Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

QUOTE(Poema @ 2012 05 26, 13:32)
Kur darot makiaza,nebutinai grozio salone 4u.gif

Pas Aelita smile.gif ji dirba Vanilej, tik dabar dekretinese,tai namie daro smile.gif
Atsakyti
Gal galit jos kontaktus i az blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žiemužėėė @ 2012 05 18, 16:48)
Esu issitiesinusi ilgalaikiu  tiesinimu ,aktyvuoju ketatinu KEUNE  ,o  dariausi pas kirpėją Agnę ,pietiniam ,Aido41 4u.gif

Papildyta:
čia atsakymas Svelni 4u.gif

daug kainavo?Nes pas savo kirpeja kai uzklausiau tai sake 500Lt....nu man gaila tiek moketi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 07 14, 15:04)
daug kainavo?Nes pas savo kirpeja kai uzklausiau tai sake 500Lt....nu man gaila tiek moketi  unsure.gif

Aš mokėjau 350 už tiesinimą,mano plaukai truputi žemiau pečių,dar keratininę liniją šampūną ir kaukę pasiėmiau 100 lt- tai viso gavos 450lt ,bet esu žiauriai patenkinta,ir nė kartelio nepasigailėjau pinigų,jau 5 mėnesiai,o plaukai tiesut tiesutėliai,ir nuo šaknų taip nesipučia kaip anksčiau,ataugo keista,bet daug tiesesni nei buvo,kirpėja sako ,kad čia nuo keratino linijos priemonių.Draugė tiesinosi saulės kirpykloje sausio mėnesį ,jau visa išsišiaušusi išsipūtusi sumokėjo 600lt jos plaukai truputi ilgesni nei mano,ji tik kokį 2 mėnesių buvo patenkinta...čia labai priklauso nuo tiesinimo priemoniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiemužėėė: 22 liepos 2012 - 11:36
Sveikos siaulietes, kazko ramu sioj temoj. ax.gif
Sakykit, gal kas zinote, ar Gitana Spa Vanilej daro gelini lakavima, ar ne? Pas ja pedikiuras super, bet sikart noreciau su geliu nusilakuot, kazin, ar ji daro?
Taip pat kur tvarkotes ranku nagucius, kur graziai geliu lakuoja? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo creative: 03 rugsėjo 2012 - 21:51
Sveikos, ir mane domintu kur atlieka geliny lakavima uz prieinama kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meigale @ 2012 09 06, 17:26)
Sveikos, ir mane domintu kur atlieka geliny lakavima uz prieinama kaina? smile.gif

Ziurint, kokia ta prieinama kaina? ax.gif As lankausi pas meistre Sandra (pietiniam raj, prie Akropolio grozio salone Prema) ir moku uz manikiura su lakavimu 40-45lt (vien lakavimas 20-25lt) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(landrea @ 2012 09 06, 18:37)
Ziurint, kokia ta prieinama kaina?  ax.gif As lankausi pas meistre Sandra (pietiniam raj, prie Akropolio grozio salone Prema) ir moku uz manikiura su lakavimu 40-45lt (vien lakavimas 20-25lt)  mirksiukas.gif

Ar esate patenkinta rezultatu? kaip ten su higiena/irankiu dezinfekavimu?
as mat lankydavausi pietiniam Grozio saloj pas Kristina. Patinka man ji kaip lakuoja, piesia ant nagu, bet per ta nora greitai aptarnauti nukencia kokybe, todel del higienos stokos nustojau ten lankytis. O dabar ieskau kur graziai ir gerai daro manikiura.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2012 09 06, 20:33)
as mat lankydavausi pietiniam Grozio saloj pas Kristina. Patinka man ji kaip lakuoja, piesia ant nagu, bet per ta nora greitai aptarnauti nukencia kokybe, todel del higienos stokos nustojau ten lankytis. O dabar ieskau kur graziai ir gerai daro manikiura.. g.gif

Man ji patinka, pas Sandra vaikstau gal jau visas 10 metu g.gif Manikiurui skiria 1 val, bet padaro tikrai greiciau mirksiukas.gif Visada svaru, irankiai tvarkingi, nepastebejau, kad kas nekokybiskai butu g.gif Jei domina, galiu atsiusti jos nr i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2012 09 06, 20:33)

O prie ko cia stengimasis greit aptarnauti ir higiena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 09 07, 21:37)
O prie ko cia stengimasis greit aptarnauti ir higiena?  g.gif

O prie to, kad kai vienas klientas sedi ****** voneleje pamerkes, kitam lakuojami ranku nagai, o trecias laukia antakius susitvarkyti, tai turbut nesunku isivaizduoti, kad higienai laiko lieka mazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2012 09 07, 23:03)
O prie to, kad kai vienas klientas sedi ****** voneleje pamerkes, kitam lakuojami ranku nagai, o trecias laukia antakius susitvarkyti, tai turbut nesunku isivaizduoti, kad higienai laiko lieka mazai  smile.gif

Vistiek nesuprantu, prie ko cia prasta higiena... g.gif
Atsakyti