As ketvirtadieni suzinaojau kai ka naujo apie dantu pastas is savo odontologes. Neseniai pajutau, kad mano dantys tapo be galo jautrus, valymas tapo tikra tragedija: negaliu valyti nei siltu, nei saltu vandeniu. Gydytoja man sake, kad jautruma sukelia balinanti dantu pasta (pas mus namuose tik tokia ir perka), pasirodo, kad su balinancia pasta dantis galima valytis tik kas 4 valyma, t. y. 3 kartus valaisi paprasta pasta 1 karta balinancia. Bet siaip tai geriausia is viso tik kada kur nors eini (pvz. i sokius ar i svecius), tada gali ja pasinaudoti. Taip pat reiketu vengti visu Colgate total ir Blend-a-med Complete 7, nes i siu pastu sudeti ieina daug abrazyviniu medziagu (jos pagamintos sodos pagrindu) ir daugiau pakenkia negu padeda. Reikia vadovautis tik vienu principu, jei parasyta, kad pasta padeda nuo visko, reiskia ji nepadeda nuo nieko. Ir nebutinai pati brangiausia pasta yra pati geriausia. Zymiai sveikiau yra kas puse metu lankytis pas higienista ir dantis valyti paprasta pasta. Man sake, kad pacios geriausios pastos yra tos, kurios pagamintos zoleliu pagrindu. Ir man pasiule nusipirkti pvz. Lesnoi Balzam ir pameginti ja naudoti ir jei nepades tada pirkti Sensodyne.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.