QUOTE(Udrius @ 2011 03 23, 15:48)
Ghmmm aš nesuprantu tavo pasisakymo esmės... Ar nori pasigirti kad gyveni Anglijoje ir esi protinga, ar nori pasigirti kad moki pigiai keliauti ar kas?
Iš karto atsakau - viešbučiai skirtingoms rinkoms duoda skirtingas kainas. Todėl kokios kainos galioja užsakant anglams, tas negalioja lietuviams. Kelionių kainos vieną kartą geriau su organizatoriais, kitą kartą geriau patiems. Tiesiog daug kas priklauso nuo bilietų kainų, nuo pasiekiamumo ir galimybės ieškoti bilietų ir viešbučių. Bet kokiu atveju kelionių agentūros turi geresnes kainas nei booking ar gali pasiūlyti pats viešbutis. Žodžiu, nėra vieningo atsakymo kas geriau o kas ne... Čia kaip ir visas gyvenimas - loterija
Niekuom as nenoriu pasigirti,jei ka.Patikekit,nebe tiek man metu,kad girciausi gyvenimais Anglijoje,protu ar dar kazkuom

Prajuokinot,tiesa pasakius

Galeciau pasakyt,kad as LT gyvenu ir vaziuoja per Ldn su persedimu,tai absoliuciai nieko nekeicia.
Ar paklausti paprasto klausimo negalima kodel zmones keliauja per agenturas,o ne organizuojasi patys?Man idomu buvo,nes man pastoviai pigiau iseina paciai.O be to as LT agenturose visai nesigaudau,nes ir poreikio nera.Cobrei uzklausus daugiau ir issivyniojo diskusija.
Kalbant apie rinkas,visos jos yra pasiekiamos.Jei ne is vieno tinklapio tai is kito,jei ne is vienos salies tai is kitos.Ir taip,tai yra loterija.Jei lt agenturose as negausiu keliones su nuolaida,ir pasirinkimas bus tarp 5-6 tukst litu,tai as ta pacia kelione pirksiu per uk,kuri man kainuos maziau.Ne vieni lietuvaiciai organizuojasi patys ir per ta pacia uk vaziuoja.