kad ji iš tikro pasigimdė trečią dukrą tai faktas,bet ar seriale ji nėščia ar ne,juk taip ir liko intriga
QUOTE(Naminė @ 2012 01 21, 10:07)
Ko gero, nuo kunigo laukiasi...

Man tai visai įdomi pasirodė siužeto linija dėl Sauliaus ir Virginijos, o jei jie susitaikytų, kažin Angelė bėgtų pas Baltiną ar kaip

Kažin ar nuo kunigo laukiasi.. kažin ar apskritai laukiasi
Juk su kunigu mažai matėsi, beto jis pats nustebo, kai Ramojus pasakė apie Emilijos nėštumą

QUOTE(cindy @ 2012 01 22, 14:38)
Kažin ar nuo kunigo laukiasi.. kažin ar apskritai laukiasi
Juk su kunigu mažai matėsi, beto jis pats nustebo, kai Ramojus pasakė apie Emilijos nėštumą 

Kazkur tikrai esu skaiciusi, kad Emilija laukiasi tik pati nezino nuo ko

Stengsiuos atrasti ta straipsni

QUOTE(mikaela @ 2012 01 22, 16:26)

Geras

Tikiuosi dar rodys tęsinį

QUOTE(Naminė @ 2011 12 18, 11:39)
Jurga tai Juozo sūnaus Stasio,kuris mirė dukra,vadinasi jie su Miku antros eilės pusbroliai,tai kokia ten meilė tarp jų gali būt,juk jis pinigus kai davė tai norėjo jai pasakyt dar KAŽKĄ bet serija baigėsi 

Tarp antros eiles pusbroliu laisvai gali but meile,

Tai aisku kad ne.

QUOTE(mikaela @ 2012 01 21, 18:23)
O as kazkur skaiciau, kad laukiasi
Nu reikia gi intriga zurnalistams numest kaip be jos?

QUOTE(mikaela @ 2012 01 22, 16:26)

Tai cia taip babune ir bande visiems irodyt. Silkes kvapas nepatiko tai va, matyt kad nescia

QUOTE(popelka @ 2012 01 25, 11:34)
drįstu nesutikti

QUOTE(Naminė @ 2012 01 25, 22:40)
drįstu nesutikti
...filme gal ir gali ,o ir gyvenime visko pasitaiko,bet nei genetikai,nei katalikų tikėjimas tam nepritaria...na trečioas eilės jau gal ir galima

Visa tai ka jus sakot butent galioja pirmos eiles pusbroliams. O del antros eiles mano pazystama daug aiskinosi nes planavo susituokt su antros eiles pusbroliu, tai net pas kunigus klause ir jie sake kad galima.

O filmuose tai taip, buna visko, ten net su pirmos eiles pusbroliais tuokiamasi.

Klausykit, tai filmas baigėsi sulig ta serija kai Jurga pašovė tą, atėjusį pinigų pasiimti? Ar yra ir daugiau?
Ir ar aš ką praleidau dėl Emilijos nėštumo? Apie silkę tai juk apie Angelę kalbėjo, kai parduotuvėj apalpo..O kad Emilija nėščia ir kad Ramojus (nu ir vardas
, ir persionažui labai tinka
) kažkam kažką sakė tai matyt praleidau....
Ir ar aš ką praleidau dėl Emilijos nėštumo? Apie silkę tai juk apie Angelę kalbėjo, kai parduotuvėj apalpo..O kad Emilija nėščia ir kad Ramojus (nu ir vardas

QUOTE(Ramsius @ 2012 05 03, 10:12)
Klausykit, tai filmas baigėsi sulig ta serija kai Jurga pašovė tą, atėjusį pinigų pasiimti? Ar yra ir daugiau?
Yra daugiau, 20 is viso.

QUOTE(mikaela @ 2012 05 03, 09:17)
Ot pradžiuginai

gal dar žinot ir kur rasti internete tas likusias

QUOTE(Ramsius @ 2012 05 03, 10:18)
Ot pradžiuginai
, nes tik 14 pažiūrėjau berods...

Gal kokiuose torrentuose, linkomanijoje