Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

Taip greitai blink.gif Aš užsisakiau 04 21, o išsiuntė 04 22, tai reikės pradėt tikrint pašto dėžutę ax.gif

QUOTE(ibieililiai @ 2011 04 30, 11:40)
Sveikos,

gavau šiandien 04-25 siuntinuką - suknelę smile.gif Esu labai patenkinta, kadangi čia mano pirmasis bandymas, kuris nenuvylė. Kokybė labai gera, tiko idealiai. Ėmiau 10 dydį, mano apimtys - 88-61-94.
Va, ši suknelė, spalva Cream:

http://www.asos.com/...-...1&clr=Cream

Atsakyti
Kokius dzinsuus ar jegingsus galetume parekomenduoti is asos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 04 30, 19:59)
Aš šiandien grįžus iš darbo radau pranešimą iš pašto. Nieko nesu pirkusi, spėju, kad tai ko gero bus kovo 4 d. užsakymas, kuris buvo pripažintas dingusiu. g.gif

Geras biggrin.gif tai gal man dar viena suknele ateis, nes mano irgi tarp dingusiuju buvo, tai kita tokia pacia atsiunte, o siandien irgi is pasto pranesima gavau, bet toki keista kaip neregistruotam siuntiniui, nes registruotam kitokie buna (as maudimkes is VS laukiu) smile.gif O ka daryt tada?Pagrazint reikia ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audronyyyte @ 2011 05 01, 13:27)
Geras biggrin.gif tai gal man dar viena suknele ateis, nes mano irgi tarp dingusiuju buvo, tai kita tokia pacia atsiunte, o siandien irgi is pasto pranesima gavau, bet toki keista kaip neregistruotam siuntiniui, nes registruotam kitokie buna (as maudimkes is VS laukiu) smile.gif O ka daryt tada?Pagrazint reikia ar kaip? blush2.gif

Iš asos visi neregistruoti būna, tie, kur nemokami. Man parašyta, kad gautas paprastas smulkus paketas iš Prancūzijos, bet čia tik ta siunta gali būti ir daugiau niekas, kadangi visi kiti pirkiniai jau atėję.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 05 01, 13:30)
Iš asos visi neregistruoti būna, tie, kur nemokami. Man parašyta, kad gautas paprastas smulkus paketas iš Prancūzijos, bet čia tik ta siunta gali būti ir daugiau niekas, kadangi visi kiti pirkiniai jau atėję.

Pas mane toks pat, vadinasi suknele (kuria jau turiu) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audronyyyte @ 2011 05 01, 14:11)
Pas mane toks pat, vadinasi suknele (kuria jau turiu) thumbup.gif

Aš tai neturiu, nes kitos tokios nebuvo. Man grąžino pinigus. g.gif
Atsakyti
As irgi vakar gavau siuntinuka, kuri buvau uzsisakius kovo vidury biggrin.gif Man jau grazino uz ji pinigus, net nebesitikejau gauti ir nebereikejo to daikto, bet vistiek gavau smile.gif Pirma karta uzsisakinejau is asos ir jau buvau nusivylus bereikalo biggrin.gif Ka darysit tos, kurios gavot siuntinukus, bet jau jums grazinti pinigai arba issiusta antra preke? smile.gif Reikia jiems parasyt kazka ir pervesti?
Atsakyti
Labas rytas,

Siryt gavau savo balandzio 11 dienos siuntinuka, jau galvojau bus pradinges amzinai, bet va atnese pastininke thumbup.gif

Atsakyti
As vis dar negavau nei balandzio 08, nei 11 dienos uzsakymu, parasiau i Asos, tai prase dar palaukti iki geguzes 10 d. Bet jau sukneles man nebereikia sad.gif zodziu pikta labai...
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2011 05 02, 12:20)
As vis dar negavau nei balandzio 08, nei 11 dienos uzsakymu, parasiau i Asos, tai prase dar palaukti iki geguzes 10 d. Bet jau sukneles man nebereikia sad.gif zodziu pikta labai...

Uzuojauta ir belieka pykti ant saves. Nes kaip tik 8-9 dienomis, o ir anksciau buvo kalbeta ir apie siuntiniu dingima, ir apie velavima. Apsidraudziant reikejo bent jau mokama siuntima imti, per kurjerius ir greiciau ir tikimybe, kad ateis didesne, jei jau daiktas buvo konkreciai datai perkamas. Niekur nuo to nedingsi, kur bepirktum internetu, panasiu dalyku visada pasitaiko, tai reikia tureti omenyje. Siaip liudna zinoma 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti