Parasyk kai zinosi naujienas DI, laikysiu spygas uz tave, gal visgi bus kitaip ir nieko nereikes daugiau daryti tau.
joanaxxxx: konizacija neskausminga ir net narkozes bent jau mano atveju nedejo, tik po jos gijo labai sunkiai ir varginantis tas menuo buvo, beje pastoti galima ir jei yra pakitimai,nes as pastojau ir isnesiojau normaliai ir pagimdziau mergyte sveika( aisku cezario pagalba)
Ryza, labai dziaugiuosi uz tave del geru rezultatu! Nuostabios naujienos

paprastai neskasminga, as tuos dalykus labai gerai zinau ir ka reiskia biopsija ir ka reiskia konizacija, konizacijos metu suleidzia nuskausminamuju vaistu i pati kakleli ir nic nieko nejauti ir nereikia tu narkoziu kurios zaloja smegeneles
konizacijos metu man uzdegino zaizdele ir ispjauste visus aplink pakitusius audinius ir dar paeme giliau is kaklelio megini istyrimui vat. Na nebent saulele1982 tu pati maisai konizacija ir amputacija, kuri kiek zinau yra daroma chirurginiu budu.

nu Žemyna999 nereik isizeidinet
paklausiau tik, nes labai jau keistai su tuo neskausmingumu...jei butu neskausminga tai neleistu tu vaistu i gimdos kakleli, kaip pvz per onc'ocitologini tyrima, ten butent taip ir apibudinamas tyrimas, kad neskausmingas, o jei jau nuskausmina vienaip ar kitaip, tai jau vadinas skausmingas...
na o as tai jau manau ne ka prasciau zinau kas yra kas
nes klausausi ne bobuciu pasaku, o mano ginekologe viska graziausiai ir aiskiausiai paaiskina...

nes klausausi ne bobuciu pasaku, o mano ginekologe viska graziausiai ir aiskiausiai paaiskina...
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 08 29, 12:53)
kad bus pablogejimas po puses metu ir kad pastoti irgi nepavyks tiek laiko, tai is kart buciau dariusi ta procedura ir dabar gal jau rami buciau buvusi.
Kaip kiekvienam skirtingai viskas vystosi: as jau 4 metai vaikstau su ascus pakitimais, kas tris-keturis menesius tikrinuos, kol kas nepereina i blogesne puse, zpv nerasta, gydytojai aiskino, kad pas mane del esancios zaizdeles nuolatos vyksta uzdegiminiai procesai, tai siulo "nugramdyti" lazeriu pakitusias lasteles ir taip sutvarkyti zaizdele.
QUOTE(saulele1982 @ 2011 08 29, 23:01)
nu Žemyna999 nereik isizeidinet
paklausiau tik, nes labai jau keistai su tuo neskausmingumu...jei butu neskausminga tai neleistu tu vaistu i gimdos kakleli, kaip pvz per onc'ocitologini tyrima, ten butent taip ir apibudinamas tyrimas, kad neskausmingas, o jei jau nuskausmina vienaip ar kitaip, tai jau vadinas skausmingas...

na as irgi ne is bobuciu pasakojimu cia belenka atsisedus rasineju, rasau,nes tuos dalykus paciai reikia pereiti ir iskenteti, beje kiekvienos atvejis skirtingas, taip pat ir gyditoju metodai skiriasi, vieni net biopsijai deda narkoze,o kiti ir tai konizacijai nerekomenduoja jos. Taip ,kad daug ivairiausiu nuomonu ir gydimo budu yra ir nematau cia nieko juokingo jei mano gydimas skyresi nuo tavojo.
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 08 30, 09:45)
na as irgi ne is bobuciu pasakojimu cia belenka atsisedus rasineju, rasau,nes tuos dalykus paciai reikia pereiti ir iskenteti, beje kiekvienos atvejis skirtingas, taip pat ir gyditoju metodai skiriasi, vieni net biopsijai deda narkoze,o kiti ir tai konizacijai nerekomenduoja jos. Taip ,kad daug ivairiausiu nuomonu ir gydimo budu yra ir nematau cia nieko juokingo jei mano gydimas skyresi nuo tavojo.
man biopsija dare, be jokio nuskausminimo is vis...

Žemyna, o kur tau dare konizacija, kad be narkozes?