Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kur atsiranda vaikai?

Maniškei greitai 4m,tai paskutiniu metu dažnai sulaukiu klausmo:,,mama,o kaip tu mane įkišai i pilvuką?'' blink.gif smile.gif
Atsakyti
Musu didesniajam buvo 4.5m kai laukiausu antro, tai ir suzinojo kad vaikai is mamos pilvuko. Kaip ten atsiranda? Tai sakem,kad kai mama su teciu susituoke,labai mylejo vienas kita,bet jiem buvo liudna ir labai panorejo kad ju seimoj butu vaikutis ir tada mamytes pilvuky is seklytes uzaugo jis. O po to kad nebutu jam vienam liudna,sugalvojo kad reikia dar vieno mazylio biggrin.gif o is pilvuko iseme ligoninej prapjove pilva,nes abu vaikai CP,tai apie kita buda dar neaiskinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trikse: 01 sausio 2013 - 11:43
QUOTE(Trikse @ 2013 01 01, 11:41)
Musu didesniajam buvo 4.5m kai laukiausu antro, tai ir suzinojo kad vaikai is mamos pilvuko. Kaip ten atsiranda? Tai sakem,kad kai mama su teciu susituoke,labai mylejo vienas kita,bet jiem buvo liudna ir labai panorejo kad ju seimoj butu vaikutis ir tada mamytes pilvuky is seklytes uzaugo jis. O po to kad nebutu jam vienam liudna,sugalvojo kad reikia dar vieno mazylio  biggrin.gif  o is pilvuko iseme ligoninej prapjove pilva,nes abu vaikai CP,tai apie kita buda dar neaiskinau  ax.gif

Super thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Trikse,saunus paaiskinimas, smile.gif .
Atsakyti
Mano mergytė nuo mažumės labai mėgo žiūrėti nuotraukas, tarp jų ir tas, kuriose mamytė su dideliu pilvuku. Taigi taip ir pasakodavom, kad kai mamytė su tėveliu vienas kitą labai myli, stipriai glaudžiasi, tada atsiranda pas mamytę pilvuke lėliukas, kuris ten auga iki kol nebetelpa, tada mamytė važiuoja į ligoninę ir gydytojai išima iš pilvuko vaikutį. Taigi paaugus iki tiek, kai jau tikrai įdomu pasidaro, ji jau ir taip viską žinojo ir kitiems savo mažiems draugams pasakoja. Dabar, kai laukiuosi antro vaikučio, jai labai įdomu, bet papildomų klausimų lyg ir nebekyla. Tik pradžioje paklausė ar mes su tėveliu vis dar vienas kitą mylime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amure @ 2012 12 18, 10:49)
Maniškei greitai 4m,tai paskutiniu metu dažnai sulaukiu klausmo:,,mama,o kaip tu mane įkišai i pilvuką?'' blink.gif  smile.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Maniske 3 metu dar to neklausia. tik zino kad vaikai pilvelyje gyvena, pries gimstant.
IR MANISKE , LABAI NORI FOTO ZIURET KAIP AS SU PILVU BUVAU smile.gif
Atsakyti
Mes pasakėm, kad tiesiog iš meilės, daugiau klausimų nekilo wink.gif

Su laiku manau pati išsiaiškins, kai bus laikas smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Amure @ 2012 12 18, 10:49)
Maniškei greitai 4m,tai paskutiniu metu dažnai sulaukiu klausmo:,,mama,o kaip tu mane įkišai i pilvuką?'' blink.gif  smile.gif

Mes aiškinam kiek paprasčiau, kad labai norėjome turėti vaikutį ir jis pradėjo augti mamos pilvuke.
Su kiekvienu paaiškinimu, kaip gimsta vaikai, iš kur gimsta; atsiranda vis papildomų klausimų, bet kol kas paprastai pasakojant išsisukam iš smulkmenų. smile.gif
Atsakyti
O musu smalsutis pradejo klausinet budamas kazkur 3m ( dabar jam 4m). tai pasakojom kad is mamos pilvo atsiradai smile.gif veliau prasidejo klausimai is kur atsiradau pilve ir kaip is ten islindau,tai sakom kad tetis turejo seklyte kuria idejo mamai i pilva,o per kur islindo mazasis pats nusprende,sake per bamba biggrin.gif tai nieko daugiau ir neaiskinau smile.gif
Atsakyti
Musu maziukui 3,5m. Kadangi pas mus vienas, tai dar neklausineja is kur atsirado. Tik labai jau susinervuoja, kai ziuri foto musu kartu, kai jo dar nebuvo. Ir vis klausia: o kur as tada buvau? Labai sunku jam suvokti, kad jis kazkur nedalyvavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linut @ 2014 01 26, 00:01)
Tik labai jau susinervuoja, kai ziuri foto musu kartu, kai jo dar nebuvo. Ir vis klausia: o kur as tada buvau? Labai sunku jam suvokti, kad jis kazkur nedalyvavo  smile.gif

mums irgi tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 21 gegužės 2015 - 12:38
Kolkas 3,5 m. Sūnus sugalvojęs atsakymą pats-mamytė su tetuku mane nulipdė! Labai ginčytis negali biggrin.gif kai išpuls proga mintyse pasiruošiau irgi pasakaite apie meilę, pilvuką, ligoninę ir leliuką smile.gif
Atsakyti