Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 8 tema

QUOTE(savita1 @ 2011 03 03, 15:04)
Gal parduodi, jeigu man nenupirko lotuliukas.gif
Kokie ju ismatavimai kad tau dideles? As siunciau ne is Tall g.gif
Vistik man pajeme viska cool.gif Sedziu patenkinta bigsmile.gif

galėsiu parašyt paskui, dabar darbe esu biggrin.gif
šiaip aš jau kartą nešiojau, nu bet man pasirodė didokos g.gif reiks dar pabandyti, gal papilnėjau biggrin.gif
ai, ir pas mane pilkšvos spalvos wink.gif
Atsakyti
Atlendu pasidziaugti savo siandien pasiimtu jcrew..
Nereliai esu patenkinta silk jacinta vest, pas mane tik kita spalva. Isskirtinis rubelis, jau laukiu kada galesiu juo pasipuosti wub.gif Su 86 emiau 0 dydi.
Golfukas, turiu ir is pernai metu, labai man jie patinka. Dydi emiau xs ir labai gerai, nes jauciu, kad xxs butu buves per mazas, tai iseina, kad atitinka savo dydi g.gif
Ir sie dzinsai. Realiai ir grazesni jie man. Bijojau del dydzio, bet tiko bigsmile.gif Aisku, jei siek tiek apimtys pamazes butu gerai, bet ir dabar galiu nesioti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 03, 14:02)
Gal kad XS dydzio neismeta biggrin.gif

Mhm drinks_cheers.gif Baisoka S imti, nes viename factory megztuke XS dydžio plūduriavau konkrečiai doh.gif

Mūsų ŽAIBAS MAKVYNAS (Fabiana, ačiū 4u.gif ) man irgi pagavo abu šiandieninius grožius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 03 03, 14:19)
Atlendu pasidziaugti savo siandien pasiimtu jcrew..
Nereliai esu patenkinta silk jacinta vest, pas mane tik kita spalva. Isskirtinis rubelis, jau laukiu kada galesiu juo pasipuosti  wub.gif Su 86 emiau 0 dydi.
Golfukas, turiu ir is pernai metu, labai man jie patinka. Dydi emiau xs ir labai gerai, nes jauciu, kad xxs butu buves per mazas, tai iseina, kad atitinka savo dydi  g.gif
Ir sie dzinsai.  Realiai ir grazesni jie man. Bijojau del dydzio, bet tiko  bigsmile.gif Aisku, jei siek tiek apimtys pamazes butu gerai, bet ir dabar galiu nesioti  thumbup.gif

Man tas pirmas daiktas labai grazus, tik kaip ir su kuo ji nesioti planuoji? Ant kazko uzsidejus kiek suprantu ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 03, 14:22)
Man tas pirmas daiktas labai grazus, tik kaip ir su kuo ji nesioti planuoji? Ant kazko uzsidejus kiek suprantu ar ne? ax.gif

Dabar matavausi kai cia ir parodyta, nes man sitas varainatas be galo grazus blush2.gif
Neduoda ikelti nuotraukos, nuoroda arba kita.

O siaip ir be kakliuko jis graziai ziuretusi, ant kokios bliuzeles, kuri neuzgoztu grozio. Dar galima ir viena nesioti, yra segtukai, kad liemenele neislystu, tik as asmeniskai nesiruosiu, trumpoka ji, neturiu ko rodyti po ja unsure.gif

Ant kokios minimalistines sukneles irgi turetu graziai ziuretis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2011 03 03, 13:49)
Uzsisakiau sia maikute, nezinau ar spes nupirkti. Mano oda sviesi, ar normaliai atrodys?  ax.gif

Labai normaliai, aš šviesi, turiu ją ir dar salotinę, neblankina tikrai, o įrudus ir gražiai atrodys wub.gif tik jau didinta gerokai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilexxx: 03 kovo 2011 - 14:47
QUOTE(Lucrezia @ 2011 03 03, 15:02)
na, jei jau taip, taik tikrai imsiu, tik gal dar kokią nuolaidą išmes biggrin.gif
šitas turiu, man 2 dydis (berods TALL), didokos doh.gif
tai nenešioju ax.gif

o as situ kelnyciu nepagaunu niekaip verysad.gif o 2 dydis kokiems klubams jei jums dideles?
Atsakyti
Beje, šitą leopardą irgi lyg kažkas medžiojo g.gif Tai va, gaudykit kam tinka 6 dydis wub.gif
http://www.jcrew.com...D=1299158278542
Aš jo parduotuvėj kažkodėl nematau, o per nuorodą rodo, kad yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo success: 03 kovo 2011 - 15:52
QUOTE(success @ 2011 03 03, 15:28)
Beje, šitą leopardą irgi lyg kažkas medžiojo  g.gif Tai va, gaudykit kam tinka 6 dydis  wub.gif
http://www.jcrew.com...D=1299158278542
Aš jo parduotuvėj kažkodėl nematau, o per nuorodą rodo, kad yra g.gif

Sito sijono jau senokai tykau, bet kiek ideda ji, tai tik 6 dydi doh.gif
Atsakyti
o 6 tai koki atitinka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 03, 16:31)
Sito sijono jau senokai tykau, bet kiek ideda ji, tai tik 6 dydi doh.gif

įdomu jį išeitų ant klubų nešiot g.gif kažkaip negaliu pamėgti sijonų, kelnių ant juosmens, viskas turi būti ant klubų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 03 03, 15:37)
įdomu jį išeitų ant klubų nešiot  g.gif  kažkaip negaliu pamėgti sijonų, kelnių ant juosmens, viskas turi būti ant klubų  doh.gif

Nzn, neturiu tokio, ir neissivaizduoju rolleyes.gif
Atsakyti