astik deciau vienspalvi ramesni kilima (zalsvas manau ziuretusi neblogai) - labai jau daug ruzavos spalvos, o ji tokia ugninga - akytes gali pavargti
ziviliuke96, rysku ir zaisminga 
astik deciau vienspalvi ramesni kilima (zalsvas manau ziuretusi neblogai) - labai jau daug ruzavos spalvos, o ji tokia ugninga - akytes gali pavargti
QUOTE(ziviliuke96 @ 2011 03 08, 22:04)

klausimas del dangos.kaip manot,ar palikt sia danga(pas mus lygiai tokia pat)bendram dukrytes ir sunelio kambariui
QUOTE(Širšiukė @ 2011 03 09, 14:17)
klausimas del dangos.kaip manot,ar palikt sia danga(pas mus lygiai tokia pat)bendram dukrytes ir sunelio kambariui
ar visgi kai jau sunu perkraustysim pas sese,danga isimti,nes jau per daug mergaitiskai atrodys tas kambariukas.
prie sunaus lovos ar spinteles pridekite, pakabinkite, melinu ar zalsvu (pagal kilimo spalvas) laiveliu masineliu ar kt berniukui priimtinu "daikciuku" (plakatu, paveikslu) ir bus
QUOTE(Širšiukė @ 2011 03 09, 14:04)
man nerealiai grazu
manau ateity darysim kazka panasaus
saunuole 
jei galima suzinot,kiek apytiksliai viso kamb baldai kainavo
jei galima suzinot,kiek apytiksliai viso kamb baldai kainavo
QUOTE(Makra @ 2011 03 09, 14:04)
Mes taip pat turim plana iki rudens savo mazajai panelei irengti kambari, tai dabar narsau internete, gaudau visas idejas...
sigitano, gal butu galima kokius kontaktus i AZ jums gaminusio baldininko
O gal jis turi koki internetini psl.?
Zinoma domintu ir kainos jei tai nera didele paslaptis (reikia zinoti kiek sutaupyti iki rudens
)
ziviliuke96 labai grazus fototapetas
Gal isduosi paslapti kur pirkot 
sigitano, gal butu galima kokius kontaktus i AZ jums gaminusio baldininko
ziviliuke96 labai grazus fototapetas
Tikrai ne paslaptis
Mums visi baldai, be ciužinių į lovas kainavo apie 6000lt berods. Bet žinokit turim tikrai gerą meistrą
Internete šis meistras neturi savo darbų, jis ir be to turi LABAI daug klientų
QUOTE(prekestolen @ 2011 03 09, 04:55)
Ar tai blogai?
Vaikų kambarys ir yra skirtas jo vaikiškam pasaulėliui kurti.
Jei kambaryje nei vieno animacinio personažo užuominos- tai jau kambarys laikomas estetiškai ir skoningai įrengtas?
Užgaida įrengti kambarį pagal vaiko prašymą galima interpretuoti ir kaip pirminius jo kūrybiškumo išsireiškimo žingsnius. Ir nebūtinai tobulus..
Jei kambaryje nei vieno animacinio personažo užuominos- tai jau kambarys laikomas estetiškai ir skoningai įrengtas?
Užgaida įrengti kambarį pagal vaiko prašymą galima interpretuoti ir kaip pirminius jo kūrybiškumo išsireiškimo žingsnius. Ir nebūtinai tobulus..
Zinoma tai nera blogai, vaiko kambarys yra tik jo kambarys, ir jo megstamiausi herojai turi teise apsigyvent tame kambaryje. Smagu kai vaikas kazko domisi ir pats pasufleruoja idejas savo kambariui. Galima labai graziai ir skoningai irengti kambari su visokiais herojais. O cia manau "biski persistengta", nezinau, ar tokiam kambaryje vaikas galetu ramiai pailset, ramiai miegot ir pan. Po savaites, dvieju paprasytu kitu dekoraciju. Tevai igyvendindami vaiko norus, dar turetu vis delto vaikus pastumti tinkama linkme, nurodyti jam kelia
Savo vaikui tokio kambario nepadaryciau, tokio perkrauto, kai nesuprasi kur kas randasi kambaryje, o nuo margumynu raibsta akyse, bet mes mielai keiciam multiku herojus, klijuojam, perklijuojam ir pan. Ir nieko blogo tame nematau.
Ir nereiketu pamirsti, kad geras skonis formuojasi vaikysteje
Papildyta:
QUOTE(Širšiukė @ 2011 03 09, 05:12)
super sprendimai
o del kempiniuko,tai bent jau man atrodo,tokie kambariai laaabai greitai atsibosta
(tiek vaikams tiek tevams).nebent yra galimybes kambariu interjera daznai keisti.as savo vaikams tokio neirengineciau 
o del kempiniuko,tai bent jau man atrodo,tokie kambariai laaabai greitai atsibosta
Papildyta:
QUOTE(Širšiukė @ 2011 03 09, 05:17)
ar visgi kai jau sunu perkraustysim pas sese,danga isimti,nes jau per daug mergaitiskai atrodys tas kambariukas.
As tikrai danga pakeisciau, nes man ji tokia grynai mergaitiska. Deciau arba kiekvienam prie lovytes kilimukus, arba viena bendra kilima neutralios spalvos.
QUOTE(prekestolen @ 2011 03 09, 13:55)
Ar tai blogai?
Labai teisinga jusu nuomone
QUOTE(Širšiukė @ 2011 03 09, 14:17)
Na jai jūs ketinate keisti baldus, kai vaikučiai paaugs ,tai tikrai dar nekeisčiau dangos
Bet aišku jai jūs norite ir turite galimybes galite keisti kad ir kas metai
Aš nusprendusi, kad vaikas iki mokyklos turi augti ryškiame ir žaismingame kambaryje, nes ugdo vaiko vaizduote ir t.t. O paskiau žadu rengti jau ramesni, romantiškesni kambarį
Bet čia vėlgi,kaip aš sakau kiek tėvų tiek nuomonių, ir kikvieni tėvai žino kas jų vaikui geriausiai. Vaikas vaikui ne lygus tai pat reikia nepamiršti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 03 09, 14:16)
ziviliuke96, rysku ir zaisminga 
Gal ir gera mintis,bet dabar jau tikrai nekeisiu nes žadam išsikraustyti ir kabari dukrytei jau kitoki irenginėsiu.
QUOTE(julija4ever @ 2011 03 09, 17:41)
Šita nuostabi, tik kad lelės jau mažytės reikėtu tokei lovytei
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 13:34)
Na pagaliau ir mano žadėtos foto iš mano merginų kambariuko.
Kambariukas nedidelis, iki 12 kvadratų. bet norėjau, kad kikeviena turėtų savo kampą: po atskirą lovą, spintą, ir po rašomą stalą. Ir pavyko
Kambariukas nedidelis, iki 12 kvadratų. bet norėjau, kad kikeviena turėtų savo kampą: po atskirą lovą, spintą, ir po rašomą stalą. Ir pavyko
QUOTE(Makra @ 2011 03 09, 14:04)
Žinokit aš ji parsivežiau iš Austrijos, bet manau kažkur ir Lietuvoje būtų galima rasti tokį
Pažiūrėkit tikrų pricesių kambarys

Nors radau foto tapeta ir LT. Visagalis google pagalba
http://www.artidea.l...p;categories=52
QUOTE(ziviliuke96 @ 2011 03 09, 22:50)
Mano drauge toki pati fototapeta pirko Kauno urmo azese tapetu skyriuje.
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 09, 23:47)
Mano drauge toki pati fototapeta pirko Kauno urmo azese tapetu skyriuje.
Na va gal tenai ir pigiau bus,nes sitoi nuorodoi ganetinai brangoki fototapetai