Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

user posted image

MANIAKĖMS - BAZIŲ ADRESAI:

KAUNE:
Karmelita
Kalmina
Tik gėlės
Vaidrena

Floriada

GĖLIŲ PARDUOTUVĖS:

user posted image

KLAIPĖDOJE:
Tik gėlės
Ermitažas
Banginio maxima bazė
Frezija
Bauhof

user posted image

KLAIPĖDOS RAJ.:
Orchidėja

Orchidėjų priežiūros tema

user posted image

AUGINTOJŲ ALBUMŲ NUORODOS!
Lorute
Tina*
J*G*
Evaja
Raun'a
Pokahonta*
Sokejuke86

user posted image

SVARBI PAPILDOMA INFORMACIJA

Egzotinių augalų paroda „Žali horizontai” balandžio 15 – 17 dienomis prekybos ir laisvalaikio centre Mega. Daugiau informacijos www.orchids.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 05 kovo 2011 - 11:20
LArk, tos vandos po 70, o viena mažesnė 60.

Kas klausė dėl cambrios, tai tikėtis galit, bet sakyčiau tik vieno žiedo blink.gif
Papildyta:
beje
Lerikyte 91 didis.gif
evers 42 clap.gif
Pokahonta* 40 assa.gif
lark 35 nail.gif
mergaite56 30 bis.gif
Atsakyti
aš klausiau smile.gif dar jis tik pradeda augt tarp lapukų, tas darinys, tai jeigu čia žiedas, tai gal tik pirmasis pumpurėlis ?
Atsakyti
Ka tik atnese kitos savaites maksimkes bukleta, SEKANCIA SAVAITE VAZONAMS 40% nuolaida ir pintiems gaminiams
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 03 05, 17:19)
aš klausiau smile.gif dar jis tik pradeda augt tarp lapukų, tas darinys, tai jeigu čia žiedas, tai gal tik pirmasis pumpurėlis ?

žiedas žiedas, tai gal dar yra daugiau po lapais pumpurų
Atsakyti
truputį papuošiu googlės tapetais...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

orchidjos
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 03 05, 17:52)
Ka tik atnese kitos savaites maksimkes bukleta, SEKANCIA SAVAITE VAZONAMS 40% nuolaida ir pintiems gaminiams

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif kokia faina žinia...gerai kad vakar nepirkau... biggrin.gif
Papildyta:
tiesa temukė šį kart superinė... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

lark gal žinai kas tas gražus augalėlis 3...man tokiu Oncidium grupės labai... thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
akims paganyti paphiopedilumų galerija su pavadinimais cia atkreipkit dėmesį apačioj yra hibridų foto tai labai panašūs į tuos, kur pirkom neseniai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 05 kovo 2011 - 18:21
ką nusprendėt,dėl tų vazonų?Man vienodų irgi į tą aukštą stovą reikia,bet niekaip neapsisprendžiu ar plastmasinius,molinius,nei spalvą,nei formą,akcija jaučiu ir pasibaigs,o aš neapsispręsiu doh.gif
Atsakyti
Tai juk pats laikas galvot, akcija tik nuo antradienio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 03 05, 16:52)

Pagaliau thumbup.gif nes jau reikia apsiprekint smile.gif

Labai grazi nauja tema 4u.gif
Papildyta:
Kalbat apie vazonus i stova. As tokius vienodus susipirkus. Is patirties patariu - pirkit tik plastmasinius. Del stovo stabilumo, griuvimo, duzimo ir kitokiu avariju.
[attachmentid=210591]
Papildyta:
Tik dabar pirkciau ne baltus, o ivory atspalvio. Man sios svelnios spalvos vazonuose orchidejos atrodo itin graziai. Bet tada, kai pirkau, dar nebuvo. O dabar tu plastmasiuku be galo graziu yra.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 03 05, 19:48)
Pagaliau  thumbup.gif nes jau reikia apsiprekint  smile.gif

Labai grazi nauja tema  4u.gif
Papildyta:
Kalbat apie vazonus i stova. As tokius vienodus susipirkus. Is patirties patariu - pirkit tik plastmasinius. Del stovo stabilumo, griuvimo, duzimo ir kitokiu avariju.

Papildyta:
Tik dabar pirkciau ne baltus, o ivory atspalvio. Man sios svelnios spalvos vazonuose orchidejos atrodo itin graziai. Bet tada, kai pirkau, dar nebuvo. O dabar tu plastmasiuku be galo graziu yra.

va apie tokius aš mastau.turėjau viena tokį tai fainai tiko...kur kitokie tai jau ant abejo...gaila kad geltonu ar žaliu nesu mačiusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 05 kovo 2011 - 18:58