sveikos, noriu paklausti gal kas bandet riebiai, spuoguotai odai gintaro aliejuka?
QUOTE(rasavytenis @ 2013 09 26, 15:15)
sveikos, noriu paklausti gal kas bandet riebiai, spuoguotai odai gintaro aliejuka?
pirma karta apie toki girdziu... kas per "stebuklas"?

Mano atradimas nakčiai - naktinis Clinique kremas, maloniai tepasi, lengvos tekstūros, kuris taip gerai įsigeria, kad apskritai nesijaučia, kad ant veido yra kremas

Manai su naminiais įveiksi? O kuo jau pirktiniai tokie blogi?
Vaistinėje galima rasti tinkamų priemonių.

QUOTE(harilla @ 2013 09 29, 13:12)
Sveikutės.
Norėjau Jūsų paklausti, gal kartais galėtumėte patarti kokių natūralių, namuose pagaminamu priemonių? Labai jau spuogai ir inkštirai kamuoja... O pirktiniai kažkaip nežavi.

Norėjau Jūsų paklausti, gal kartais galėtumėte patarti kokių natūralių, namuose pagaminamu priemonių? Labai jau spuogai ir inkštirai kamuoja... O pirktiniai kažkaip nežavi.

aš kątik iš dermatalogės. patarė daryti pilingus su druska (ta rupia ), su kavos tirščiais išdžiovintais, su citrina, nes c vit labai tinka odai

Sveikos

jungiuosi i jūsų būrį. Su oda kovoju nuo gal 14 m. man jau 28 m

tai va, po n metu visokių bandymų -siandien vel nuejau pas dermatologe.kelis metus nebuvus. israse krema Skinoren.nusipirkau nakvisu aliejaus. netiesiogiai patare maziau est kotletu, ir oda bus grazi

Beja, pasake, kad riebi ir problematiska oda - "dovana" visam gyvenimui.

QUOTE(braske09 @ 2013 10 01, 14:42)
aš kątik iš dermatalogės. patarė daryti pilingus su druska (ta rupia ), su kavos tirščiais išdžiovintais, su citrina, nes c vit labai tinka odai

Tai tinka toms, kurių veido oda nėra jautri. Man asmeniškai net ir švelnus šveitiklis su kietomis dalelėmis sukelia spuogų atsiradimą - tad ką jau kalbėti apie kokią druską.
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2013 10 01, 19:51)
Tai tinka toms, kurių veido oda nėra jautri. Man asmeniškai net ir švelnus šveitiklis su kietomis dalelėmis sukelia spuogų atsiradimą - tad ką jau kalbėti apie kokią druską.
aš kažkaip pagalvojau, kad taip stipriai šveičiant-kaip man gydytoja įvardino-dar su druska ir nusipirkti pačią šiurkščiausią kempinę ir trinti-galima nejuokais sudirgint odą. Gydytojos paklausiau, ar nepažeisiu odos, o ji paklausė " o tai ką jūs darote su labai riebaluotais puodais ir keptuvėmis?"

QUOTE(braske09 @ 2013 10 02, 06:40)
aš kažkaip pagalvojau, kad taip stipriai šveičiant-kaip man gydytoja įvardino-dar su druska ir nusipirkti pačią šiurkščiausią kempinę ir trinti-galima nejuokais sudirgint odą. Gydytojos paklausiau, ar nepažeisiu odos, o ji paklausė " o tai ką jūs darote su labai riebaluotais puodais ir keptuvėmis?"

Labai įdomus atsakymas...

braske09, kažkaip abejoju tokios gydytojos kompetencija
O jei pas moterį po tokių procedūrų išlįs kraujagyslės? Labai didelė rizika. Ar ta pati kosmetologė jas po to gydys ir naikins prabangiu lazeriu?
Veido oda tikrai ne priskretęs puodas