Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 8 tema

QUOTE(Vitulka @ 2011 03 04, 20:36)
Pas šią merginą dažnai būna J.crew rūbai demonstruojami. Dailiai atrodo  rolleyes.gif

Gal kuri nori pakomentuot šitą sijoną? Kaip kokybė? ar fainas realybėj?  4u.gif

Kristela musu albume idejus sio sijono foto. 4u.gif
Atsakyti
aha, mačiau, bet įdomu ne tik išmatavimai bet ir ar fainas ir t.t smile.gif
Atsakyti
Kazin, kada tiketis papildomos nuolaidos g.gif Ar galit kas man i AZ pranest, jei pastebetumet, kad jau yra ta nuolaidele ax.gif
Atsakyti
Mergytes, gal galetumet imesti sios maikutes nuoroda, kur galima tokia nupirkti??? user posted image

Buciau labai, labai dekinga. Cia temoje jau 3 vnt. praleidau vis nespedavau nusipirkti doh.gif doh.gif
Atsakyti
siandien gavau maikute (isparduotuvej buvau pirkus). Labai faina wub.gif noretus XS, bet sueis ir S biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 03 04, 22:46)
Mergytes, gal galetumet imesti sios maikutes nuoroda, kur galima tokia nupirkti??? user posted image

Buciau labai, labai dekinga. Cia temoje jau 3 vnt. praleidau vis nespedavau nusipirkti  doh.gif  doh.gif

cia nuoruoda palaidinės bet dabar jos nėra, buna kad papildo vis ,mergaitės per nuoruodas gaudo ax.gif

JCREW palaidin€
Atsakyti
Girl_not4_you aciu smile.gif Nugis uzsakiau ir uzsake dydi L . bet gal vis del to reikejo bandyti M . Zodziu moku prigalvot problemu ax.gif jau buvau pasiruosus imti dar ir M, bet po Jusu postu paliksiiu taip kaip yra -lauksiu L ir ziuresiu 4u.gif

QUOTE(Irmama @ 2011 03 04, 22:35)
Kazin, kada tiketis papildomos nuolaidos g.gif Ar galit kas man i AZ pranest, jei pastebetumet, kad jau yra ta nuolaidele ax.gif

ir man ir man butu labai idomu blush2.gif

Is Sm pirkta siandie gavau S dydzio maikute ,net man ,nesiojanciai L .dar laisvoka bigsmile.gif

Sakykit kiek laiko eina prekes is JCrew? Pazistama sake apie menesi,teisybe?

Atsakyti
QUOTE(UREJA @ 2011 03 04, 23:12)
cia nuoruoda palaidinės bet dabar jos nėra, buna kad papildo vis ,mergaitės per nuoruodas gaudo  ax.gif

JCREW palaidin€

Aciu labai, na reikes laukti ir gaudyti biggrin.gif O gal kas turit sia maikute, ar ji verta demesio??? Gal kas parduodat XXS??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 04, 22:06)
siandien gavau maikute (isparduotuvej buvau pirkus). Labai faina  wub.gif  noretus XS, bet sueis ir S  biggrin.gif
user posted image

Sakykite prasau, ar cia man tokia kreiva ir prastai pasiuta pakliuvo (ziauriai siauri tarpai pazastyse)? Pagalvojau kad brokas koks g.gif
Atsakyti
Gal kuri noretu keisti S i M? Spalva tamsiai melyna ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2011 03 04, 21:35)

Tai temą sekit pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2011 03 04, 23:50)
Gal kuri noretu keisti S i M? Spalva tamsiai melyna ax.gif
user posted image

As saviskio, laukiu, labai tikiuosi, kad kita savaite jau gausiu g.gif .. pirkau S, bet labai abejoju, ar nereiks man M doh.gif
zodziu, turesiu jus omeny 4u.gif aisku jeigu nebebus per velu ax.gif
Atsakyti