Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

QUOTE(creative @ 2012 10 04, 14:06)
Na va ir pasipyle atsiliepimai, o siaip tylu ramu temoj.
Aciu uz rekomendacijas  4u.gif
Galvoju gal reikia isbandyti depiliacija cukrumi.  ax.gif
O cukrumi depiliuoja visa kuna (kojas, rankas, pazastis) ar tik daugiau skirta bikini zonai?  g.gif

As viska 4u.gif

QUOTE(Karickike @ 2012 10 04, 14:13)
Aš irgi norėčiau išbandyti cukrumi, bet vis kaupiuosi, nes tiesiog bijau skausmo  biggrin.gif  blush2.gif

Tikrai pabandykit - nera skausminga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(landrea @ 2012 10 04, 13:36)
Siek tiek brangiau gaunasi, bet nepamenu kainu  doh.gif  Skausmas minimalus. Ataugimo laikas - toks pat.  g.gif Tik nezinau, ar cia sutapimas, bet iauginet plaukeliai pradejo, ko po vasku depiliacijos nebudavo  g.gif

Cukrumi brangiau kazkur 10 Lt negu vasku smile.gif Bet skausmas tikrai minimalus ir bent man maziau su cukrum iaugineja negu su vasku smile.gif Be to, ne taip baisiai nuplesiamas virsutinis odos sluoksnis kaip su vasku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 10 04, 14:45)
Cukrumi brangiau kazkur 10 Lt negu vasku  smile.gif  Bet skausmas tikrai minimalus ir bent man maziau su cukrum iaugineja negu su vasku  smile.gif  Be to, ne taip baisiai nuplesiamas virsutinis odos sluoksnis kaip su vasku thumbup.gif

Labai gundote isbandyti cukru. Man bikini dep vasku baisiai skausminga, nes plaukas storas ir stiprus, tai tikru tikriausia kancia, galbut cukrumi bus kiek mazesnis skausmas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2012 10 04, 14:52)
Labai gundote isbandyti cukru. Man bikini dep vasku baisiai skausminga, nes plaukas storas ir stiprus, tai tikru tikriausia kancia, galbut cukrumi bus kiek mazesnis skausmas. ax.gif

Esme yra tame, jog su cukrum plaukus rauna pagal ju augimo krypti, todel skausmas mazesnis 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galetu patart, kur graziai tvarko antakius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nolli @ 2012 10 09, 23:15)

Man asmeniškai patinka kaip dirba Rasa salone Salto, jis yra Vytauto gatvėje 4u.gif Tiesa, aš jų nedažau, nes ir taip tamsūs, man tik pešioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nolli @ 2012 10 09, 22:15)

Saules mieste SalonH abi dirbancios moterys labai gerai tvarko
Atsakyti
aciu, mergaites 4u.gif
Atsakyti
Labai nuostabiai gera forma padaro, svariai pesioja,gerai nudažo Jolita grožio studijoje AGNĖ,o vašku depiliuoja ir dažo Auksuole ,tenpat thumbup.gif
Atsakyti
bet cia ziuriu visos diskutuoja depiliacija, manikiuras. na o daugiau nuomoniun apie veido valyma? vis kazkas uzklausia, bet ats tik gal 1 normalus. taigi, kur gerai daro veido valyma? noreciau, kad parinktu tinkamas priemones, siaip patarimu negailetu. is savo patirties galiu pasakyti: buvau pries kokius pora metu valerijone tai daugiau nebeiciau schmoll.gif viska atliko paskubomis, tikrai nekruopsciai atlikta. pries tai dar buvau pas tokia vaistininke ji ten namuose darydavo (kursus buvo baigus) tai labai fainiai sutvarke. tikrai kruopsciai, neskubedama, patarimu daug sulaukiau, bet dabar isvaziavo uzsienin verysad.gif laukiu ne savu imoniu reklamu o is patirties galinciu pasakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 01 gruodžio 2012 - 16:40
Veido valymą darausi grožio klinikoje, priešais didždvario gimnaziją, pas Stefutę. Tikrai gražiai veiduką sutvarko ir pati labai maloni moteris.Einu jau kokius 3 metus ir nei karto neteko nusivilti. kaina apie 50 Lt. nežinau gal pabrango, paskutinį kartą buvau balandį, ogal kovą, nepamenu. rekomenduočiau.
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2011 03 29, 15:48)
O kas kelias dienas atnaujinai sluoksni kaip rasoma info lapelyje? smile.gif

buvo ir man toks klausimelis blink.gif bet pasiskambinau, viska issiaiskinau ir nuejau tiesiog atsipalaiduoti blush2.gif visom smulkmenom pasirupinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurginė @ 2011 03 29, 18:59)
gavau dovanų masažą Vanilėje.
ką reikia turėti ?

buvo ir man toks klausimelis blink.gif bet pasiskambinau, viska issiaiskinau ir nuejau tiesiog atsipalaiduoti visom smulkmenom pasirupinta thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(beddable @ 2012 10 10, 23:22)
Saules mieste SalonH abi dirbancios moterys labai gerai tvarko

ilgai ir as ten tvarkiausi, nes labai patogu - jei nera laiko uzsiregistruoji po parduotuves pasivaikstai, ir del auto nera del ko galvos sukti lotuliukas.gif bet karta gryzus po editos antakiu korekcijos vyras sako 'tavo vienas antakis auksciau" doh.gif doh.gif doh.gif uoj buvo asaru verysad.gif
klaidas bande istaisyti Audrones salonas (prie SM tam daugiabuty), sutvarke siaip ne taip, bet lb grubi ta tvarkytoja, kiekviena kart budavo "uoj atsiprasau".. nusprendziau pabandyti laime kitur, nes lb jau nemaloniai skaudi budavo procedura pas audrone..
toli neieskojau, aplink ta pati SM, uzejau i Vanile pas manikiuriste ANdra. Taip KOKYBISKAI NESKAUSMINGAI IR GREITAI
esu lb patenkinta, visom draugem rekomenduoju thumbup.gif tik tiek kad pas ja geriau is anksciau registruotis wub.gif wub.gif
Atsakyti