, kriauses, ir dar ka nors ir saldysiu koses tuose stiklainiukuose.
p.s. maniske jau valgo ta pati maista kaip ir mes, bet like dar daug tu prisaldytu "maisiuku" tai as vis dar darau kosytes karts nuo karto.
dar papildau kad saldytose darzovese islieka zymiai daugiau vitaminu nei tose kur voliojasi saldytuve ar seip kur po kriaukle