Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

pražydo po 2 metų pertraukos smile.gif

user posted image

o toks buvo pirktinis žydėjimas (nuotrauka prasta, dar nemokėjau elgtis su fotoaparatu)

user posted image

dar viena, tokia pati tinginė krauna pumpurus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 05 kovo 2011 - 19:06
Tokius ir galvoju thumbup.gif ,vieną bordo spalvos turiu,tikrai labai gerai tinka,tik spalva perryški,labai jau marga išsivaizduoju.neseniai,tokie stikliniai pigiau buvo,bet jie gal permaži į tą stovą,šiaip tai gražūs,bet aišku užkabinus stovą tai.... doh.gif ,o tame stikliniame gėlei gal nelabai,jeigu saulė pakaitintų g.gif

Zuzla,labai graži gėlytė,verta buvo laukti žiedų,užsispyrėlė,bet gražuolė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anika1: 05 kovo 2011 - 19:14
O siaip jei tokiu plastmasiniu vazoneliu persodint orchytes tik spec. parduotuvese buna, ar esat kuri ir maksej macius?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 03 05, 20:04)
o toks buvo pirktinis žydėjimas
dar viena, tokia pati tinginė krauna pumpurus..

bigsmile.gif wub.gif wub.gif kur tokiu gražuoliu randate... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tokių vazonų, kaip orchidėja perkant būna pasodinta,tik didelį aš maxsimoj pirkau,man didelio reikėjo,bet jei neklįstu tai mažų irgi buvo. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anika1: 05 kovo 2011 - 19:32
Senukuose tikrai turetu buti permatomu plastmasiniu.
Atsakyti
zuzla,labai grazi!giriuosi ax.gif siandien ir as dvi net parsitempiau blush2.gif bet bandziau fotkinti,nieko neiseina,reiks laukti dienos sviesos doh.gif
Atsakyti
blmb kaip jūs mane nervinat su tuo : pirkau, bet šnd nerodysiu, nes neišėjo fotkint... grrrr doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kankinimas aukščiausiam lygy umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 05, 20:21)
blmb kaip jūs mane nervinat su tuo : pirkau, bet šnd nerodysiu, nes neišėjo fotkint... grrrr  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kankinimas aukščiausiam lygy  umn.gif

nu,labai jau sorry,bet tikrai ne specialiai ax.gif nu gal tik biski rolleyes.gif bet visai neiseina nufotkinti,nuotraukos kazkaip isplauke...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 03 05, 19:04)

bigsmile.gif kokia graži wub.gif tikrai vertėjo laukti dėl tokio grožio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 03 05, 19:16)
lark gal žinai kas tas gražus augalėlis 3...man tokiu Oncidium grupės  labai... thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

Nors ne manęs klausėt, tai oncidium Tiny Twinkle dar būna kartais prirašyta Fragrance. Labai skaniai kvepia - kažkas panašaus į ką tik iškeptą pyragą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 03 06, 00:35)
nu,labai jau sorry,bet tikrai ne specialiai  ax.gif  nu gal tik biski  rolleyes.gif  bet visai neiseina nufotkinti,nuotraukos kazkaip isplauke...

Vis tiek labai lauksime nuotraukyčių lotuliukas.gif
Papildyta:
Mergaitės, jei galit atsakykite, užsisakiau iš public.fotki.astersita dendrobium, tokį didelį kerą už 20 litų, labai man patiko, o dabar galvoju, ar senos bulvytės išleis žiedelius? gal galėtumėt pažiūrėti. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Medeilė @ 2011 03 06, 10:53)
Papildyta:
Mergaitės, jei galit atsakykite, užsisakiau iš public.fotki.astersita dendrobium, tokį didelį kerą už 20 litų, labai man patiko, o dabar galvoju, ar senos bulvytės išleis žiedelius? gal galėtumėt pažiūrėti. bigsmile.gif

http://public.fotki..../kambarins-gls/
Papildyta:
QUOTE(Medeilė @ 2011 03 06, 10:54)
Papildyta:
Papildyta:
http://public.fotki..../kambarins-gls/

http://public.fotki....s/dscf7301.html

štai ši smile.gif
Atsakyti