Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

QUOTE(veterane @ 2011 06 16, 12:54)
Dora "siauliu viesbuti"

Žinom, išbandėm, bet kadangi mes kaimynkos, tai ji vis mažiau nuo manęs ima, ir man nebepatogu net doh.gif Ir šiaip noriu kažkur kitur išbandyt ax.gif

Depiliaciją, bent jau mano mama darosi, tai šiaulių arenos Agnetėj, jai labai patinka ten ir kainos padorios.... 4u.gif Ir padaro gerai, medžiagas neblogas naudoja... Na kol kas ji geriau ir neieško, visad ten lekia kai reikia... biggrin.gif
Atsakyti
mergaites gal kas patarsite gera soliariuma Siauliuose?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 06 16, 17:04)
Depiliaciją, bent jau mano mama darosi, tai šiaulių arenos Agnetėj, jai labai patinka ten ir kainos padorios....  4u.gif  Ir padaro gerai, medžiagas neblogas naudoja... Na kol kas ji geriau ir neieško, visad ten lekia kai reikia...  biggrin.gif

Uzsirasiau Vanilej, ziuresim, kaip cia bus ryt, nes reikejo skubiai....
Atsakyti
QUOTE(kornelija315 @ 2011 06 16, 17:12)
mergaites gal kas patarsite gera soliariuma Siauliuose?

Saules mieste Equadoras kiek ejau geresniu nebuvo uz ji,siulau pabandyti smile.gif
Atsakyti
Man tai Camba stovimas prie kastonu alejos. Siandien buvau Impulso stovimam, tai nieko gero ..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2011 06 16, 21:45)
Saules mieste Equadoras kiek ejau geresniu nebuvo uz ji,siulau pabandyti smile.gif

Dekui,aciukas 4u.gif senokai Siauliusoe nebegyvenu,grysiu pas tevukus,galvoju reiktu nulekti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija315 @ 2011 06 17, 08:42)
Dekui,aciukas 4u.gif  senokai Siauliusoe nebegyvenu,grysiu pas tevukus,galvoju reiktu nulekti bigsmile.gif

Sontilė varpo g pats geriausias thumbup.gif Na ir dar Šiauliuose Equadoras, daugiau niekur nepatiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 06 16, 12:54)
Dora "siauliu viesbuti"

Man jos pedikiuras nepatiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2011 06 17, 22:05)
Man jos pedikiuras nepatiko rolleyes.gif

Gal pakomentuotumet placiau - kodel?
Atsakyti
Po pedikiuro,kita diena buvau pirtyje ir kojos atrode,na nekaip,padai iskandzioti peiliuku schmoll.gif Lakuoja graziai,prikibti negaliu smile.gif
Atsakyti
sveikutes gal kas bandete EYE-LITE DOUBLE-LASH - Dvigubos blakstienos? idomu ar veiksmingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2011 05 21, 18:03)
Loreta is Valandele sau 4u.gif

Tik dabar įlindau paskaitinėti, ačiū už info, kažin kiek kainuoja pas ją pedikiūras? smile.gif
Atsakyti