Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 8 tema

QUOTE(Sky_diver @ 2011 03 06, 14:25)
Tikrai zinau, kad kazkuri pirkot sita bliuskute. Gal jau gavot? Labai idomu, kaip gyvai atrodo. Radau pas gigi, nu bet labai negraziai ant jos  doh.gif

As laukiu jos.
Atsakyti
as pasigirsiu siandien(sakiau velnias nieko nepirksiu bet neistveriau doh.gif )paciupo man sitas kelnytes:
user posted image
tik spalva kitokia,frsh guava,vasarai manau bus super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laura.vb19 @ 2011 03 06, 14:48)
sveikos merginos 4u.gif  kazi kaip sita tunika? ar padidinta? ar labai perisisviecia?

Ji labai plonyte. Bet mano balta, issiuvineta juodai, tamsesne gal nebus tokia permatoma g.gif
Kazkiek padidinta, bet kadangi tai tunika, tai man bent viskas o.k. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 06 kovo 2011 - 15:03
MERGYTES bukit geros priminkit loepardiniu baltinukus imti koki nesioji ar i mazesne puse?? su 93krutine 6ar 8???? noriu ju doh.gif doh.gif ir labai,nes pasisiuvau sijona tai bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte: 06 kovo 2011 - 15:26
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 03 06, 01:07)
Jei kalba uzejo apie striukes, tai noriu paklausti koki dydi man reiktu tos languotos striukes jei mano ismatavimai 90-88-106, peciai platus ir rankos ne is hudu g.gif
M ar S g.gif

aš su truputį mažesniais išmatavimais L perku, gal dar M, bet kaip į S reiktų įsisprausti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 03 06, 15:13)
MERGYTES bukit geros priminkit loepardiniu baltinukus imti koki nesioji ar i mazesne puse?? su 93krutine 6ar 8????  noriu ju doh.gif  doh.gif ir labai,nes pasisiuvau sijona tai bus thumbup.gif

Arba koki nesioji, arba i mazesne puse ax.gif Man 0 dydis didoki, bet sueis biggrin.gif
Atsakyti
Atsirado sita grazuole bigsmile.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/31646.jsp

Jetau doh.gif is galvos isejo koki man imti dydi doh.gif albumelyje radau 10 dydis per krutien50 g.gif tai man jei reikia palaidines matmuo kad butu 47 imti 6?

LINAMOG jei nesunku pasikartok.. tu turejai tokia.

cia gigi su 4.kas suprantat paskaitykit,ji raso kazka apie dydi.. kiek mano anglu zinios nesa tai lyg ji nera tikra ar imti mazesni,ar ne
http://www.gigisgone...uffle-cami.html.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte: 06 kovo 2011 - 15:39
Smilte, as su 98cm krutine tokios laukiu 6 dydzio. Gigi raso, kad ji nera tikra, ar dydis jai tinkamas, ar reiktu dydziu mazesnes. Mano nuomone, kad jai isvis nereiktu jos.
Kazkas apie siuvineta tunika klause, turiu tamsiai melyna, fainute, bet didinta. Turiu M, butu uzteke ir S turbut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 kovo 2011 - 15:45
QUOTE(linamog @ 2011 03 06, 15:43)
Smilte, as su 98cm krutine tokios laukiu 6 dydzio. Gigi raso, kad ji nera tikra, ar dydis jai tinkamas, ar reiktu dydziu mazesnes. Mano nuomone, kad jai isvis nereiktu jos.
Kazkas apie siuvineta tunika klause, turiu tamsiai melyna, fainute, bet didinta. Turiu M, butu uzteke ir S turbut.

aciukas issigelbejimas tu mano biggrin.gif man 4 tada thumbup.gif

o leopardiniu neturi blush2.gif 6 ar 8 reikia man>
Atsakyti
Kelios smutkeles, kurios, atrodo, nebuvo dar cia aptartos..
Balti dzinsai:
user posted image
Jei rasit, griebkit - nesigailesit, viena geriausiu mano pirktu jcrew prekiu. Kokybe superine, atrodo gana prabangiai, baltut baltuteliai. Nepadidinti, 26 dydis - 89-91 cm klubams, daugiau niekaip netilps. Short dydis man, 168 cm ugio, kaip tik (kaip ant manekenes nuotraukoj). Labai uzskaitau smile.gif

Medvilnines vasarines kelnes:
user posted image
Kaip ir viskas su jom gerai, bet man truksta dailumo jom...I parduotuve ar sodyba sueis. 0 dydis 90 cm klubams nezymiai didokos. Kadangi tikejausi geriau, tai neuzskaitau lotuliukas.gif

Labai simpatiska maikute:
user posted image
Manyciau, nedidinta, nes S dydis 90 cm krutinei atrodo kaip ant modelio nuotraukoj. Uzskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 03 06, 15:37)
Atsirado sita grazuole bigsmile.gif 
http://www.jcrew.com...~~~~~/31646.jsp
Jetau doh.gif is galvos isejo koki man imti dydi doh.gif  albumelyje radau 10 dydis per krutien50 g.gif tai man jei reikia palaidines matmuo kad butu 47 imti 6?

LINAMOG jei nesunku pasikartok.. tu turejai tokia.
cia gigi su 4.kas suprantat paskaitykit,ji raso kazka apie dydi.. kiek mano anglu zinios nesa tai lyg ji nera tikra ar imti mazesni,ar ne
http://www.gigisgone...uffle-cami.html.

Smilte, as tokius baltos spalvos pardavineju 6 dydi - pamatavus -47cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 03 06, 15:47)
o leopardiniu neturi blush2.gif 6 ar 8 reikia man>

As 8 uzsisakiau snd. ax.gif
Atsakyti