Įkraunama...
Įkraunama...

Skambiname pianinu 2.

labas,norejau jusu paklausti,gal kas zinote ar turite natu pvz,kaip sodziaus jovarai,mazam kambarely,pusele,pauksciai ir t.t.Buciau labai dekinkga jei kas man ju atsiustu,galite siusti ir imano el.pasta
Atsakyti
Sveiki, gal man pagelbėsite, kur gauti naują knygą JAUNASIS PIANISTAS?? Dukra užsiprašė 000054.gif dovanų, o aš niekur jos nerandu doh.gif
Atsakyti

Pagauki krintančią snaigę,
Sugniaužki ją delne.
Tegul linksmybės Tau nesibaigia,
Įsivaizduok, kad gyveni tu sapne..

Su kerinčiom Šv. Kalėdom!
user posted image
Atsakyti
Gal kas turit G.Storpirščio "Bardų knyga" ar A.Kulikausko "Pašėlęs vėjas" ir galėtų įkelti ir pasidalinti? smile.gif
Atsakyti
gal kam dar pravers ,kol neoistryniau...
http://agne1233.myli...dainu_knyga.pdf
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 01 15, 14:49)
gal kam dar pravers ,kol neoistryniau...
http://agne1233.myli...dainu_knyga.pdf

Ačiū 4u.gif seniai ieškojau šios knygos, mačiau, kad yra Mickevičiaus bibliotekos meno skyriuj, bet kažkaip vis patingėdavau užsukt smile.gif
Atsakyti
ner uz ka.....norejau jau istrinti...be tdar paliksiu,nes matau,ak dyra zmoniu,kurie dar vis siunciasi.....
Atsakyti
gal kas turi natas sios dainos:
vesioj lapijos tankmeje ,
lakstingala ciulbejo,
tarytum daina mus sirdziu
ji issakyt norejo
ji issakyt norejo
pamirse viska mes jauni
kartu su ja dainavom
ir mus jaunu sirdziu daina
tolyn aidu bangavo
tolyn aidu bangavo
Atsakyti
labas visiems kam patinka grot pianinu,labai noreciau vilcinsko dainos griztu namo nateliu jei kas man galetu padet buciau dekinga,nes kaip bandau grot is klausos niekaip nepagaunu ritmo ax.gif arba gal kas turite dainos pauksciai nateliu irgi tiktu ir panasiu i sias dainas,labai prasau padekit jei galit.dar vienas prasimas gerbemosios gal zinote visa sia dainele,nes as pamenu tik kelias eilutes jos skamba taip:mylek mane kol dar nieks nemylejo,buciuok mane kol dar nieks nebuciavo lauk manes kol dar niekas nelauke,klausykis mano dainos.Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, internete niekaip nepavyksta rasti nemokamų šių kūrinių natų: Craig Armstrong "Glasgow theme" ir Yiruma "Joy". Galbūt kas nors jas turite ir galėtumėte pasidalinti?
Būčiau nuoširdžiai dėkinga, nes labai svajoju išmokti groti šią gražią muziką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijundra63 @ 2012 02 19, 10:28)
Sveiki, internete niekaip nepavyksta rasti nemokamų šių kūrinių natų: Craig Armstrong "Glasgow theme" ir Yiruma "Joy". Galbūt kas nors jas turite ir galėtumėte pasidalinti?
Būčiau nuoširdžiai dėkinga, nes labai svajoju išmokti groti šią gražią muziką. smile.gif

Yiruma "Joy"

Glasgow theme
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitutė: 19 vasario 2012 - 12:37
QUOTE(Jurgitutė @ 2012 02 19, 12:34)

Labai jums ačiū, Jurgitute, nepaprastai apsidžiaugiau pamačiusi šias natas! bigsmile.gif
Atsakyti