Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo Universitetas (VDU)

Nu ką, sesija kaip ir baigta, beliko paskutinį pažymį sužinoti. thumbup.gif Smaguma thumbup.gif Dar viena pakopa įveikta 4u.gif
Žiogeli, kaip tau sekėsi pas malčiką Kaselį g.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2012 01 21, 11:35)
Žiogeli, kaip  tau sekėsi pas malčiką Kaselį g.gif

Pas šitą malčiką tai gerai man. biggrin.gif Dabar pas Antanaitį užsiregistravau. Tai vaikinas savo stiliuje. lotuliukas.gif Jau net nepasakosiu. Pati viską žinai.
Kaip tau praktikos reikalai?
Atsakyti
QUOTE(*Žiogas* @ 2012 01 24, 14:26)
Pas šitą malčiką tai gerai man.  biggrin.gif Dabar pas Antanaitį užsiregistravau. Tai vaikinas savo stiliuje.  lotuliukas.gif Jau net nepasakosiu. Pati viską žinai.
Kaip  tau praktikos reikalai?

Gerai, susitvarkiau lyg tai biggrin.gif Antanaitis wub.gif Kas keičiasi, kas ne- bet o tačiau jis visada ištikimas sau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2011 04 01, 09:00)
Pasisakysiu kaip visa tai jau praėjusi smile.gif Gali ir dar kaip gali , bet....Netylėkit. Mes pirmam, antram kurse tylėjo ir kalėm, ruošėmės 4 koliams vienai dienai, paskui trūko kantrybė pradėjom kelt bangas. Po skambučių į katedrą ir surinktų parašų atėjo pati mūsų katedros vedėja į paskaitą, atsiprašė ir pasakė, kad taip nepasikartos. Ir nemelavo, daugiau kaip 2 kolių per dieną ateityje nebebuvo. TAd jei kyla neaiškumai ar piktinatės kuom, darykit tai garsiai, nes už jus niekas kitas to nepadarys  mirksiukas.gif

Gryna tiesa, aš magistre studijuoju buvo panaši situacija,bet ne keli egzai dienoj, o kiekviena diena po egza tooooki geros apimties... Tai parasem laiskuti per FC katedros vedejai,problema greitai buvo isspresta ir pasakyta, kad tarp egzu turi buti 3dienu pertrauka.
Papildyta:
QUOTE(SJA @ 2011 04 08, 11:13)
man tai buvo super profesorius  smile.gif pas ji nera lengva, daug kam jis ir nepatinka. Bet pasimokyti is jo tikrai yra ko  4u.gif

Pritariu. Vertas profesoriaus vardo.
Atsakyti
labas rytas mergaites,
tikiuos cia dar liko psichologiu 4u.gif ax.gif i jas ir noreciau kreiptis su klausimu- gal kuri turi uzsienio straipsniu, tema apie vaiku baimes, socialines ir mokyklines vaiku baimes?pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2012 01 30, 10:31)
labas rytas mergaites,
tikiuos cia dar liko psichologiu  4u.gif  ax.gif  i jas ir noreciau kreiptis su klausimu- gal kuri turi uzsienio straipsniu, tema apie vaiku baimes, socialines ir mokyklines vaiku baimes?pasidalinkit  4u.gif

Mokslinių? Per EBSCO ieškojai?
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2012 01 30, 13:18)
Mokslinių? Per EBSCO ieškojai?

aha moksliniu 4u.gif ieskojau, bet va vistiek truksta... reiketu dar bent 5 kokiu idomesniu...
Atsakyti
Sveikos,
as norejau paklausti. Ar imanoma istoti i viesaji administravima, jei balai tikrai nera auksti? Aisku, i savo lesom studijuojancius. Bet balas butu gal 11 su trupuciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2012 02 12, 10:22)
Sveikos,
as norejau paklausti. Ar imanoma istoti i viesaji administravima, jei balai tikrai nera auksti? Aisku, i savo lesom studijuojancius. Bet balas butu gal 11 su trupuciu blush2.gif

http://www.vdu.lt/pu...iniai-balai.pdf
Čia va 2011 metų stojimo balai. Pažiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, pas mane kompe gal kokiu programu truksta. Bet man ten nieko nerodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2012 02 12, 11:04)
Na, pas mane kompe gal kokiu programu truksta. Bet man ten nieko nerodo schmoll.gif

Viešasis administravimas (vf):20,04-17,8
Viešasis administravimas (vnf):17,18-8
Va ką ten rašo ax.gif Čia nuo didžiausio iki mažiausio balo. Kaip suprantu, su 11 balų, yra šansų įstoti į visiškai savo lėšomis mokamą vietą. Be to, čia dienininkų balai, ištęstinėse( buvusiose neakivaizdinėse) gal būt dar mažesni balai g.gif
Čia bandyk ieškoti informacijos: http://www.vdu.lt/st...udijas-vdu.html

Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2012 02 12, 12:29)
Viešasis administravimas (vf):20,04-17,8
Viešasis administravimas (vnf):17,18-8
Va ką ten rašo ax.gif Čia nuo didžiausio iki mažiausio balo. Kaip suprantu, su 11 balų, yra šansų įstoti į visiškai savo lėšomis  mokamą vietą. Be to, čia dienininkų balai, ištęstinėse( buvusiose neakivaizdinėse) gal būt dar mažesni balai g.gif
Čia bandyk ieškoti informacijos:  http://www.vdu.lt/st...udijas-vdu.html

drinks_cheers.gif šansų įstoti yra, nes daugumos neakivaizdininkų visada būna žemesni balai, be to viskas priklauso nuo tais metais stojančių - vienas metais būna daugiau stojančių su aukštesniu balu, todėl kartelė pakyla, kitais metais būna stojančių su mažesniu balu, čia jau, kaip sakant, laimės reikalas 4u.gif
Atsakyti