QUOTE(Shopaholic @ 2011 03 07, 14:01)
siaip as nerasiau puse, rasiau vos ne puse, nereikia kabinetis prie zodziu. o ka tu cia isvardinai, siaip ir yra vos ne puse

kiek kas is pazistamu tokiu laiku yra vaziave, sake gyvenime nevaziuos taip anksti
Na koks skirtumas, tarp puses ir beveik puses

tai cia 30 procentu, 40 ar 45 ?

Jei 30, tai cia toli grazu ne puse, jei 45, tai praktiskai puse. As logika remiuosi mazdaug, man puse tai puse, trecdalis, tai trecdalis, o ne beveik puse. tai gal ir nesusikalbejom siuo klausimu
O paslaugos, tai pvz:
SPA centras - dirbs.
Maitinimai - reikia ziureti konkretu viesbuti, gali buti, kad dirbs absoliuciai visi restoranai ir barai, gali buti, kad koks paludymio baras ir kuris nors a la carte nedirbs. Turint omenyje, kad a la carte daznai buna keli, tai anokia cia ir beda, o ir klausimas, ar to reikia ar ne.
Vaiku mini clubas - gali veikti, gali ne. galima parasyt i viesbuti ir pasidomet, jei tikrai toks dalykas reikalingas. Nes tikrai nera taip, kad 100 proc jis neveiks balandzio men.
Vaikiski restoranai - klausimas ar aplamai toks yra konkreciame viesbutyje. O ir tai klausimas, ar tikrai nedirbs. Kazkas cia rase, kad Simenoje berods buvo toks lauke ir jis nedirbo. Bet siaip tai nereiskia, kad tokiu atveju nebus vaikisko meniu pagrindiniame restorane.
Animacija gali silpnai dirbti - tas tiesa, klausimas kaip labai ji reikalinga konkreciam zmogui. man nebutina, kitam, gal be jos ne atostogos.
Baseinai - tai cia ne viesbucio paslaugos, cia oru isdaigos
jei skirtumas 3000 tarp balandzio ir rugsejo, tai ko gero reikia pamastyti, ar tos paslaugos, kuriu gali nebuti (a la carte, animacija), vertos tokios kainos.
As tik salcio bijociau, nesinorisi liudnai ziureti i jura ir nesimaudyti joje

Ir man to liudesio nenumalsintu nei tas papildomas veikiantis restoranas, nei vaiku klubas

Bet ne visi gal tokie sustireliai, kaip as