Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

Ghmmm aš nesuprantu tavo pasisakymo esmės... Ar nori pasigirti kad gyveni Anglijoje ir esi protinga, ar nori pasigirti kad moki pigiai keliauti ar kas?

Iš karto atsakau - viešbučiai skirtingoms rinkoms duoda skirtingas kainas. Todėl kokios kainos galioja užsakant anglams, tas negalioja lietuviams. Kelionių kainos vieną kartą geriau su organizatoriais, kitą kartą geriau patiems. Tiesiog daug kas priklauso nuo bilietų kainų, nuo pasiekiamumo ir galimybės ieškoti bilietų ir viešbučių. Bet kokiu atveju kelionių agentūros turi geresnes kainas nei booking ar gali pasiūlyti pats viešbutis. Žodžiu, nėra vieningo atsakymo kas geriau o kas ne... Čia kaip ir visas gyvenimas - loterija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 23, 15:48)
Ghmmm aš nesuprantu tavo pasisakymo esmės... Ar nori pasigirti kad gyveni Anglijoje ir esi protinga, ar nori pasigirti kad moki pigiai keliauti ar kas?

Iš karto atsakau - viešbučiai skirtingoms rinkoms duoda skirtingas kainas. Todėl kokios kainos galioja užsakant anglams, tas negalioja lietuviams. Kelionių kainos vieną kartą geriau su organizatoriais, kitą kartą geriau patiems. Tiesiog daug kas priklauso nuo bilietų kainų, nuo pasiekiamumo ir galimybės ieškoti bilietų ir viešbučių. Bet kokiu atveju kelionių agentūros turi geresnes kainas nei booking ar gali pasiūlyti pats viešbutis. Žodžiu, nėra vieningo atsakymo kas geriau o kas ne... Čia kaip ir visas gyvenimas - loterija smile.gif

Niekuom as nenoriu pasigirti,jei ka.Patikekit,nebe tiek man metu,kad girciausi gyvenimais Anglijoje,protu ar dar kazkuom mirksiukas.gif Prajuokinot,tiesa pasakius biggrin.gif Galeciau pasakyt,kad as LT gyvenu ir vaziuoja per Ldn su persedimu,tai absoliuciai nieko nekeicia.
Ar paklausti paprasto klausimo negalima kodel zmones keliauja per agenturas,o ne organizuojasi patys?Man idomu buvo,nes man pastoviai pigiau iseina paciai.O be to as LT agenturose visai nesigaudau,nes ir poreikio nera.Cobrei uzklausus daugiau ir issivyniojo diskusija.
Kalbant apie rinkas,visos jos yra pasiekiamos.Jei ne is vieno tinklapio tai is kito,jei ne is vienos salies tai is kitos.Ir taip,tai yra loterija.Jei lt agenturose as negausiu keliones su nuolaida,ir pasirinkimas bus tarp 5-6 tukst litu,tai as ta pacia kelione pirksiu per uk,kuri man kainuos maziau.Ne vieni lietuvaiciai organizuojasi patys ir per ta pacia uk vaziuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 23 kovo 2011 - 17:28
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 23, 19:19)
Niekuom as nenoriu pasigirti,jei ka.Patikekit,nebe tiek man metu,kad girciausi gyvenimais Anglijoje,protu ar dar kazkuom  mirksiukas.gif Prajuokinot,tiesa pasakius  biggrin.gif Galeciau pasakyt,kad as LT gyvenu ir vaziuoja per Ldn su persedimu,tai absoliuciai nieko nekeicia.
Ar paklausti paprasto klausimo negalima kodel zmones keliauja per agenturas,o ne organizuojasi patys?Man idomu buvo,nes man pastoviai pigiau iseina paciai.O be to as LT agenturose visai nesigaudau,nes ir poreikio nera.Cobrei uzklausus daugiau ir issivyniojo diskusija.
Kalbant apie rinkas,visos jos yra pasiekiamos.Jei ne is vieno tinklapio tai is kito,jei ne is vienos salies tai is kitos.Ir taip,tai yra loterija.Jei lt agenturose as negausiu keliones su nuolaida,ir pasirinkimas bus tarp 5-6 tukst litu,tai as ta pacia kelione pirksiu per uk,kuri man kainuos maziau.Ne vieni lietuvaiciai organizuojasi patys ir per ta pacia  uk vaziuoja.

Ot šneki, žmones aš neįtikinu, kad važiuotų per lenkus ar per Rygą, nes ten kelionės pigiau, kartais 1000, kartais ir 2000 ltl, o Tu siūlai patiem organizuotis kelionę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 23, 16:43)
Ot šneki, žmones aš neįtikinu, kad važiuotų per lenkus ar per Rygą, nes ten kelionės pigiau, kartais 1000, kartais ir 2000 ltl, o Tu siūlai patiem organizuotis kelionę smile.gif

Tai cia gal greiciau ne galimybiu,o nenorejimo ar tingejimo problema(atmetant kokius super duper pasiulymus,bet nemanau,kad ju tiek jau daug).Cia gal butu ir atsakymas i mano vakaryksti uzduota klausima.Nenoriu vaziuoti per Ryga,Londona ar ieskotis pats,nes tingiu;nes man atostogos ir nenoriu galvos kvarsinti,pasirupins agentura ,tam ir moku;nezinau ko ir kur ieskoti;neturiu tam laiko;nes nerandu.

Aisku,gal su trim vaikais ir as mazai kur noreciau trenktis,bet jei man tai sutaupytu 3 tukstancius,tai as ne pries naktele praleisti viesbuty kur Rygoj,Londone ar Frankfurte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 23 kovo 2011 - 17:56
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 23, 19:47)
Tai cia gal greiciau ne galimybiu,o nenorejimo ar tingejimo problema(atmetant kokius super duper pasiulymus,bet nemanau,kad ju tiek jau daug).Cia gal butu ir atsakymas i mano vakaryksti uzduota klausima.Nenoriu vaziuoti per Ryga,Londona ar ieskotis pats,nes tingiu;nes man atostogos ir nenoriu galvos kvarsinti,pasirupins agentura ,tam ir moku;nezinau ko ir kur ieskoti;neturiu tam laiko;nes nerandu.

Aisku,gal su trim vaikais ir as mazai kur noreciau trenktis,bet jei man tai sutaupytu 3 tukstancius,tai as ne pries naktele praleisti viesbuty kur Rygoj,Londone ar Frankfurte.

Na kodėl taip jau manai - pernai iš Vilniaus tas pats viešbutis, ta pati trukmė, kaina buvo 7000 ltl, iš Rygos - 5000 ltl... Tiesiog gerų kainų paieška užtrunka... Bet kaip ir kažkada sakiau - lietuviai yra labai konservatyvūs ir labai lengvai pasiduoda apgaudinėjami....
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 23, 17:14)
Na kodėl taip jau manai - pernai iš Vilniaus tas pats viešbutis, ta pati trukmė, kaina buvo 7000 ltl, iš Rygos - 5000 ltl... Tiesiog gerų kainų paieška užtrunka... Bet kaip ir kažkada sakiau - lietuviai yra labai konservatyvūs ir labai lengvai pasiduoda apgaudinėjami....

Butent! drinks_cheers.gif

Apie ka as ir kalbejau,ta pati paruosta dalyka as galejau nusipirkti uz viena kaina,gerai paieskojus ir praleidus prie kompo 8 valandas non stop as ta pati nusipirkau uz trecdaliu pigiau.Galejo tai buti ir kitos agenturos pasiulymas,ar kitos salies,bet visa esme,kad tuo uzsiemus galima rasti geriau ir pigiau.Tik ieskoti turi ne agentura,o pats,kad kartais tas pacias agenturas rastum.
Atsakyti
Nu vaikai, nesigincijam 4u.gif . Udrius teisingai sake, lietuviai konservatyvus, o Keberiokst, tu irgi teisi "man atostogos ir as nenoriu niekuo rupintis ir neturiu tam laiko, nes dirbu" irgi faktorius, kuris lemia, kad daugiausia renkamasi agenturines keliones. Nieko tame blogo, tiesiog reikia pasidziaugti uz lietuvius, kad jie gali sau leisti nesidometi ar yra pigesniu alternatyvu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 23, 19:14)

Skaitau ir uzsipavydejau visiems nusipirkusiems kelione i Turkija.Nu net ir tiems kas ka kaip apgavo.Man butu tas pats, ne as "muzika uzsakau", bet as "soku"(vaziuoju, tiksliau vaziuociau atostogauti).Bet nu niekas neperka man tos keliones,nes vaikinui(sunaiteliui) egzaminai, tai man kaip motinai privalu "dalyvauti" visame procese. doh.gif
Vat mano atveju manau butu reikalingas "geras sukramtytas" produktas. blush2.gif
P.S. Tik vat su tais persedimaisman jau nelabai.Nes kiekvienas pakilimas ir nusileidimas lektuvu ne tikdrasos neprideda, bet kiekvienakrt jos mazeja. 4u.gif Tai as tada gal prie tu konservatoriu??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 23, 18:47)

Su MB praleisti naktelę viešbutį vienas malonumas, bet su trim vaikais (1m;3m;9m) ... ne, tik ne šiemet...
o patiems bukint - vienas juokas ir nenaujiena 4u.gif
tarp kitko Udriau, mes iš tų kur skrendam iš Varšuvos, iš Rygos dar nebandėm
mirksiukas.gif bet tik ne šiemet smile.gif
mūsų šiemet labai itališka šeima 2+3 vaikai + 2 senjorai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, ar iš Rygos skrist pigiau nei iš Vilniaus? Ar čia nuo viešbučio priklauso?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 03 24, 00:42)
Sveiki, ar iš Rygos skrist pigiau nei iš Vilniaus? Ar čia nuo viešbučio priklauso?

Reikia sekti kainas - pernai buvo smarkiai mažiau , ypač rugpjūtį.
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2011 03 23, 20:54)
Skaitau ir uzsipavydejau visiems nusipirkusiems kelione i Turkija.Nu net ir tiems kas ka kaip apgavo.Man butu tas pats, ne as "muzika uzsakau", bet as "soku"(vaziuoju, tiksliau vaziuociau atostogauti).Bet nu niekas neperka man tos keliones,nes vaikinui(sunaiteliui) egzaminai, tai man kaip motinai privalu "dalyvauti" visame procese. doh.gif
Vat mano atveju manau butu reikalingas "geras sukramtytas" produktas. blush2.gif
P.S. Tik vat su tais persedimaisman jau nelabai.Nes kiekvienas pakilimas ir nusileidimas lektuvu ne tikdrasos neprideda, bet kiekvienakrt jos mazeja. 4u.gif  Tai as tada gal prie tu konservatoriu???  biggrin.gif

O kodel negalima vasara skristi mokslams pasibaigus?
Atsakyti