Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Adade @ 2011 03 26, 18:22)
pastaruosiu du metus turejau galimybe pabuti Turkijoj pora kartu: geguze birzeli ir rugpjuti, skirtumas tas , kad geguze birzeli atvesta vakarais, rugpjuti kaip tikriausia pati isitikinot ne...  smile.gif todel, nusileidus saulei karstis nekankina, kaip vasaros pabaigoj jis niekur nedingsta, o dar dregme... doh.gif  nors dregme man labiausia nepatiko geguze, kada vakarais budavo slapios kedes, slapi stala, ypac ant kranto restoranuose ir vesoka... net susirgau pernai  doh.gif

acius mirksiukas.gif reiskia man tiks
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 03 26, 20:01)
reik veztis savo  mirksiukas.gif  normaliai nieko ten vietos jis neuzima, pridedi daigtu ir viskas...o svorio ir tiek tesveria  4u.gif
jei vaikams virs 2metu irgi 20kg priklauso, bet visiems 80kg vistiek nepaimsit  biggrin.gif

na, galvoju, jei 4 tuos 20kg, tai tubūt būtų per mažai biggrin.gif
Atsakyti
dar as cioce paklausiu,gal kas buvot ALARA STAR5???????????????/

ziurineju,lyg nieko,nes yra ramybes kampelis
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 03 26, 21:49)
dar as cioce paklausiu,gal kas buvot ALARA STAR5???????????????/

ziurineju,lyg nieko,nes yra ramybes kampelis

siemet galvojau i ten pasiduoti. Vienas is stabdziu buvo, kad salia Alaros 4* ir 3* ir jie visi trys naudojasi vieni kitu infrastruktura. Kazkaip apmaudu pirkti 5* kamabari, o lauke ir valgyklose stumdytis su mokejusiais N litu maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 26, 22:04)
siemet galvojau i ten pasiduoti. Vienas is stabdziu buvo, kad salia Alaros 4* ir 3* ir jie visi trys naudojasi vieni kitu infrastruktura. Kazkaip apmaudu pirkti 5* kamabari, o lauke ir valgyklose stumdytis su mokejusiais N litu maziau smile.gif

juk kiekvienas viesb tures savo pagrindini restorana,o zabegalkese,ai,man tai dzin,,,bendri vaizdai mane tenkina,na dar ir galvojam
siaip mane zavi kemeras,bet pernai buvau,siemet norisi kitur pasiduot
Atsakyti
Video apie Tahtali kalna

jeigu pataikyti ant gero oro- viena is fainesniu ekskursiju
Papildyta:

user posted image
Angliskai: Lower Duden Waterfall

14km nuo Antalijos. Ar kas nors lanketes savarankiskai? Kaip vykote?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 27 kovo 2011 - 17:58
dimming oiii priminei tu tuo vaizdu kelimasi i kalna... labai faina man patiko, na oras mums buvo idomus, keliantis lijo lietutis, o paciame kalne sviete saulute ir plauke debesys, kaip as sakau tikrai pasivaiksciojimas debesimis:) jausmas istikruju nerealus ax.gif
o ta nuotrauka krioklio pas mane ant desktopo darbe uzdeta..as vaziavaus ne savarankiskai o su kelioniu agentura. kaip nuvaziuot savarankiskai nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitvil @ 2011 03 27, 19:08)
dimming oiii priminei tu tuo vaizdu kelimasi i kalna... labai faina man patiko, na oras mums buvo idomus, keliantis lijo lietutis, o paciame kalne sviete saulute ir plauke debesys, kaip as sakau tikrai pasivaiksciojimas debesimis:) jausmas istikruju nerealus ax.gif
o ta nuotrauka krioklio pas mane ant desktopo darbe uzdeta..as vaziavaus ne savarankiskai o su kelioniu agentura. kaip nuvaziuot savarankiskai nezinau ax.gif

Kiek supratau to krioklio aplankymas įeina į ekskursijos programą? Kiek tai kainuoja ir laiko užima?
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 03 27, 19:17)
Kiek supratau to krioklio aplankymas įeina į ekskursijos programą? Kiek tai kainuoja ir laiko užima?

taip ieina i programa, ekskursija vadinasi lygtai Ekskursija Antalija, jei nemaisau ax.gif ax.gif kaina atrodo 8 eurai ax.gif ax.gif bet as nemokejau nes dave nemokai kadangi is novaturo pirkau kitas dvi keliones.
Tai veza i aukso fabrika, paskui odos fabrika, na po to prie krioklio ir i senamiesti ten apie 4 valandas uztrunka viskas ax.gif
Atsakyti
[quote=dimming,2011 03 27, 17:55]
Video apie Tahtali kalna

jeigu pataikyti ant gero oro- viena is fainesniu ekskursiju
Papildyta:

rekomenduoju, buvom birzeli pries pora metu wub.gif zmoniu mazai, pagrinde vakarieciai, virsuj galima isgert arbatos, prisest ant gultu ir grozetis, tokia relaks isvyka 4u.gif
Atsakyti
reikes pasidometi, nes kriokliai labai faini, ypac jeigu pasiziuri daugiau nuotrauku ar video youtube
Atsakyti
QUOTE(Zitvil @ 2011 03 27, 19:25)
taip ieina i programa, ekskursija vadinasi lygtai Ekskursija Antalija, jei nemaisau ax.gif  ax.gif kaina atrodo 8 eurai ax.gif  ax.gif bet as nemokejau nes dave nemokai kadangi is  novaturo pirkau kitas dvi keliones.
Tai veza i aukso fabrika, paskui odos fabrika, na po to prie krioklio ir i senamiesti ten apie 4 valandas uztrunka viskas ax.gif

Aš netesingai supratau, tai yra ekskursiją po Antaliją kitaip dar shopingu įvardinta. Aš maniau kad Tahtali ir krioklys yra vienoje ekskursijoje. Kas žino kiek Tahtali kainuoja? 4u.gif
Atsakyti