Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo Universitetas (VDU)

QUOTE(adielaxyiuo @ 2012 06 04, 17:34)
Jeigu vėl reikėtų rinktis kur studijuoti tikrai nebestočiau į VDU, pasirinkčiau geriau MRU, žinau, kad ant MRU daug kas "varo" šiuo metu, bet esmė tame, kad ten tikrai sudarytos puikios sąlygos studijuoti ir studentais rūpinamasi. Kaip tik šiandien skaičiau straipsnį, kad MRU net naktį veikia biblioteka/skaityklas ir studentai gali ten ruoštis atsiskaitymams ir sąlygos ir aplinka gerai sudaryta, tik dar labiau nusivyliau VDU, nes čia 19 h kaip užsidaro biblioteka ir laisvas daryk ką nori jei nespėjai ko nors perskaityti ar pasimokyti, o kai kurie kai gyvena bendrabučiuose, tai jiems tikrai sunku ten mokytis (triukšmas ir pan.). Ir šiaip bent jau mūsų fakultete tai košmaras, net spausdintuvo nepajėgia nusipirkti, kad studentams būtų patogiau ir nereikėtų vaikščioti iki Don 52 šviestis nuolatos (nes nuo mūsų fakulteto iki don52 nemažas atstumas). Ai žodžiu, gal čia tik dabar man taip atrodo, bet tikrai nusivylusi šiuo metu esu.

Aš visada palaikau taikas mano: savo darbovietę, savo universitetą, savo bendruomenę, savo parapiją... Tačiau po paskutinio susidūrimo su vienu dėstytoju- jau nebe schmoll.gif Ir vienas žmogus pasirodo gali uždėti anspaudą ilgam. Gėda, kai tokie dirba universitetuose. Ale visokių čia reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomatopėja @ 2012 06 08, 14:36)
Sveikos, VDU studentės. 4u.gif Noriu pasiteirauti dėl gretutinių studijų. Jei, tarkim, įstoju į lietuvių filologiją, tai galiu rinktis kokias tik noriu gretutines studijas ar yra tam tikras sąrašas?  blush2.gif

Gali rinktis is pateikto saraso smile.gif

http://www.vdu.lt/lt/page/show/135
Atsakyti
QUOTE(Naggy @ 2012 06 09, 18:55)
Gali rinktis is pateikto saraso smile.gif

http://www.vdu.lt/lt/page/show/135

Vadinasi studijuojant, tarkim, humanitarinių mokslų fakultete aš galėčiau pasiimti gretutines studijas ir tas, kurios yra kitame fakultete? Pati ketinau stoti į lietuvių filologiją, o viešąją komunikaciją paimti kaip gretutines. Bet ėmiau ir suabejojau ar tai įmanoma. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomatopėja @ 2012 06 10, 18:15)
Vadinasi studijuojant, tarkim, humanitarinių mokslų fakultete aš galėčiau pasiimti gretutines studijas ir tas, kurios yra kitame fakultete? Pati ketinau stoti į lietuvių filologiją, o viešąją komunikaciją paimti kaip gretutines. Bet ėmiau ir suabejojau ar tai įmanoma. doh.gif

tai žinoma, kad įmanoma, jei tik tvarkaraščiai smarkiai nesidubliuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2012 06 08, 15:55)
Aš visada palaikau taikas mano: savo darbovietę, savo universitetą, savo bendruomenę, savo parapiją... Tačiau po paskutinio susidūrimo su vienu dėstytoju- jau nebe schmoll.gif Ir vienas žmogus pasirodo gali uždėti anspaudą ilgam. Gėda, kai tokie dirba universitetuose. Ale visokių čia reik doh.gif

Nu, nu... Pasakok, pasakok. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 06 10, 22:02)
tai žinoma, kad įmanoma, jei tik tvarkaraščiai smarkiai nesidubliuos  mirksiukas.gif

Dėkui, nuraminot. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, imanoma studijuoti politika nuotoliniu budu?? g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra studijuojančių ar baigusių arba turinčių pažįstamų, studijuojančių / baigusių, aplinkotyrą ir ekologiją arba biologiją? rolleyes.gif Neapsisprendžiu, kurią specialybę pasirinkti, bet kokia informacija "iš vidaus", išdėstyta asmeninė patirtis būtų naudinga ir galbūt man padėtų susidaryti geresnį vaizdą smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar yra čia besimokančių VDU nuotoliniu būdu? smile.gif

Ponia.Popo - kiek skaičiau, tai ne. Visos studijų programos čia yra http://www.studyonline.lt/node/27
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabruskinas: 01 rugpjūčio 2012 - 20:49
Sveikos, merginos, reikia jusu pagalbos 4u.gif Gal kam teko imti paskola studiju mokesciui padengti? As noriu pasiimti vienam semestrui, dabar kaip tik jau galima tai padaryti, bet...niekad nesu to dariusi ir nesusigaudau net to, kur uzpildyt ta prasyma doh.gif Prisijungus prie savo el. bankininkystes mane iskart numeta ten, kur pildziau el. deklaracija. O kur konkreciai prasymas del paskolos??? HELP. 4u.gif
Atsakyti
Dekui, jau issiaiskinau. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.Gal yra kas mokesi anglu 2 lygi pas Macijauskaite-Bonda?Kokie atsiliepimai?
Atsakyti