Visi keliai veda i Moletus

. MB save Moletiskiu laiko, nors nuo 10 met Vilniuj gyvena. Ziurek, dar ir giminyste kokia atrasim?
Mes turim sodyba link Labanoro. Svajoju aveles laikyt... Nu gal kada nors

. B svajoja danielius arba elnius aptvaruose augint. Pernai dar zemes salia prisidurem, dabar jau beveik 9 ha turim. Tai jau B mintyse aptvarus stato. Nu, bet tai tik svajones. Kolkas su vistom jos ir baigiasi. Ozkos pieno seimyna negeria, tai tik man vienai sau paciai butu gal nelabai tikslinga.
As daviau uzklausa savo temai. Ai lai buna, gi valgyt nepraso. Vasara gal i skraistes, salikus mesiuos, nes kaime vietos daugiau.

.
Niekada negaleciau daryt prasciau, kad pigiau. Man atvirksciai traukia ilgesnis krapstymasis prie vienu slepeciu. Bet zmones turi teise rinktis. As siulau savo preke, savo kaina, jei mano darbas patinka - pirks, jei ne nepirks. Ir tikrai zinau, kad pigiau ir daugiau, nereiskia sekmingiau. Geriau parduot 1 slepetes brangiau, nei tris uz vienu kaina. Juk laikas, medziagos irgi kainuoja. Bet kiekvienas yra laisvas savo apsisprendime. As parduodu uz panasia kaina, kaip salone.