Įkraunama...
Įkraunama...

Skambiname pianinu 2.

QUOTE(FLEXE @ 2012 11 27, 20:01)
Sveikos,

speju cia dauguma grojancios ne vienus metus...kaip manot, ar imanoma 30 metu ismokti groti pianinu, jei pries tai visiskai neturejai nieko bendro su muzika?  ax.gif

Labas.

Jei yra didelis noras, įmanoma viskas smile.gif tik, aišku, nesitikėkite tapti pasaulinio lygio pianiste biggrin.gif Bet savo malonumui įmanoma išmokti pagroti sau mielas melodijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2012 11 27, 20:01)
Sveikos,

speju cia dauguma grojancios ne vienus metus...kaip manot, ar imanoma 30 metu ismokti groti pianinu, jei pries tai visiskai neturejai nieko bendro su muzika?  ax.gif

tik svarbu labai noreti,pasistenkt ir tiketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2012 11 27, 20:05)
Labas.

Jei yra didelis noras, įmanoma viskas smile.gif tik, aišku, nesitikėkite tapti pasaulinio lygio pianiste biggrin.gif Bet savo malonumui įmanoma išmokti pagroti sau mielas melodijaoi ns smile.gif

QUOTE(volpe @ 2012 11 27, 20:12)
tik svarbu labai noreti,pasistenkt ir tiketi smile.gif

Oi ne, virtuoze ir nesitikeciau tapti biggrin.gif
norisi del saves...
Reik pabandyt turbut pora pamoku pas ka nors ir tada bus aisku ar stiprus tas noras...
gal kas zino kas leistusi i tokia avantiura Klaipedoje? smile.gif
Atsakyti
sveikos,

sūnus ieško natu, gal kuri turite blush2.gif
The Black Cat Waltz (A Piano Solo For Halloween)
Atsakyti
Gal kas turite Kevin Kern kūrinių natų? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galėtumėte padėti.

Ieškau vienos knygos. Pamenu, kad joje pirmieji puslapiai buvo pagrindai, kaip groti pianinu, man regis, net keliomis kalbomis parašyti. Tada toje knygutėje visi kūriniai buvo suskirstyti į 5 lygius: A, B, C, D, E. A ir B lygio kūriniai tik vienai rankai, C - įvairiai, o D ir E jau sudėtingesni. Joje yra tokie kūriniai kaip Moonlight Sonata (pamenu, kad C-dur visas kūrinys) - Beethoven, Handel - Largo, Nearer my god to thee, Joplin - Entertainer, berods dar ir Ode to Joy buvo ir pakankamai daug kitų.

Labai gera knyga, noriu ir vėl susirast, bet niekaip neatgaminu pavadinimo. Gal kas padėsit?
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2013 01 05, 19:37)
Gal kas turite Kevin Kern kūrinių natų?  smile.gif

Kevin Kern natos

Visi kompozitoriai is K raides, Kerno irgi yra nemazai
Atsakyti
QUOTE(martusha @ 2013 03 01, 11:37)

ačiū 4u.gif Tarakovą žinau. bet buvau pamiršusi doh.gif gera gi svetainė, visokio gėrio thumbup.gif
Atsakyti
Labas, pianistės 4u.gif

Pianinu intesyviai grojau 8 metus, o po to, persikrausčius į kitą miestą, teko pamiršti šį malonumą.
Vis tik, noras groti niekur nedingo, tad po truputį ieškau būdų vėl tuo užsiimti. Deja, neturiu galimybės nusipirkti pianiną (nuomojuosi būstą, todėl nežinia kiek laiko gyvensiu ten pat). Sakykit, ar įmanoma, kad kokia muzikos mokykla mane priimtų pasigroti? g.gif Man mokytojo kaip ir nereikia, tiesiog norėtusi galėti savo malonumui pagroti, bet kažin ar taip įmanoma.. O gal kas girdėjot, kad taip būtų daroma sostinėje?
Trumpai tariant, ieškau išsinuomoti pianiną biggrin.gif

Geros dienos visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar šitą puslapiuką lankėt?
http://freepianosong...nload-page.html
Atsakyti
zinoma:manau,kad pirmuosiuose puslapiuose turetu buti.....
as issisaugojus kelias buvau....bet paskui dugedo kompas ir viska man prarado.......bet vel reiks susirinkti visa rinkini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 03 14, 14:35)
zinoma:manau,kad pirmuosiuose puslapiuose turetu buti.....
as issisaugojus kelias buvau....bet paskui dugedo kompas ir viska man prarado.......bet vel reiks susirinkti visa rinkini smile.gif

na neabejoju, kad as atrandu tai, ką senai žinot smile.gif tiesiog vėl turiu pianiną po 10 metų, tai naršau smile.gif Alicia Keys repertuaro ieškau.. bet "girl is on fire" nerandu natelių..
Atsakyti