As pabandymui nusipirkau alfaparf 11.11 tai nepasakyciau, kad esu patenkinta. Saknys gelsvos liko, o ten kur jau buvo dazyti, tai labai pilki. Man keune 1511 geriau nudazo, tik kad cia kur gyvenu ja sunkiau gauti, maniau gal alfaparf bus gerai, bet nusivyliau. Koki oksidatoriu jus naudojat ir kiek laiko uztepe laikot? Informaciniam lapely parasyta su 12% naudot, bet as bandziau su 9%.
Sveiki, gal kas galetumete labai padeti ir atsakyti, kur butu galima Vilniuje isigyti Apfaparf Color Wear dazu? Esu blondine, taciau noriu persidazyti savo naturalia spalva, galvoju apie 6.35 arba 7.32 nr, taciau nezinai kokio emulgatoriaus reiketu? Gal kas galetu patarti? Buciau labai dekinga

QUOTE(kauke26 @ 2013 07 07, 21:39)
As pabandymui nusipirkau alfaparf 11.11 tai nepasakyciau, kad esu patenkinta. Saknys gelsvos liko, o ten kur jau buvo dazyti, tai labai pilki. Man keune 1511 geriau nudazo, tik kad cia kur gyvenu ja sunkiau gauti, maniau gal alfaparf bus gerai, bet nusivyliau. Koki oksidatoriu jus naudojat ir kiek laiko uztepe laikot? Informaciniam lapely parasyta su 12% naudot, bet as bandziau su 9%.
Aš dažiausi su 11.11 buvo

Alfaparf patys geriausi sviesinantys dazai, kiek esu bandziusi kitu, tai visada griztu prie ju ir spalva grazia isgauna ir nesausina plauku

QUOTE(Tresor @ 2013 08 31, 21:30)
Alfaparf patys geriausi sviesinantys dazai, kiek esu bandziusi kitu, tai visada griztu prie ju ir spalva grazia isgauna ir nesausina plauku 

ir man lygiai tas pats

Sveikos, tos kurios turi patirties su Alfaparf kosmetika.
Sugiharoje yra atliekamas su ja plaukų laminaavimas. Kainuoja nuo 200 iki 270. Gal kas nors darėtės? Ar patiko, kokie rezultatai, ar ilgai išliko efektas? Ar ši kosmetika ir procedūra verta dėmesio? Gal nutuokiate kokias priemones reiktų įsigyti, kad laminavimo efektas išliktų? Labai ačiū
Sugiharoje yra atliekamas su ja plaukų laminaavimas. Kainuoja nuo 200 iki 270. Gal kas nors darėtės? Ar patiko, kokie rezultatai, ar ilgai išliko efektas? Ar ši kosmetika ir procedūra verta dėmesio? Gal nutuokiate kokias priemones reiktų įsigyti, kad laminavimo efektas išliktų? Labai ačiū

QUOTE(IevaIevute @ 2013 09 05, 12:04)
Sveikos, tos kurios turi patirties su Alfaparf kosmetika.

Mane tai pat labai domintų atsiliepimai

Ar jau visi pamirso alfa parf
?

Sveikos mergaites,
pasakykite kur perkate siuos produktus?jos skiriasi nuo tu produktu su kuriomis dirba kirpejos?
pasakykite kur perkate siuos produktus?jos skiriasi nuo tu produktu su kuriomis dirba kirpejos?

QUOTE(kauke26 @ 2013 07 07, 22:39)
Sveika, aš dažau savo plaukučius su alfaparf 11.02 arba 11.10 spalvytė labai labai panaši, o oksidantą maišau, t.y. 9% ir 12% per pusę, laikau 50min, jau daug metų tais dažais dažau, esu patenkinta

maciau kalbejot apie 11.11 spalva ir as ja bandziau, tik bandziau tonuoti plaukus su 3 proc oksidantu..ir gavausi malvina
melyni melyni plaukai, o palaikiau vos 10 min (vietoje 30 min), poto ploviau plaukus negailedama, po kokiu 10 plovimu atsiplove, ir liko grazi pelenu spalva, bet ji issilaike vos savaite..gal kas numanot ka blogai padariau, kodel gavausi melyna?
(daziau ant balintu plauku)